Leuk om met mijn mening te geven punten te verdienen.

Het is een heel fijne ervaring om enquêtes in te vullen op marketagent.com. Naast dat je bijverdient, leer je ook nieuwe dingen bij.

Werkt goed,de enquêtes zijn soms te lang voor de vergoeding. Soms wordt je halfweg na 10min stopgezet zonder vergoeding!

1. Marktonderzoeker

Deine Meinung zählt und zahlt sich aus! Wir senden unseren Mitgliedern Umfragen, für deren Beantwortung sie geldwerte Bonuspunkte verdienen. Die Mitgliedschaft ist völlig kostenlos. Bestimme die Trends von morgen!

4,4

Uitstekend

20K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kleine enquêtes

ik vind het heel goed dat er veel enquêtes zijn, maar anders probeer ik er veel maar wordt er bij heel veel geweigerd. Ik kan meestal maar aan de kleine enquêtes deelnemen.
Zoniet alles prefect.

1 februari 2023

Alles in orde.

4 januari 2023

Hallo,

vorab möchten wir uns für Dein Feedback bedanken.

Es freut uns, dass Du mit dem Umfrageerlebnis zufrieden bist. Unser Support-Team steht Dir bei Anregungen oder Fragen selbstverständlich gerne per E-Mail, telefonisch oder über die Feedback-Funktion zur Verfügung. Für das optimale Erlebnis empfehlen wir auch unsere App, die zahlreiche Tools birgt.

Herzliche Grüße
Dein Marketagent Team

Uitbetalen gaat snel en goed

Uitbetalen gaat snel en goed. Ik vind het alleen erg jammer dat ik de laatste tijd steeds minder enquêtes krijg. dat vind ik toch wel een klein minpuntje. Ook voor de enquêtes waar ik voor uitgenodigd word, word ik nog voor ik mijn gegevens heb ingevuld al afgewezen. Helaas.

1 januari 2023

Goede enquetes !!!

Goede enquetes, afwisseling, directe betaling, makkelijk te begrijpen.

9 december 2022

heel erg bedankt voor je geweldige feedback!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Je kunt Marketagent ook aanbevelen aan je vrienden en hiermee extra bonuspunten verdienen. U kunt dit doen door eenvoudig in te loggen en het menu-item "Vrienden uitnodigen" te selecteren.

We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen in nog veel meer interessante onderzoeken!

Algemeen tevreden.

5 november 2022

Uw Marketagent-team

Heel gemakkelijk om je punten in te wisselen

Het gaat heel gemakkelijk en snel om je verdiende punten om te zetten in aankoop vouchers voor één of andere winkel of in geld naar je PayPal rekening.
De uitbetalingstermijn was zelfs sneller dan voorop gestelde termijn.
Het is zo altijd heel fijn om voor Marketagent een enquête in te vullen.

18 oktober 2022

Uw Marketagent-team

Vind het leuk om enquêtes te doen bij…

Vind het leuk om enquêtes te doen bij jullie.

21 juli 2022

Marketagent

Marketagent.
Interessante vragenlijsten met een leuke beloning.

Ik hou ervan.

7 juli 2022

enquetes

krijg regelmatig enquetes van marketagent, maar meestal kanik ze niet meer beantwoorden

5 juni 2022

Hallo,

Bedankt voor je recensie!

Het spijt ons ten zeerste! We willen graag meer weten over het probleem om tot een oplossing te komen! We vragen je om een ​​kort bericht te schrijven naar ons ondersteuningsteam op info@marketagent.com

Vriendelijke groeten
Het team van uw marketingagent

Ik vul al een tijdje enquetes in voor Marketagent

Ik vul al een tijdje enquetes in voor Marketagent. Heel regelmatig krijg ik een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het is leuk om je mening te geven, de ene enquete is aangenamer om in te vullen dan de andere maar over het algemeen zijn het leuke uitdagingen. Je wordt ook beloond. Met een overschrijving op je bankrekening of je kan ook kiezen om je verdiende geld te storten voor een goed doel.

29 mei 2022

Succes tuturor!

21 mei 2022

Salut ,

multumesc foarte mult pentru feedback-ul tau!

Ne bucurăm că sunteți mulțumit de serviciul nostru. Puteți, de asemenea, să recomandați Marketagent prietenilor dvs. și să câștigați puncte bonus în plus. Puteți face acest lucru, pur și simplu conectându-vă și selectând elementul de meniu "Invitați prieteni".

Sperăm să vă urez bun venit la multe alte sondaje interesante pe viitor!

Toate cele bune,
Echipa dvs. Marketagent

Tres bonne experience

5 maart 2022

Bonjour Thierry,

merci pour vos bons commentaires!

Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de notre service. Vous pouvez également recommander Marketagent à vos amis et gagner des points bonus supplémentaires avec lui. Vous pouvez le faire en vous connectant simplement et en sélectionnant l'élément de menu "Inviter des amis".

Bonne chance,
Votre équipe Marketagent

Leuke site iedere dag weer!

Leuke site iedere dag weer!
Leuke verdiensten!

28 januari 2022

Hallo Cynthia!

Bedankt voor het achterlaten van een review.

De tevredenheid van onze leden is erg belangrijk voor ons en we streven er altijd naar om te verbeteren. Natuurlijk willen we u ook in de toekomst de best mogelijke enquête-ervaring blijven bieden.

Het beste

Service

Heel leuke enquetes en zeer snelle en correcte uitbetaling

15 oktober 2021

Hallo Hans,

avis marketagent

site tres interessant

14 juli 2021

Bonjour Michele,

merci beaucoup pour vos bons commentaires!

Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de notre service.

Nous espérons vous accueillir dans de nombreuses autres enquêtes intéressantes à l'avenir!

Bonne chance,
Votre équipe Marketagent

Meer als de helft van de enquêtes doet…

Meer als de helft van de enquêtes doet het niet. Dan doe je een mail schrijven naar de Helpdesk. Krijg je een mail in het Engels terug. Heel verhaal met allerlei onzin . Belachelijk.Ik woon in Nederland en ik vul Nederlandse enquêtes in en geen Engelse !!!
Zo ook de Enquêtecarrousel die draait een uur in het rond en dan lees je hartelijk dank voor het invullen.
Moet ik nog beginnen met de enquête!.

5 juni 2021

Hallo Heleen,

omdat enquêtes die u niet via e-mail ontvangt niet op uw profiel zijn afgestemd, kan het voorkomen dat de doelgroepen daar niet bij uw profiel passen. In die enquêtes krijg je alleen waardering als je ze volledig beantwoordt. Bij uitnodigingenquêtes krijg je ook punten, wanneer je niet in de doelgroep past.

Houd er rekening mee dat alle beschikbare servicetalen in onze voorwaarden worden vermeld. Helaas is Nederlands daar niet één van. (We zijn gevestigd in Oostenrijk.)

goede info

altijd correcte vragen