Twee weken geleden bestelling gedaan,tevens gebeld en bevestigd gekregen dat het product op voorraad was, ook betaald maar tot nu toe niks ontvangen. Heb na 1 week nog een keer gebeld en heeft men be... Toon meer
Wat een goede service wordt er verleend bij MAVRO. Wij blijven enthousiaste klant, ze zetten een stapje extra om ons goed van dienst te zijn bij al onze reiniging- en bescherming vraagstukken. Elke k... Toon meer
Prima levering.beetje ja,mer dat ik een herrinnering krijg terwijl ik via ideal heb betaald
Mavro International is producent en leverancier van reinigings- en beschermingsmiddelen. Geen mooie praat, maar chemie die werkt in de praktijk. Ons assortiment is ontwikkeld voor professionele toepassingen: van reinigen en verwijderen tot beschermen en renoveren. Je kunt rekenen op producten die doen wat ze beloven, met duidelijke instructies en praktisch advies. Wat je van ons mag verwachten: betrouwbare kwaliteit, snelle service en korte lijnen, meedenken bij de juiste toepassing en innovatie vanuit eigen R&D en productie. We make chemistry work.
Heksekamp 1, 5301LX, Zaltbommel, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heb na 1 week nog een keer gebeld en heeft men beloofd dat het product in 2 zendingen verstuurd zou worden maar niks ontvangen!

Antwoord van Mavro International
Eerst werd op bevuilde stalen van gevelstenen een test met verschillende reinigingsproducten gedaan om het product te bepalen met het beste resultaat. Dit werd Vanadium Remover Green (gel). Dit product werd aangebracht: initieel dacht ik dat deze gel weinig effect had, doch na afspuiten met een hoge drukreiniger ging het vuil er grotendeels volledig vanaf. Het resultaat was heel bevredigend. De structuur van de baksteen bleef volledig behouden, wat met zandstralen niet het geval is. Cementgebonden materialen worden niet aangetast: dus voegen blijven in goede staat. Bevuiling met cement wordt dus wel niet verwijderd. Nadien heb ik een beschermlaag met Mavroseal WB aangebracht met blijkbaar een goede waterafstotende werking. Dit waterafstotend effect zou 10 jaar werkzaam zijn?

Antwoord van Mavro International
Heb de Roofcoat gebruikt. Heel fijn product. Met een blokkwast aangebracht en dekt meteen goed. Resultaat is prachtig. Net alsof er hele nieuwe pannen op liggen. Het ziet er heel natuurlijk uit. Bedrijf is heel klantvriendelijk en snel in contact en reacties.
Goeie mooie producten om mee te werken. Zeer prettig in de omgang, denken mee en in oplossingen, zeer service gericht. Wij zijn zeer tevreden over Mavro!
Elke keer bel ik met een moeilijke uitdaging om weer een ondergrond te reinigen en daarna te beschermen met een specialistische coating en elke keer weer krijg ik een passende oplossing!
Wij hadden heel veel lood en zinkstrepen op onze ramen, mbv jullie Glasrenovator zijn ze voor het grootste gedeelte allemaal verdwenen. Eindelijk een produkt die wel helpt!!👍👍
vragen reactie en geholpen simpeler is het niet en dat maken jullie waar. dus van ons die 5 sterren :)
Ik ben heel tevreden van de snelle service (via de chatbox) van de firma Mavroseal.
Catherine (uit België)
Goed advies en snel geleverd.
Hoe effectief het middel werkt weet ik nog niet.
Goede kennis van producten en adviezen. Snelle levering ook!