Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Toon meer

Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Toon meer

Ze hebben fijne exclusieve producten die niet overal te koop zijn. Soms wel een probleem ervaren met de voorraad, maar de klantservice reageert altijd binnen 24u op je vraag en lossen dit goed op, ook... Toon meer

Mannenzaak heeft bijzonder fijne producten in het assortiment waar ik mij mee kan identificeren. Mijn voorkeur gaat uit naar OAK en Captain Fawcett, fijne premium artikelen die net even dat extra g... Toon meer

1. Cosmeticawinkel

Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top bedrijf

20 april 2026

Antwoord van Mannenzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Hallo Jo,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel het product als de snelle levering.

Super service

Super service, was huisnummer vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld want ze wilden het wel op tijd versturen.
Gisteren weer besteld, vandaag geleverd. Top service

12 februari 2026

Hallo Bikerxl,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat we je snel konden bereiken om het huisnummer te controleren, zodat je bestelling op tijd verzonden kon worden. Goed om te horen dat alles weer snel geleverd is.

Hallo Paul,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren.

Dankjewel mannenzaak!

Snel makkelijk om te bestellen en voor de juiste prijs.

27 januari 2026

Hallo Akim,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je tevreden bent over de prijs.

Team Mannenzaak

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Snelle levering en duidelijke en vriendelijke communicatie door de klantenservice op mijn vraag wanneer de zending geleverd zou worden.

8 januari 2026

Hallo Dominic,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat zowel de levering als de communicatie duidelijk en prettig zijn verlopen.

Prima

Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek.
Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij een voorzichtige postbode, maar hoe lang blijft zoiets goed gaan....?

9 januari 2026

Hallo Peter,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen. Dank ook voor je tip over het extra verpakken van glazen flesjes. Deze nemen we graag mee.

Een erg goede service

Een erg goede service. Een artikel dat hij de levering helaas kapot is gegaan, werd direct opnieuw opgestuurd.

29 december 2025

Hallo Dion,

Bedankt voor je mooie review. Vervelend dat het artikel beschadigd aankwam, maar fijn dat we dit direct voor je konden oplossen. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Super snelle service

Heb 2 artikelen besteld en in deze drukke tijd had ik mn pakket binnen 2 dagen bezorgd gekregen, echt snelle service !!

20 december 2025

Hallo Marlies,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je bestelling ook in deze drukke periode zo snel bij je is bezorgd en dat je tevreden bent over onze service.

Top bedrijf

Top bedrijf, dankzij Gamekings heb ik hier een product besteld.

15 december 2025

Hallo Zatara,

Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je via Gamekings bij ons bent uitgekomen en dat je tevreden bent over ons bedrijf.

20 november 2025

Hallo Myrna,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles zo snel bij je is geleverd.

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Snel geleverd en duidelijke communicatie

26 november 2025

Hallo Corné,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de levering vlot verliep en dat onze communicatie duidelijk voor je was.

Team Mannenzaak

Goede service. Ik had een bestelling geplaatst zonder het huisnummer in te vullen. Er werd hierover meteen contact met me opgenomen en het is er toen meteen goed ingezet. De spullen arriveerden (ondanks mijn fout) de volgende dag. Heel fijn

24 november 2025

Hallo Mieke,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je bestelling ondanks het ontbrekende huisnummer toch snel bij je is aangekomen.

Team Mannenzaak

Slechte communicatie en onbetrouwbare levertijd

Ik heb op 2 november een bestelling geplaatst bij Mannenzaak.nl vanwege hun belofte “voor 23.00 besteld, morgen in huis”. De producten waren bedoeld als onderdeel van een verjaardagscadeau voor 5 november, dus de levertijd was belangrijk.

Pas op 10 november hoorde ik (nadat ik zelf contact had opgenomen) dat de leverancier het artikel nog helemaal niet aan hen had geleverd, waardoor het niet op voorraad was. Dit was vooraf nooit vermeld en werd ook niet uit zichzelf gecommuniceerd. Dat vond ik bijzonder frustrerend, zeker omdat ik al die tijd geen idee had dat er zulke grote problemen met mijn bestelling waren, en het dus nooit op tijd kon komen.

