Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick min beställning inom 3 vardagar, kläderna är äkta och var i fin skick. Det som jag är mest nöjd är deras hjälpsamma kundservice. Det blev lite strul med min beställning och bytesprocess men Anna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlade en massa omgångar med två stycken presentkort tills det blev rätt storlekar. Var tillslut nöjd med storlekarna och bad kundtjänst uppdatera den uppsjö av fakturor jag samlat på mig för de oli... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte (trodde jag) en kavaj. Men fick efter att jag betalat ingen respons. Blev lite orolig efter att ha läst omdömen här. Mycket riktigt fick jag själv maila och fråga om varan verkligen fanns i l... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

1/10 Köpte en dsquared2 tröja på rea på deras hemsida. Tre dagar efter jag beställde den stog det att den hade avbrutits på grund av att den inte fanns längre. Tröjan hade varit funnits på deras... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

8. Schoenenwinkel
  9. Zonnebrillenwinkel
  10. Badmodewinkel
  11. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Den moderna mannens destination för internationell nutida stil med nordisk estetik. Man of a kind är Sveriges nya destination för exklusivt herrmode.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Amatör företag som endast bryr sig om pengar, inte kunderna!

Har köpt flera gånger från manofakind och mitt senaste köp var jag inte så nöjd med eftersom kvaliteten på produkten var väldigt dålig. Kontaktade deras hänsynslösa kundsupport som bara vill bli av med en och inte hjälpa.

Råder er att EJ KÖPA från denna sidan. Köp hellre från andra sidor så som Farfetch, Luisaviaroma, MR Porter som är professionella och har världens bästa kundsupport ifall något skulle uppstå!

3 maart 2020

Hej Erik,

Tråkigt att höra att ni haft en dålig upplevelse när ni varit i kontakt med oss. Hur har ni kontaktat oss? Är det via chat, mail eller telefon?

Vår kundsupport finns där för att hjälpa till, med allt från tips, råd, stylingtips, returer, reklamationsärenden etc. Nu vet jag inte vad just ert ärende gällde, men om det har funnits kvalitetsproblem med någon produkt så vill jag råda er till att ta kontakt med kundtjänst igen så kan reklamationsavdelningen ta en ordentligt titt på ert ärende.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Legit sida men kan förbättras

Har köpt mycket från MOAK och det är en bra och legit sida. Men får dåligt betyg pga av supporten som bara skiter i en.

19 januari 2020

Hej,

Tack för er feedback och vi ber om ursäkt om ni haft en dålig upplevelse av återkoppling från supporten. Hur har ni försökt kontakta oss? Är det via telefon, mail eller chat? Om det fortfarande inte har löst sig med ärendet så maila oss på kundservice-se@manofakind.se.

Ha en trevlig dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en keps igår men har inte…

Beställde en keps igår men har inte fått någon orderbäkreftelse

4 november 2019

Hej Jonte,

Vad vi kan se i våra system så har orderbekräftelse skickats ut till er i samband med att ni placerade er order, vänligen se så att orderbekräftelsen inte har hamnat i skräpfiltret på er mail.

Hur som helst, vår kundservice kommer att kontakta er omgående.

Ha en trevlig dag!

Seriös aktör.

Stort utbud, bra service och leveranssäkert.
Jag sitter i detta nu och väntar på min Monclear Cardigan, beställde igår innan 13 och fått meddelande nu att leveransen förbereds.
Inte första beställningen, och inte sista.

Hoppas jag får den innan fredag 😀

//Adam

5 september 2019

Bluff scam läs

Som jag trodde redan alla visste så är Man of a kind ett bluff företag som säljer fake märkes kläder.. Det är väl känt! Dom har även en fejk adress ”Drottninggatan 33
111 51 Stockholm” och det som står skrivet där är en hudvårdssalong. Dom har fejkat samarbete osv! Vill ni handla seriöst så väns er till Care of Carl/ Matchesfashion eller klädesmärkets egna butik! Va försiktiga och handla ej här alls!

9 augustus 2019

Hej,

Man of a kind är en renodlad E-handelsbutik, och vi har i dagsläget inga fysiska butiker. Vårt huvudkontor ligger placerat på Drottninggatan 33, 4tr i Stockholm.
Vi är en del av RNB Retail and Brands som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och vi är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken i vår produktportfölj.

Om ni har frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss på 08-410 522 20 eller maila oss på kundservice-se@manofakind.se

Excellent!

Excellent!
Item delivered on time in perfect condition. Payment went through without any problem. Five stars without hesitation.

20 juli 2019

Väldigt bra kundservice!

Väldigt bra kundservice!
Köpte en jacka i vintras som jag fick hem och tyvärr var det ett fabriksfel på den men skrev till dom och dom bad mig lägga en ny beställning och skicka tillbaka den gamla!

Hur smidigt som helst och bra priser också allmänt.

16 april 2019

Seriöst företag

Mycket bra utbud. Håller sig till leveranstiden. Trevligt och proffsigt bemötande av kundtjänst. I mitt fall köpte jag en Moncler jacka och den var som dom sa, äkta! Har nämligen registrerat koden på moncler egens hemsida och det stämde överens med vad jag fick hem. Har även tittat alla små detaljer på jackan och jämfört dom med en Moncler jacka jag har sen tidigare som jag köpt på Olsens i Malmö.

Mycket bra företag, kan lätta konkurrera med Care of Carl.

27 februari 2019

Hej Martin,

Stort tack för förtroendet och för de fina orden.
Vi hoppas att du får mycket glädje av Moncler-jackan, ett riktigt bra val!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Marcus, Man of a kind

Bra utbud o bra

Bra utbud o bra, snabb service!

18 februari 2019

Hej Lars,

Stort tack för de fina orden!

Med vänlig hälsning,

Marcus, Man of a kind

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.