Uitbetalen gaat snel en goed. Ik vind het alleen erg jammer dat ik de laatste tijd steeds minder enquêtes krijg. dat vind ik toch wel een klein minpuntje. Ook voor de enquêtes waar ik voor uitgenodigd... Toon meer

Leuk om met mijn mening te geven punten te verdienen.

Het is een heel fijne ervaring om enquêtes in te vullen op marketagent.com. Naast dat je bijverdient, leer je ook nieuwe dingen bij.

Werkt goed,de enquêtes zijn soms te lang voor de vergoeding. Soms wordt je halfweg na 10min stopgezet zonder vergoeding!

1. Marktonderzoeker

Deine Meinung zählt und zahlt sich aus! Wir senden unseren Mitgliedern Umfragen, für deren Beantwortung sie geldwerte Bonuspunkte verdienen. Die Mitgliedschaft ist völlig kostenlos. Bestimme die Trends von morgen!

4,4

Uitstekend

20K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechtste site

er zijn maar weinig enquetes waaraan ik mag deelnemen, ik word er voor veel uigenodigd maar krijg amper kansen om mee te doen. Enkel de eerste vragen invullen en dan geweigerd worden, tijdverlies! Slechtste site voor enquetes waar ik aan deelneem

7 mei 2021

Hallo Elien,

omdat enquêtes die u niet via e-mail ontvangt niet op uw profiel zijn afgestemd, kan het voorkomen dat de doelgroepen daar niet bij uw profiel passen. In die enquêtes wordt u alleen gecrediteerd als u ze volledig beantwoordt. Bij uitnodigingsonderzoeken krijg je ook punten als je niet in de doelgroep past.

deelnemer enquetes

heel tevreden over marketagent. Duidelijke vragen, mooie beloningen.

5 mei 2021

Hallo Monique,

heel erg bedankt voor je geweldige feedback!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen in nog veel meer interessante onderzoeken!

Uw Marketagent-team

ik heb mijn uitbetaling aan gevraagd en…

ik heb mijn uitbetaling aan gevraagd en dit was zeer snel op mijn rekening.

5 mei 2021

Hallo Hannie,

heel erg bedankt voor je geweldige feedback!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Je kunt Marketagent ook aanbevelen aan je vrienden en hiermee extra bonuspunten verdienen. U kunt dit doen door eenvoudig in te loggen en het menu-item "Vrienden uitnodigen" te selecteren.

Top!

Regelmatig rondvragen, met aangepaste tijd. Vrij om deel te nemen en een centje bij te verdienen.

30 april 2021

Hallo,

Veel enquetes kunnen invullen

Veel enquetes kunnen invullen. Sommigen blijven wel heel lang wachten op hun goedkeuring, wel meer dan 9 maanden. Op 1 jaar tijd meer dan 30€ verdiend en uitbetaald gekregen.

5 april 2021

Hallo Geert,

vragenlijsten

van de twintig keer aan klikken is er 1x een vragenlijst dat mag wel meer zijn

21 maart 2021

Hallo Hans,

Leuk om mee te doen

Interessante vragenlijsten en snelle uitbetaling

3 maart 2021

Hallo Maria,

Uw Marketagent-team

De vergoedingen kloppen niet.

De vergoedingen kloppen niet.
je begint een enquête van bijvoorbeeld 15min met vergoeding van €1 en als je klaar bent ontvang je iets van €0,20. dit gebeurt keer op keer.
oplichterij!
niet aan meedoen!

9 februari 2021

Hallo Barry,

de informatie toont altijd de maximale beloning voor de enquête.

Afhankelijk van uw antwoorden kan de enquête langer of korter zijn. Als je een kortere versie beantwoordt, is de beloning lager.

Uw Marketagent-team

Er worden teveel onderzoeken verstuurd…

Er worden teveel onderzoeken verstuurd waar ik niet aan mee kan doen op basis van de gegevens die ze van mij hebben. Dat zouden ze zelf beter moeten filteren

5 februari 2021

Hallo,

heel erg bedankt voor je feedback!