Ik heb de bestelling geannuleerd en dezelfde producten bij een andere webshop besteld — daar werden ze wél de volgende dag geleverd.

Mijn ervaring is helaas negatief: onbetrouwbare levertijd en geen proactieve communicatie. Voor mij geen herhaling.

2 november 2025

Hallo Svetlana,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is dat jouw bestelling niet op tijd geleverd kon worden, zeker omdat deze bedoeld was als cadeau. Onze excuses dat dit niet naar wens is verlopen.

Voor dit product gold een langere levertijd en we hebben je hierover per e-mail geïnformeerd zodra bleek dat de leverancier het product niet tijdig kon leveren. Daarbij hebben we de keuze geboden om te wachten of de bestelling te annuleren. Inmiddels hebben we jouw bestelling volledig gecrediteerd en is het bedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder via klantenservice@mannenzaak.nl.

Prima ervaring.

Prima ervaring.

7 november 2025

Hallo Albert Jan,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Ontevreden service

Pakket wel aangekomen, maar na retour zending niks ontvangen. Ook geen reactie op mijn email.

Ik had een scheercrème gekocht die ik ook daadwerkelijk heb gekregen. Tot zo ver goed, maar ik heb het gelijk naar retour gestuurd omdat ik het verkeerde product had. Pakket is opgestuurd, ontvangen door mannenzaak.nl, maar ik heb geen enkel mail of dergelijke ontvangen van hen, laat staan mijn geld terug.

Edit:
Nadat ik een mail had gestuurd op 1 november (zaterdag) kreeg ik 3 november een mail terug en werd het keurig afgehandeld.
Wel jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan.

27 oktober 2025

Hallo Tarik,

Bedankt voor je feedback. We hebben je retour ontvangen en het bedrag op 3 november teruggestort naar je oorspronkelijke betaalmethode. Hierover hebben we je ook per e-mail geïnformeerd.

Mocht het bedrag nog niet zichtbaar zijn of als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via klantenservice@mannenzaak.nl. We helpen je graag verder.

Bestelling niet verstuurd.

Had een bestelling gedaan van een safety razor om mij te kunnen scheren voor een feestje. Het is 6 dagen verder en heb nogsteeds geen product en het pakje staat nogsteeds op "in preparation". Heb de klantendienst een mailtje gestuurd om de bestelling gewoon te annuleren want wat hun adverteren op de site is gewoon vals (1-5 dagen).
Er staat ook niet als iets "out of stock" is dus dan ga je moeten wachten. Deze zaak heeft goeie reviews dus ik had toch beters verwacht.

21 oktober 2025

Hallo Yusuf,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat de bestelling destijds vertraging opliep, maar waarderen het dat je contact met ons hebt opgenomen zodat we dit samen konden oplossen.

Inmiddels is de bestelling geannuleerd, het bedrag teruggestort en hebben we een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming. We hopen dat je bij een volgende bestelling een volledig positieve ervaring zult hebben.

Team Mannenzaak

De bestellingen worden altijd…

De bestellingen worden altijd verrassend snel geleverd en ik heb nog nooit problemen gehad. De producten die ze aanbieden zijn bovendien niet makkelijk ergens anders te verkrijgen. Heel tevreden!

26 augustus 2025

Antwoord van Mannenzaak.nl

Goed om te horen Febasz! Bedankt voor je review.

Gister om 16:00 een potje wax besteld

Gister om 16:00 een potje wax besteld, had de verkeerde postcode ingevuld. Heb gemaild en gevraagd of zij voor mij de postcode konden veranderen, heb na 1,5 uur een reactie gehad en heel netjes ontvangen dat de postcode aan werdt gepast, had het binnen 24 uur in huis, super fijn en zeker een aanrader!🤗

28 juli 2025

Antwoord van Mannenzaak.nl

Goed om te horen Cas! Bedankt voor je review.