Hela processen från beställning till leverans fungerade klockrent. Jag had a short question about my order and received a most pleasant and professional greeting of the kundtjkanst. Kläderna are of a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ja, nöjd med mitt köp. Ketersit sitter perfekt, var leveransen snabb.
BLUFF OCH BÅG! Handla inte av Malin i Stockholm! Jag var blåögd och lurades av de fina fotona på snygga kläder. "Kashmertröjan" såg ut som en slafsig disktrasa 🤣. Glöm retur - Malin i Stockholm har i... Toon meer
Bluff rakt igenom. Helt fruktansvärt. Instämmer i allt som redan sagts. Första gången jag blir bestulen, tusenlappar tyvärr... Kvalitén är under all kritik, inget motvarar bilderna elker utlovat ma... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
✨ Svensk elegans, omdefinierad: Malin Stockholm är inte bara ett varumärke; det är en ode till den eleganta och tidlösa elegansen som definierar svenskt mode. Vår utvalda kollektion kapslar in essensen av Stockholm och erbjuder dig en unik blandning av modern stil och klassisk sofistikering som sticker ut utan ansträngning.
Contactgegevens
SUITE C, LEVEL 7, WORLD TRUST TOWER, 50 STANLEY STREET, 0000, Central, Hong Kong
- +33756988291
- kund@malinstockholm.com
- malinstockholm.com
Jag har blivit totalt lurad!
Jag har blivit totalt lurad!
Varorna motsvarar överhuvudtaget inte vad som utlovades gällande något överhuvudtaget!
Jag skickade därför tillbaka varorna och var innan det i kontakt med kundtjänst som utlovade pengarna tillbaka! Jag betalade därför över 500 kr i porto i tron att det väl måste finnas någon rimlighet i det som de håller på med men så är tyvärr inte fallet!!
Sedan flera veckor ser jag att varorna finns i Kina men när jag nu ett oändligt antal gånger efterfrågat var pengarna är som ska återbetalas så får jag inget svar!
Snuvad på över 2000 kr!!!
Falsk marknadsföring
Företag som luras med falsk marknadsföring. De fula varor man får behöver skickas till Kina för retur (som kostar över 400 kr). Har anmält till konsumentverket. Gör det du också om du är drabbad så fler slipper bli lurade!
Varning
Varning, köp inte. Skräp från Kina som är omöjligt att returnera utan att betala flera hundra kronor.
Tog tid innan varorna kom
Tog tid innan varorna kom. Det var inte det värsta utan att det stod att det skulle vara ull men kappan var bomull och polyester. Alltså grundlurad! Beställt inget härifrån.
BLUFF
BLUFF! Varorna som kommer motsvarar inte varorna i beskrivningen eller på bilderna. Enbart billiga material.
De skyltar med öppet köp men de har friskrivit sig för returer och ersätter inte varor köpta på rea eller kampanj med pengar utan man får pengarna tillgodo för att köpa annat. Finns inte en vara till salu som inte är rea eller kampanj. Vill inte ha någon annan av deras produkter- det är som att köpa en flaska dyrt vin men innehållet är vinäger. Känner mig rejält lurat.
BLUFF!BLUFF!BLUFF!
Under Black Friday köpte jag, i god tro, en kashmirtröja och en kappa av Malinstockholm, detta lurendrejeriföretag. Varorna som levererades efter drygt en månad var ett skämt!!! Tröjan var 100% syntet, inget ull i den och kappan var helt oformlig och också den i 100% polyester. Inga etiketter på, som flera tidigare har skrivit.
Har nu sedan någon vecka jagat företaget med blåslampa via mejl och får bara kryptiska svar. Har även försökt ringa telefonnumret, som står på retursedeln, numret existerar inte.
Skulle inte ens gett detta företag en stjärna, utan fem minus. Känner mig så lurad och kommer vid nästa tillfälle som jag beställer något på nätet att kolla upp företaget ett antal gånger innan jag beställer.
Kommer också göra en polisanmälan och anmälan till Konsumentverket.
Lurendrejeri!
Varan som levererades har ingenting med varken beskrivningen eller bilderna i deras mailannonser eller på hemsidan. Allt är medveten utformat för att vilseleda dig!
Synd att man inte kan sätta minus…Det…
Synd att man inte kan sätta minus…Det fanns inte en fiber av det påstådda materialet i tröjan jag korkat nog beställde och den så kallade supporten är inte där för att hjälpa.
”Se till att det deklarerade beloppet som fylls i måste vara litet annars kommer det att fastna i tullen.”
