Der er altid god service, både med vejledning over telefon, mail eller i butikken. Der er hurtig ekspedering og levering. Med min seneste ordre var der lavet en fejl, da jeg henvendte mig fik jeg en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jamen ingen tvivl om jeg er fan af Malgodt. Produkterne og servicen er altid i den bedre ende. Men forleden var det sidste oppe at ringe. Jeg havde bestilt en større omgang på nettet - og det søde men... Toon meer
Jeg handler så vidt muligt ved Malgodt.dk. Jeg har tidligere haft en meget dårlig oplevelse med en stor fynsk online-konkurrent. Derfor holder jeg mig til Malgodt, som udbyder både god service og pris... Toon meer
Venlig samtale med kundeservice. Betaling af ordre ville ikke gå igennem, det skyldes mit id der ikke virkede på min pc før den fik en opdatering.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Malgodt.dk i hjertet af Aarhus finder du masser af inspiration og farver. Her kan du gå på opdagelse i hvordan du kan forvandle din bolig til noget helt unikt. Få inspiration og vejledning i farvevalg og produkter. Du kan bestille alt til dit malerprojekt, og få dine varer med hjem med det samme, eller leveret senere. Vi står klar til at hjælpe dig fra start til slut.
Contactgegevens
Frederiks Allé 111, 8000, Aarhus, Aarhus og omegn, Denemarken
- 42 618 618
Hurtig ekspedition 😃👏🏼
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering, og rigtige gode priser.
Super service og produkt
Super service og produkt
Der altid hurtig levering og god forklaring om produkterne
Præcis levering som lovet
Venlig samtale med kundeservice
altid god service
Bestilt i påsken og lynhurtigt leveret…
Bestilt i påsken og lynhurtigt leveret 3.april. Alt perfekt
Ked af butikken lukker. Altid været en fornøjelse at handle i Frederiks Allé.
Fantastisk hjælp, (og det er sket mange gange) og vejledning af de to meget kompetente kvinder, i forretningen i Århus. Hjælp til farveindretning.
God betjening og hurtig levering 🤗
Hurtig respons på chat og levering👍
Fantastisk service
Super god service og mine vare ankom…
Super god service og mine vare ankom til tiden og uden nogle problemer!
God kundeservice
Jeg tog kontakt til kundeservice. Dagen efter modtog jeg min vare. Har handlet flere gange hos Malgodt og er yderst tilfreds.
Lees meer over geverifieerde reviews.