Omdat enquêtes die u niet via e-mail ontvangt niet op uw profiel zijn afgestemd, kan het voorkomen dat de doelgroepen daar niet bij uw profiel passen. In die enquêtes wordt u alleen gecrediteerd als u ze volledig beantwoordt. Bij uitnodigingsonderzoeken krijg je ook punten als je niet in de doelgroep past.

weinig enquetes per maand

zeer veel enquetes maar je mag niet vaak meedoen

5 januari 2021

Hallo Petra,

aangezien enquêtes die u niet via e-mail ontvangt niet op uw profiel zijn afgestemd, kan het voorkomen dat de doelgroepen daar niet bij uw profiel passen. In die enquêtes wordt u alleen gecrediteerd als u ze volledig beantwoordt. Bij uitnodigingsonderzoeken krijg je ook punten als je niet in de doelgroep past.

Interessante enquêtes.

Leuke enquêtes, maar het komt helaas meer dan de helft van de keren voor, dat het erg lang duurt voordat de verdiende punten worden bijgeschreven. Heb nu bv nog punten open staan van sept en okt 2020 en dat is een beetje jammer. Verder prima site.

30 december 2020

Hallo Minke,

heel erg bedankt voor je geweldige feedback!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Om administratieve redenen kunnen we de punten alleen crediteren als onze partner de enquête volledig heeft afgesloten. Dit hangt af van hoe lang de enquête actief is en hoeveel leden eraan hebben deelgenomen.

interessante enquetes

23 december 2020

Bonjour Jean Pierre,

merci beaucoup pour vos bons commentaires!

Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de notre service. Vous pouvez également recommander Marketagent à vos amis et gagner des points bonus supplémentaires avec lui. Vous pouvez le faire en vous connectant simplement et en sélectionnant l'élément de menu "Inviter des amis".

Bonne chance,
Votre équipe Marketagent

Veel onderzoeken via partners waar je…

Veel onderzoeken via partners waar je nooit punten voor ontvangt. Zo gaat het traag vooruit

9 december 2020

Antwoord van Marketagent

Hoi! Om administratieve redenen kunnen we de punten alleen bijschrijven als onze partner de enquête volledig heeft gesloten. Dit hangt af van hoe lang de enquête actief is en hoeveel leden hebben deelgenomen. Met vriendelijke groet, Uw Marketagent-team

interessante enquetes

interessante enquetes , waarvoor nog beloond ook

20 november 2020

Hallo Eddy,

Uw Marketagent-team

erg vervelend dat punten niet direct…

erg vervelend dat punten niet direct worden bijgeschreven, andere panels doen dat wel, krijg hierdoor ook het idee dat vaak punten niet worden bijgeschreven

5 oktober 2020

Hallo Carla,

om administratieve redenen kunnen we de punten alleen crediteren als onze partner de enquête volledig heeft afgesloten. Dit hangt af van hoe lang de enquête actief is en hoeveel leden eraan hebben deelgenomen. We crediteren de punten zo snel mogelijk.

Prima enqueteburo

Prima enqueteburo, betalen goed en snel uit. Aanrader!

5 september 2020

Hallo Johanna,

Uw Marketagent-team

Het is een leuke site met leuke…

Het is een leuke site met leuke vragenlijsten heel afwisselend en je spaart ondertussen punten om een beloning te kunnen krijgen ,2 vliegen in 1 klap.

1 juni 2020

Hallo John,

Gewoontjes

de site werkt opzich wel, alleen het puntensysteem is vrij omslachtig en keuzes kwa cadeaus zijn erg beperkt, soms duurt het ook erg lang voordat je je punten hebt en is het ook niet altijd duidelijk waarom je je punten niet krijgt

30 mei 2020

Hallo Youri,

heel erg bedankt voor je feedback!

Om administratieve redenen kunnen we de punten alleen crediteren als onze partner de enquête volledig heeft afgesloten. Dit hangt af van hoe lang de enquête actief is en hoeveel leden hebben deelgenomen. We crediteren de punten zo snel mogelijk.

Erg fijn onderzoekbureau

Het zijn leuke onderwerpen in de onderzoeken,
Het sparen gaat snel en is makkelijk te laten uit te betalen!

7 mei 2020

Hallo Danielle,

Uw Marketagent-team

Heel erg leuk om te doen voor mij zou…

Heel erg leuk om te doen voor mij zou het zelf nog meer mogen top.

27 maart 2020

Hallo Gunther,