Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig glad i produktene deres. Bruker What's Cookin' Good Lookin' Setting & Baking Powder fast, og kjøper den på nytt og på nytt. Har opplevd å få produkter som har vært ødelagt, og da har de sen... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte julekalenderen herfra. Det manglet 6 produkter. Jeg sendte Mail for 6 døgn siden og har ikke hørt noe fra dem. Ikke noe nummer å ringe til heller. Oppdatert: jeg har fått svar fra kundeser... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktene er litt "hit or miss". Noen ganger får du produkter som funker kjempebra, mens andre ganger er det motsatt. Enkelte produkter er for å være helt ærlig, litt ekle. Vond lukt, veldig lite pro... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har aldri opplevd noe dårlig med makeupmekka. Men siste pakken jeg bestilte har jeg ikke fått noen svar på og alt står helt stille i posten appen. Står kun at de har fått beskjed om at det kommer en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Makeup Mekka AS er et norsk selskap som siden 2009 har utviklet og solgt vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka. Vi tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk under egen merkevare via nettbutikken vår makeupmekka.no. Kjøp direkte fra oss, så betaler du ikke mer enn du må for kvalitetssminke! Vi tester ikke på dyr og er svært opptatt av å følge med på hva kundene våre ønsker og etterspør, og utvikler nye produkter i hele tiden for å tilby dette. Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for sminke - trygg, rimelig og sikker.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Makeupmekka takler kritikk svært…

Makeupmekka takler kritikk svært dårlig! Saklige kommentarer om samarbeid med influensere blir slettet, personen bak kommentaren blir blokkert.

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Gro, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Uprofesjonell kundekontakt

Uprofesjonell kundekontakt - sletter tilbakemeldinger og kritikk relatert til bruk av influensere til reklame.

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Siv Hanne, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ble ble blokkert på Instagram for en…

Ble ble blokkert på Instagram for en saklig kritisk kommentar. Dette er en bedrift som ikke bryr seg om sine kunder, og som ikke ønsker tilbakemeldinger fra kundene sine.

Sletting av kommentarer og stengte kommentarfelt har jeg full forståelse for. Men å blokkere betalende kunder fra egen reklame-kanal for én kommentar (eller én like) har jeg vanskelig for å forstå.

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Lis, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blokkerer når de får kritiske spørsmål

Blokkerer når de får kritiske spørsmål. Kommer aldri til å handle der igjen!

Jeg har kommentert "er dere klar over hva denne bedriften holder på med?" På storyen deres, for deretter å bli blokkert. Dette spørsmålet er altså kun sendt direkte til dere. Påstandene dere kommer med i svaret her om hva som har foregått er ikke forenelig med hva som har skjedd. Det var heller ingen kommentarer som var ugreie på innlegget dere hadde ute, samtlige kommentarer var i samme kategori som det jeg sendte. Jeg ser dere har opphevet den blokkeringen nå. Jeg venter spent på svar fra kundeservice rundt hva dere nå foretar dere (sendte en forespørsel dit på fredag og hvordan dere nå velger å håndtere denne saken er for mitt vedkommende avgjørende for fremtidig kundeforhold).

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Renate, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man blir blokkert på instagram

Når man blir blokkert av mm på instagram, fordi man le gger igjen en kommentar angående samarbeid med en influencer. En kommentar som var ærlig, men saklig. Da ser mm seg nødt til å blokkere profilen, som om de blir krenket på infuenceren sine vegne. Man blokkerer ikke kunder over an lav sko, da bryr mm seg ikke om ærlige tilbakemeldinger. VELDIG uprofesjonelt, noen som gjør det enkelt å slutte å shoppe der.

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Helene, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Ble blokkert på IG

Ble blokkert på instagram etter at jeg LIKTE en helt enkel og saklig kommentar om noe jeg var misfornøyd med. Synes det er veldig uproff måte å møte kundene sine på. Som kunde bør man kunne ytre sin ærlige mening eller støtte andres mening i kanalene deres uten å bli blokkert. Sjokkerende lite løsningsorientert.

