Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick min beställning inom 3 vardagar, kläderna är äkta och var i fin skick. Det som jag är mest nöjd är deras hjälpsamma kundservice. Det blev lite strul med min beställning och bytesprocess men Anna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlade en massa omgångar med två stycken presentkort tills det blev rätt storlekar. Var tillslut nöjd med storlekarna och bad kundtjänst uppdatera den uppsjö av fakturor jag samlat på mig för de oli... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

1/10 Köpte en dsquared2 tröja på rea på deras hemsida. Tre dagar efter jag beställde den stog det att den hade avbrutits på grund av att den inte fanns längre. Tröjan hade varit funnits på deras... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

8. Schoenenwinkel
  9. Zonnebrillenwinkel
  10. Badmodewinkel
  11. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Den moderna mannens destination för internationell nutida stil med nordisk estetik. Man of a kind är Sveriges nya destination för exklusivt herrmode.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Lagersaldofel

Ett riktigt amatörmässigt skojarföretag. Lagersaldofel och en obefintlig kundservice!
Undvik detta företag och betala aldrig i förskott!

31 januari 2019

Hej Marcus,

Ibland har det hänt att vi hunnit sälja fler varor än vi haft på lager.
Vi jobbar hårt på kundservice för att ge alla våra kunder så bra service som möjligt.
Ber verkligen om ursäkt för din upplevelse kring det här köpet och hoppas att vi får möjlighet att bevisa motsatsen framöver.

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dom säljer fake moncler från italien

17 januari 2019

Hej Alex,

Vi är auktoriserad återförsäljare online av Monclers sortiment.
Vi är officiell återförsäljare av alla produkter på Man of a kind och vi kan därför garantera dess äkthet.
Om du skulle ha några funderingar kan du självklart alltid kontakta vår kundservice.

Med vänlig hälsning

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varor som utannoseras finns inte och det meddelas inte.

Köpte (trodde jag) en kavaj. Men fick efter att jag betalat ingen respons. Blev lite orolig efter att ha läst omdömen här. Mycket riktigt fick jag själv maila och fråga om varan verkligen fanns i lager och efter ett par dagar fick svar att varan inte fanns i lager.

Rekomenderar alla att istället använda careofcarl som jag flera gånger använt tidigare och som alltid levererat snabbt och smidigt.

16 januari 2019

1/10

1/10

Köpte en dsquared2 tröja på rea på deras hemsida. Tre dagar efter jag beställde den stog det att den hade avbrutits på grund av att den inte fanns längre. Tröjan hade varit funnits på deras hemsida i nästan en vecka, kanske ska ta bort att man har en sak om den ej finns i lager längre.

Sidan har jättemånga buggar och amatör fel. Kommer aldrig köpa från Man Of A Kind igen.

4 oktober 2018

Hej Hampus,

Så tråkigt att höra att du inte fått produkterna du beställde.
Kontakta gärna kundservice så ska jag se hur vi kan hjälpa dig. Jag skulle också gärna vilja veta vilka buggar du upplever så att vi kan förbättra den framåt.

Mvh,

Martin

Så fruktansvärt dålig service! Handlade en tröja på deras hemsida som var på rea. Gick hela 5 dagar innan jag fick ett svar om att det blivit ett lagersaldo-fel och detta efter att jag själv tagit kontakt med dem. Inte nog med att man inte blev erbjudan en liknande vara för samma peng, utan jag fick nöja mig med ett presentkort på 300kr (som gäller i 2 månader) vilket är 8% av vad en tröja i märket Dsquared2 vanligtvis kostar. Snacka om att inte ta vara på sina trogna kunder.

20 september 2018

Varning Skickar oönskade sms

Har aldrig handlat hos dem men ändå får jag sms med reklam och rabattkoder! Oseriöst!

4 juni 2018

Hej Marjo,

Vad tråkigt att du upplever det så.
Det kan vara så att du varit kund hos Frontmen som bytte namn till Manofakind förra året när vi gick ihop och att det är därför du inte känner igen oss. Kontakta vår kundservice på kundservice-se@manofakind.se eller 08-410 522 20 så ser vi till att det inte händer igen. :)

Med vänlig hälsning,

Marcus på Man of a kind

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kundtjänst.

Bra kundtjänst som gör sitt bästa för att hålla kunden nöjd.

8 februari 2018

Hej Christer,

Jag beklagar verkligen att du inte är nöjd med din beställning och ber om ursäkt för det.
Vår kundservice kommer att kontakta dig för att se hur vi kan hjälpa dig.

Med vänlig hälsning

Marcus på Man of a kind

lyxkänsla rätt igenom

snabb bra leverans. riktigt imponerande service och kunskap hos kundtjänst när jag vill veta mer om produkterna jag köpte (barba-skjortor). lyxigt stilrent emballage. lyxkänsla rätt igenom.

30 juni 2017

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.