Hela processen från beställning till leverans fungerade klockrent. Jag had a short question about my order and received a most pleasant and professional greeting of the kundtjkanst. Kläderna are of a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ja, nöjd med mitt köp. Ketersit sitter perfekt, var leveransen snabb.
BLUFF OCH BÅG! Handla inte av Malin i Stockholm! Jag var blåögd och lurades av de fina fotona på snygga kläder. "Kashmertröjan" såg ut som en slafsig disktrasa 🤣. Glöm retur - Malin i Stockholm har i... Toon meer
Bluff rakt igenom. Helt fruktansvärt. Instämmer i allt som redan sagts. Första gången jag blir bestulen, tusenlappar tyvärr... Kvalitén är under all kritik, inget motvarar bilderna elker utlovat ma... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
✨ Svensk elegans, omdefinierad: Malin Stockholm är inte bara ett varumärke; det är en ode till den eleganta och tidlösa elegansen som definierar svenskt mode. Vår utvalda kollektion kapslar in essensen av Stockholm och erbjuder dig en unik blandning av modern stil och klassisk sofistikering som sticker ut utan ansträngning.
Contactgegevens
SUITE C, LEVEL 7, WORLD TRUST TOWER, 50 STANLEY STREET, 0000, Central, Hong Kong
- +33756988291
- kund@malinstockholm.com
- malinstockholm.com
Varning för MalinStockholm!!!!!!
Varning för MalinStockholm!!!!!!
Tröjan överenstämde inte med bilden på hemsidan. Kvaliteten var inte kashmir den var illa sydd och i blandmaterial.
Att returnera tröjan skulle kosta mig 240 kr för en tröja som jag hade betalat 499 kr. De kräver spårningnummer vid returer vilket är mycket kostsamt. Detta är inte ett seriöst företag.
Bluff rakt igenom
Bluff rakt igenom. Helt fruktansvärt.
Kvalitén är under all kritik, inget motvarar bilderna elker utlovat material, plagg och skor saknar etiketter, dvs synonymt med billigt sk.t från Kina. "Kundtjänsten" svarar inte. Som någon sa, får bli läropengar. Dyra sådana. Må karma ta er tusenfalt.
Buffel och båg - skitprodukter från Kina
Vilket skämt! Hade det på känn men gick på det ändå, så otroligt dumt. Kläder i skitkvalitet från Kina, stämmer inte alls med bilderna. Rent lurendrejeri och bluff. Trist.
Varning - fullständig bluff - beställ inget
Bekräftar vad alla redan skrivit och vill varna alla från att beställa varor från det här oseriösa företaget.
MalinStockholm lurar besökaren 100 procent rakt igenom. Ingenting stämmer med hemsidans infriade löften om varken utseende, kvalitet och vad som påstås vara ordinarie pris. Produkten är av lägsta kvalitet, alla kläder saknar lappar och möjligheten att returnera finns inte då varorna är nedsatta (vilket alla är).
Så fruktansvärt illa att lura människor på det här sättet. Får se detta som en erfarenhet som alla er andra.
Note to self: Gör alltid ordentlig research innan köp från ett för dig nytt företag. I mitt fall reagerade jag på att inga färger eller storlekar saknades (vilket det borde när det är utförsäljning), att snyfthistorien om att familjeföretaget skulle läggas ner inte nämndes på hemsidan och att man bara kunde betala direkt (vilket i sig inte är helt ovanligt). Men de fina bilderna, bra priserna och oron att missa chansen tog tyvärr över förståndet i stunden. Gör inte samma misstag du med!
Köp inte från denna leverantör
Beställde Kashmir tröja som inte innehåller någon Kashmir överhuvudtaget. Den bild som visas på hemsidan stämmer inte med verkligheten alls. Tröjans är på rea vilket visar sej innebära att man inte får pengarna tillbaka utan måste byta mot annan vara. Ordinarie pris ca 1600 och rea 500.
Buffel och Båg!
Känner mig så lurad! Varan motsvarar inte alls det jag beställt. Fel färg och inget foder i jackan, något slags syntetmaterial, riktigt ful!!
Att skicka tillbaka varan till Kina kostar mer än den kostade (650:-) så det får bli lärpengar.
Malin Stockholm är ett blufföretag!
Samma som nedan . Kashmirtröja kom och var ett skämt! En polyestertröja med en halv skjorta fastsydd! Blufföretag !!!!
Varning!
Beställde en kappa som var en helt annan färg än på bilden och superdålig kvalitet. Omöjligt att få pengarna tillbaka då paketet ska returneras till Kina.
Ordentligt lurad!!
Vad jag fick, stämmer inte med vad jag beställt. Skickat tillbaka!
Varning‼️
Leverans av charsmirtröja
Leverans av charsmirtröja,jättestor besvikelse. Det var en skjorttröja jätteful. materialet är spunnet garn av polyester och spandex. Helt syntetisk, inte en uns av ull. Sömnad och passformen är 👎. Kostar på mig retur till Malin Stockholm. Vill ha tillbaka pengarna. Om inte kommer jag att anmäla dig till allmänna reklamationsnämnden
Mvh AnnSophie Granlund
Varning
Varning! Lurendrejeri! Kände konstigt nog på mig att det var något fel redan när jag beställde. Mailsvar på sen leverans var överdrivet formulerade. Igår kom kappan. Den överensstämmer inte alls med bilden. Urdålig kvalitet. Tunt material. Konstig passform. En huva som inte når över huvudet. Inga etiketter i plagget.
Troligtvis kriminella som ligger bakom…
Troligtvis kriminella som ligger bakom denna site. Inga varor och en support som verkar vara panikslagna. Polis borde kopplas in.
Inte alls den kvalitet som utlovas
Inte alls den kvalitet som utlovas och som kan förväntas med tanke på ordinarie pris. Returpolicy som inte ger pengarna tillbaka om varan är nedsatt i pris, vilket alla varor är. Ledsen över vad det kostar miljön med kläder som aldrig kommer användas.
Beställde kashmir tröja
Beställde kashmir tröja, kom en ful skjorttröja i polyester ”made in China”.
Bluff!!!
Första gången man blivit blåst
Första gången man blivit blåst, är så förbannad. Har beställt ett gäng varor fick hem en skjorttröja i polyester, så ful. Kontakten via Mail är allt annat än bra. Dom kan inte svara på mina frågor utan bollar bara tillbaka till mig.
Kashmir - vilket skämt!
Kashmir - hahaha vilken bluff! Polyester och dåliga sömmar. Får väl ses som läropengar.. för pengarna kommer jag väl aldrig se igen.
Varför stämmer inte bilderna med de…
Varför stämmer inte bilderna med de varor ni skickar? Och, konstigt returpolicy.
Bluff!
Går ej att komma i kontakt med sidan. Telefonnumret går till liknande hemsidor som stängts ned. Misstänkt bedrägeri. Undvik! Hemsidan köpt och skapad 2023-10-06 så historien de uppger stämmer inte. Felaktiga lagersaldon mm.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.