4 november 2022

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Kathrine, Makeup Mekka føler et ansvar for å moderere kommentarfeltet på våre kontoer, og ettersom vi ikke alltid har mulighet til å svare i sosiale medier for eksempel midt i helgen så har vi en policy om å skjule kommentarer som inneholder personrelaterte ting - uavhengig av hvem og hva det gjelder, eventuelt å lukke kommentarfelt eller blokkerer for slike kommentarer til vi kan svare i ordnede former i arbeidstiden for å sikre at vi har undersøkt saken nøye. Vi i Makeup Mekka ønsker innspill og debatt, men vil også etterstrebe respekt mellom våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte i alle våre kanaler. Dessverre er det ikke alle som er saklige, og det er aldri vår intensjon å blokkere de som ønsker å gi oss saklige innspill så vi kan bli bedre, men vi må få tid til å gå gjennom hva som er kommentert. Sender du dine spørsmål og innspill til oss på kundeservice blir de besvart raskest mulig. Ønsker deg en fin dag.

Skuffet

Skuffet.
Jeg bestilte pakke fra dere for mange dager siden og det er en uke siden det stod den skulle komme. Ingen pakke i posten og dere svarer ikke på Mail.

17 oktober 2022

Antwoord van Makeupmekka.no

Hei Aimee, beklager så mye for at pakken ikke har kommet frem som forventet! Selvfølgelig skal vi løse dette slik at du får pakken din Dersom det skulle være noe mer, er det bare å svare i mailen fra Kundeservice så hjelper de deg videre. Ha en fin dag!

Har bare gode erfaringer med Makeup Mekka

Har bare gode erfaringer med Makeup mekka.
Veldig gode produkter. Masse salg! Og utrolig rask porto!

Anbefales 👍👍👍

26 augustus 2022

Hei Line!

Bestilte 4 øredobber som aldri kom

Bestilte 4 øredobber som aldri kom. Og når jeg har forsøkt å komme i kontakt med dem har de aldri svart meg. Håper dette bare er et engangstilfelle

11 augustus 2022

Hei Aune!

Tusen takk for din tilbakemelding! ❤ Beklager virkelig dette! Vennligst send en mail til kundeservice@makeupmekka.no, så hjelper vi deg med dette så raskt vi kan! :) Ha en fin helg!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Makeup Mekka jeg har lige lavet en…

Hej Makeup Mekka jeg har lige lavet en bestilling fra jeres hjemme side og ville vide hvor langt den var kommet (track order) men da jeg prøvede så kom der ikke nogen ordre frem. Derfor ville jeg hører om min ordre er gennemført og hvor langt den er. Ordrenummer: 7055303
Mvh
Dua

31 juli 2022

Hei Dua!

Beklager virkelig dette! Vennligst send en mail til customerservice@makeupmekka.com, så hjelper vi deg med dette så raskt vi kan! :) Ha en fin kveld!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så billig, er forventninger lave! Men dere vil bli ekstremt overrasket 😄

Jeg har best. produkter fra denne siden, i lang tid! Norsk firma, med utrolig gode produkter, til en «slikk å ingenting» i pris 😀 jeg bruker makeup, kremer, masker, negle produktene, til privat bruk, å gaver til venner og familie ☺️ Tilegg til utrolig lave prise? Så kjører de megssalg, Happy houer jevnlig 🤟 Jeg har etter mine utallige best? Kun måtte kontakte kundeservice 1 gang.. å hun løste situasjonen med en gang, å viste hva godt hun kunne gjøre for meg 🤩 i min 25 årige jobb, som makeup artist, negle designer og hudpleier? Så sitter jeg med mer enn nok kunskap til å uttale meg! Å jeg fortelle dere min direkte, konkret, ærlige mening, når jeg fra lang erfaring som kunde, sier fra om hvor enkelt det er å bestille produkter, å levers i løpet av noen få daget, de holder meg oppdatert om min leveranse hele veien, å kommer rett i min postkasse, å produktene er utrolig bra, allergivennlige, holder sine løfter ang. kvalitet, å ikke minst: billiiiiig 🤩 å kundeservicen er 10 ⭐️! Kun 1 liten feil, av de 100 vis av produkter jeg har best å mottat av makeup mekka 🙌 DET er utrolig imponerende 👍

21 juli 2022

Hei Nina!

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på. :)

Ikke fornøyd

Jeg hadde bestilt fra dere, noen dager senere fikk jeg Mail om at den ikke kunne leveres. Dette burde dere fikse!!!!

