Super kwaliteit swimwear en uitstekende service! Ik heb een cadeau aangeschaft voor mijn vriendin welke ook nog eens erg mooi was ingepakt, er zat zelfs een personal note bij. Next season, next order... Toon meer
MARLIM is a Dutch eco lifestyle brand in luxurious female swimwear, made of ECONYL® yarn, a 100% regenerated polyamide from Italy derived from pre and post industrial waste. Carpet fluff, fishing nets, and other discarded nylons, after reaching the end of their useful life, are not disposed of into a landfill, but are recovered, regenerated and transformed into ECONYL® yarn, which is then used to produce high end, eco friendly fabrics, that guarantee the same performances as standard fabrics. Choosing one of our sustainable swimwear pieces, means actively and efficiently contributing to preserving nature, since we use recycled raw materials instead of non renewable ones. With our luxurious swimwear, made from ECONYL® yarn, we can ensure the same performances and aesthetical characteristics of those made of virgin polyamide and their production cycle has not exploited non renewable energy sources. Having passed several strict quality tests, the sustainable fabrics we use can ensure a perfect fit, the correct muscular compression, excellent breathability, resistance to pilling and abrasions and an amazing shape recovery power so that your swimwear will remain unaltered. Due to the quality of our Italian fabrics, we express our creativity into luxurious eco friendly swimwear pieces, with the environment on our minds, always. We believe that the future is in the eco friendly fabrics. Our swimwear is designed in Haarlem, the Netherlands and ethically made in an atelier in Indonesia. MARLIM stands for elegance, femininity, quality, sustainability and sophistication. Feminine cuts, clean designs and elegant prints distinguish the collection. We are here to compliment the female body in it’s most beautiful way. Learn more via www.marlim.com
Nederland
- info@marlim.com
- marlim.com
Prachtige bikini
Prachtige bikini, nog steeds heel blij mee! ❤️
Tevreden
Snelle levering, goeie kwaliteit bikini, en als bonus nog een mooi katoenen bewaartasje.
Klantgericht
Ik ben heel tevreden met de snelle service en klantvriendelijkheid van Marlim.
Fantastische bikini en badpak…
Fantastische bikini en badpak ontvangen! Deze is van hoogstaande kwaliteit, dikke stof en prachtige afwerking. Daarnaast goede serrvice en snelle levering. Helemaal blij met mijn aanschaf.
Luxe badkleding
Snelle levering en een prachtig ingepakt badpak gekregen. De stof is van hoge kwaliteit en super zacht! Ik heb de resort suit besteld, heel blij mee!
Classy, duurzaam en mooi!
Ik ben super blij met mijn badpak die ik heb besteld bij Marlim. Het is van een super fijne stof, waardoor het heel mooi om je lichaam heen vormt. Daarnaast is het duurzaam en een heel mooi model.
Hoge kwaliteit en snelle verzending
Snelle verzending en echt heel netjes verpakt. De bikini’s zijn echt van hoge kwaliteit en zitten heel fijn.
Perfect!!!
Pakketje kwam binnen no-time aan, mooi verpakt met een kaartje en handig meeneem tasje erbij. Ik heb de Kiki bikini besteld, de stof is van zeer hoge kwaliteit en hij staat prachtig! Ook retourneren van het broekje (ik had twee maten besteld) ging zonder enig probleem met erg snelle service. Blij mee!
Helemaal blij met mijn prachtige…
Helemaal blij met mijn prachtige badpak.
Geweldige kwaliteit en goede service.
Aanrader!
Prachtig prachtig prachtig
Prachtig prachtig prachtig! Heb het Hamilton badpak in een hele mooie roze kleur met bijpassende sarong. De kwaliteit van de stof is next level waardoor het niet verkleurd of de stof snel slijt. Het badpak zit prachtig. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed. Kom hier zeker terug en kan het zeker aanraden. Voor mij ook een groot pluspunt is dat Marlim denkt aan het milieu. Chapeau Marlim ga zo door!!!
Aanrader!!
Ontzettend blij met mijn aankoop van MARLIM! Ik had gekozen voor de Reef bikini in een prachtige koraal kleur. De stof van de bikini is erg fijn en verandert niet van vorm zodra het nat wordt! En ook niet van kleur als je zonnebrand op hebt! Daarnaast is de bikini gemaakt met veel aandacht voor het milieu, en gaat deze lang mee, super duurzaam dus!
Vandaag mijn Goddes Suit ontvangen
Vandaag mijn Goddes Suit ontvangen. De stof is echt prachtig en het badpak zit perfect. Is het bedrag dubbel en dwars waard. Tijdloos & classy waardoor ik er lang plezier van ga hebben. Dankjewel Marlim!
Super blij met mijn aankoop!
Super blij met mijn prachtige (catseye) badpak! De pasvorm is super mooi en de stof is mooi luxe. Het bewaartasje die er bij zit vind ik super handig. Die ging direct in de tas mee op vakantie!
Ik heb het badpak veel gedragen op het strand en de stof blijft helemaal mooi.
Ik blijf Marlim zeker in de gaten houden :)
Prachtige vrouwelijke pasvormen!
Inmiddels heb ik de reef bikini, de high rise bikini en de catseye suit. De items werden in een mooi tasje geleverd (handig voor onderweg)! Prachtige en stevige stoffen die mooi blijven ondanks wassen en de zon. De pasvormen zijn super vrouwelijk, ik voel me in MARLIM very sexy!!!
Luxe kwaliteit badpak.
Luxe kwaliteit badpak.
Zit als gegoten
Door dubbele stof tekent het niet
Met de bijpassende sarong is het een mooie outfit voor de komende zomer
Top kwaliteit
Top kwaliteit. Heel leuk cadeau voor mijn vrouw. Ze is er heel blij mee en staat haar prachtig. Goede kwaliteit!
Prachtige kwaliteit stof
Prachtige kwaliteit stof, mooie kleur zoals op de foto en mooie pasvorm! Echt een topper!
Een badpak waarin je je mooi voelt!
Ten eerste super mooi verpakt! Een feestje om te ontvangen. Met een handig zakje erbij.
Het Hamilton badpak zit prachtig, voel mij er echt mooi in. En dat gebeurt niet vaak. De dubbele stof zorgt voor een beetje houvast en tekent daardoor ook niet. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende aankoop.