Bestelling nooit aangekomen, wel 11 meldingen DHL aantal keer gemaild. Nu gevraagd om mijn artikel te leveren anders wil ik mijn geld terug. Een hele slechte ervaring dus. BESTEL #NL9... Toon meer

Product na twee maanden binnen gekregen na slechte review op Trustpilot. Geen communicatie vanuit Masculo, geen enkel mailtje of iets. Bestel hier zelf nooit meer. Review aangepast van 1 ster naar... Toon meer

Eerst de blauwe love and desire besteld alles goed gegaan nu de zwarte extra strong besteld dus meer betaald en weer de blauwe gekregen daar ben ik dus niet blij mee. Ik kon ook geen contact meer krij... Toon meer

Nadat de bestelling ontzettend snel binnenkwam, heb ik hem gelijk uitgetest tijdens het stappen. Ik had het gevoel dat ik meer aandacht kreeg van dames, dat gaf mij een boost in m’n zelfvertrouwen. Da... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Feromonen Parfum

2,6

Slecht

Volgende nieuws ze hadden een mail…

Volgende nieuws ze hadden een mail gestuurd dat het was mis gegaan en ze zouden het op nieuw verzenden . Een dag later kreeg ik een mail hoe mijn ervaring was met het geutje terwijl er dus niks binnen is .toen dacht ik stuur een mail .maar dat staat ook al op blok . Wacht nu al 3 maanden .zo slecht dit

6 februari 2025

fake parfum

de parfum is echt fake het doet niet wat het moet doen dat vrouwen omkijken naar je de geur daar integendeel ruikt wel lekker

3 juli 2024

Lange levertijd

In de advertentie staat dat er binnen 24 uur verzonden zou gaan worden. Heb weken op de levering moeten wachten

3 juli 2024

Slechte service!

Nou om te beginnen in de eerste instantie zogenaamde in jullie website moest ik de bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen en heb ik niks meer gehoord van jullie ook om een mail te versturen lukt ook niet heel jammer!
Heel teleurstellend!

10 juli 2024

Helft geleverd

Levering ruim 2 weken geduurd ipv de beloofde 4 dagen
1+1 actie helaas maar 1 flesje geleverd
Moeilijk contact te krijgen hopelijk via deze recentie wel

4 juli 2024

Slecht contact

Ik had een flesje besteld. Gelukkig betaal ik altijd achteraf met Klarna, normaal gesproken is de bestelling na 2 a 3 dagen afgeleverd.
Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan, maar na weken had ik nog niets.
Terwijl ervoor mijn bestellingen netjes geleverd werden.
Maar als je contact opneemt,dan krijg je geen reactie terug, zelfs na meerder keren. Dit vindt ik onacceptabel, ofwel gewoon slecht !! De vorige bestellingen waren netjes geleverd.
Dus met Klarna contact gezocht, die hebben het uitgezocht.

En nadat ik dus maar ergens anders parfum had besteld, komt er ineens na 4 tot 6 weken het flesje parfum.
Maar om op mijn berichten te reageren vinden ze blijkbaar niet nodig. Nou !! Masculo🤔 dit vindt ik triest !! Van jullie. En ook absoluut niet klantvriendelijk. Vandaar deze terchte review

Met vriendelijke groet

16 mei 2024

Insta oplichters

Je maakt geld over, levering zou 3 dagen moeten duren, ik ben nu 4 dagen verder, en geen mail gehad, geen pakketje gehad, zijn gewoon instagram oplichters ! Ken fluiten naar me geld ! NOOIT MEER!

28 juni 2024

langer dan n maand wachten

Langer dan een maand geleden besteld .

Betaald via ideal
Zou binnen een paar dagen ariveren op mijn thuis adres tot op heden niks ontvangen

Op de mail ( 4 stuks) wordt NIET gereageerd

Ik geef het nog 1 week
Anders ga ik juridische stappen tegen dit bedrijf nemen .

Gek genoeg n week NA t plaatsen van deze revieuw berricht van DHL vandaag 5 juli 2024 bezorgd

Denk dat ze toch wel nattigheid hebben gevoeld en dan komt na anderhalve maand t paketje binnen ..... wat denk je???😡😡
1 flesje 😡😡 de actie was 1+1 GRATIS 😡😡😡 dit is dus meteen de LAATSTE KEER DAT IK HIER WAT BESTELD HEB 🤮🤮🤮🤮

27 juni 2024