De har satt upp fler butiker och ägarstrukturen är som upplagd för bluff så handla inte här!
Fruktansvärt dålig återkoppling
Fruktansvärt dålig återkoppling! Retur ända till China???? Kostar 480 kr att returnera. Överensstämmer inte med beskrivningen var INGEN moccakappa, fodret var rosa!!!! Ser ut som en tomtedräkt!!! Mycket besviken.
Falsk information på hemsidan
Falsk information på hemsidan, stod att tröjan var kashmirtröja men var 95% polyester och 5 % Spandex.
Har anmält till konsumentverket. Köp inte från denna bluffsida.
Bluff VARNING
Vill varna
Vill varna! Köp inte av Malin Stockholm. Jättefina kläder på hemsidan, men det man får hem är skitkvalitet. I kontakt med kundtjänst så får man konstiga svar som känns som de skrivs av en chatbot. Jag känner mig rejält lurad. Tyvärr går det inte heller att returnera.
Varning för detta företag
Varning för detta företag. Ser ut att svara svenskt men debiteringen kommer ifrån Hong Kong varorna går inte att returnera. Köpte en jacka som var nersatt ifrån 5000 kr till 1200 kr. Fick en skitful jacka helt utan varumärke. Går inte att returnera. VARNING VARNING VARNING
Skulle vart minus 5 stjärnor!
VARNING!!!
Synd att man inte kan sätta minus! Ej storleksenliga skor, bluff och båg! Helt annan produkt än på bilden! Går ej att lämna tillbaka pga att deras retur ej gäller på rea-varor, vilket alla deras varor är. Produkten kom också jättelångt efter beställning. Hur polisanmäler man företaget???
Kan bara hålla med tidigare…
Kan bara hålla med tidigare recensioner. Polyester säljs som kashmir. VARNING FÖR DETTA BOLAG!
BLUFF
BLUFF! Ångrar köpet DIREKT EFTER men kundtjänst svarar inte förrän nån vecka senare när de skapat fyra fraktsedlar på 10 gram vardera och säger att det inte går att avbryta för plaggen ”skickats”. Men sen får man e-post att ”leveransadressen uppdaterats”, först då hämtas just det paketet upp av fraktbolaget i kina och Yunexpress ersätts sen av DHL i Malmö och efter en vecka är det framme hos ombudet. Väldigt oklart om den skulle gå i retur hela vägen till kina om man inte hämtar ut det. I deras returpolicy står en straffavgift vid ej uthämtade paket. De ofullständiga fraktsedlarna är en medveten strategi där de drog ut på leveransen av de fyra paketen över 2 månader. Med 30 dagarns gräns för retur ända till kina, har man ingen chans att returnera i tid och kostar över 1000kr. Kundtjänst lovade ge returen label efter paketen levererats men det visade sig vara formulär med ordernummer summa och något ofullständiga returdressen till kina. Ingen fraktsedel alltså. Malin Stockholm var precis på radio om hur de anmälts:
https://sverigesradio. se/play/avsnitt/2284030
Tjuvar!
Katastrof
Katastrof, kriminellt. Spärrade mitt kort och polisanmälde men det blev dyra läropengar att alltid kolla här först. Sidan borde stängas ned!Annika
VARNING!
Instämmer i tidigare skribenters omdömen. Synd att jag inte läste detta innan jag beställde min "kashmir-tröja". Bluff-företag rakt igenom. Jag vill inte ens ge "en stjärna". Oseriös marknadsföring, felaktiga specifikationer, ej verklighetstrogna bilder, följer ej näthandelslagar vid återköp...och "så synd om ett familjeföretag som måste läggas ner", som man skriver på instagram. Hoppas någon polisanmäler företaget så det får näringsförbud. VARNING VARNING VARNING!!!
BAD dropshipping china clothes
BAD dropshipping china clothes. Long delivery (if even delivered). Scammers will set up a similar page again so hopefully don't fall for these pages.
Önskar att jag läst detta innan jag…
Önskar att jag läst detta innan jag handlade från Malin Stockholm. Beställde också kashmirtröjor och fick tröjor i polyester. Jag har returnerat tröjorna (kostade 300 kr) mest för att ge dem en möjlighet att göra rätt. Ger dem någon vecka på att återbetala, och polisanmäler sedan om det inte händer. Tråkigt för alla som nu nappar på deras Black Friday-erbjudande, som de har mage att skicka nyhetsbrev om. Hoppas fler har anmält företaget formellt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.