11 juli 2022

Hei Julia!

Tusen takk for din tilbakemelding! ❤ Beklager virkelig dette! Vennligst send en mail til kundeservice@makeupmekka.no, så hjelper vi deg med dette så raskt vi kan! :) Ha en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billige produkter og hurtig levering

Billige produkter og hurtig levering. Jeg kommer 100% til at handle hos dem igen!

7 juli 2022

Hei!

Alltid like fornøyd

All sminke og hudpleie (nesten) jeg bruker kommer fra Makeup Mekka. Er så fornøyd med alt derfra. Høydepunkt hver gang pakka mi kommer. Naturlige produkter som kjennes deilige på huden samt at det lukter utrolig godt. Rask levering (sendes som regel dagen etter og jeg mottar pakka mi etter et par dager) samt god service og fine priser. Alt i alt super fornøyd og kunne ikke tenke meg å handle noe annet sted. 10/10 😍🫶🏽

5 juli 2022

Hei Camilla!

Super godt.

Jeg har bestilt fra Makeup Mekka et par gange, og har været super tilfreds begge gange. Hurtig levering og gode produkter, der har ikke været noget at sætte en finger på.

21 juni 2022

Hei Ida!

Dårlig kundeservice

Bestilte hos dem for en mnd siden. Fikk ordre bekreftelse på mail 25.Mai og har enda ikke motatt produktene. Har vært i kontakt på mail, men vil si det er null hjelp og få. Syns de svarer sleipt når de først svarer og virker ikke intressert i å hjelpe. Skjønner ikke at man skal vente en måned på tingene man har bestilt og betalt for. Sykt skuffet!

21 juni 2022

Hei Siri!

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi beklager virkelig for din opplevelse hos oss og at leveransetiden var lenger enn normalt, dette skal vi selvfølgelig ta tak i. Vi håper du ellers ble fornøyd med produktene  ❤ Ha en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ødelagt vare, dem ignorerer mailer.

Bestilte ett palett som var med i en pakke med andre varer. Paletten var knust og jeg ville da ha nytt palett, men da kunne de ikke sende bare paletten ut fra pakken med varer så da måtte jeg vente til de fekk inn paletten som en vare og ikke i en pakke med andre varer. Da denne kom på lager sendte jeg dem en Mail og de reagerer med å ignorere mailene som jeg sender. Ekstremt dårlig måte å prøve å gjøre opp for seg når de sender ødelagte varer.

14 juni 2022

Hei Synnøve!

Tusen takk for din tilbakemelding! ❤ Beklager masse for at du har opplevd å få sent svar fra oss, vi har dessverre hatt stor pågang på vår kundeservice. Vi håper du ble fornøyd med den nye paletten vi sendte deg. Om det er noe mer vi kan hjelpe deg med er det bare å sende oss en mail på kundeservice@makeupmekka.no, så hjelper vi deg så raskt vi kan! :) Ha en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kann nicht verstehen das hier einer…

Kann nicht verstehen das hier einer eine schlechte Bewertung ab gibt!!! Die Produkte sind P.E.R.F.E.K.T :) 👍 ich bin 51 Jahre alt und zum 1. x mit dekorativer Kosmetik zufrieden habe innerhalb von 2Monaten 3x bestellt und werde es weiter tun und auch meine Freundinnen.
Beste Grüße aus München

4 juni 2022

Hallo Sabine,

Vielen Dank für dein nettes Feedback. :)
Schön zu hören, dass du mit unseren Produkten zufrieden bist, das wissen wir sehr zu schätzen! ❤

Rask leveringstid. Kvalitetsprodukter

Rask leveringstid. Kvalitetsprodukter, men litt billig forpakning. Primer flaska mi knuste da den falt en meter over bakken. Men det er derfor produktene dem kan være billige, så skal egentlig ikke klage på det.

31 mei 2022

Hei Linda!

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på. ❤

Tommel opp

Fantastiske priser, greie produkter og rask levering. Noen av produktene er helt fantastiske, bla øyenskygger og brynsprodukter som brukes daglig i årevis. Aldri opplevd problemer med levering av forsendelse. Kundeservicen er løsningsorientert og har det vært feil på produkt (skjedd en gang) leveres nytt produkt veldig raskt.

9 mei 2022

Hei!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.