Maxis Reviews 1.015

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af bestilte varer, som oven i købet var til en virkelig god pris. Der var en fejl i leverancen, grundet ny medarbejder havde taget fejl af kasser der minder om hinanden. Skrev i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt. God kvalitet. Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig afsendelse. Handler gerne hos jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende kundeservice! Første ordre inkluderede 1 produkt som ikke var i henhold til det bestilte. Ved kontakt til Maxis blev det hurtigt rettet og Maxis sendte det resterende produkt. Imellem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Maxis.dk sælger vi Træningsudstyr til lave priser. Vores sortiment er de mest solgte varer til fitnesstræning og hjemmetræning. Vi har kettlebell, træningsmåtter, yogamåtter, håndvægte, bodypump sæt, bodypump vægtskiver, vægtskiver, BOSU bolde, gymrings, træningselastikker, Foam Roller, Yogaudstyr, vægtstænger og meget mere. Vi har en del træningsudstyr som vi sælger til fysioterapier i Danmark, samt fitnesscentre har også vores fitnessudstyr i deres centre. Vores vision er at være de absolut billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har eget brand, NORDIC POWER® og ANIMA®, som sikrer dig at træningsudstyret er ekstra kvalitets kontrolleret. Vi sender din ordre hver dag og du kan altid ringe til. Vi vil elske at tale med dig. Tlf. 53537065 Vi vil være DK´s bedste til kundeservice, hurtig levering. Se mere her - Maxis.dk

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tights

Hej Tusind tak for hjælpen ved køb af Tights sorte højtaljede Anima i str xl . De passer mig perfekt som mand . Selv om de er til kvinder . Kan de med stor fordele bruges af mænd .

24 maart 2026

Skøn kundeservice

Som altid inden man bestiller fra nettet er et tjek på trustpilot en god ting. Maxix har gode anmeldelser, men man læser jo lige de dårlige også for at se hvad der er gået galt. Så selvom min vare ikke er modtaget endnu, så ryger der alligevel 5 stjerner afsted.
Det blir 3 stjerne til produktet ( det er jo ikke modtaget endnu, så det kan ikke blive til mere, men er sikker på de er en 5'er værdige) og de sidste 2 stjerner går til kundeservice der besvarer anmeldelser herinde, specielt de (urimelige) 1-stjernede :-)
Dét er fanme sjovt.
Keep up the good work ;-)

25 maart 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Maxis

Antwoord van Maxis

Hej Ronni. :O)

1000 Tak for din anmeldelse.

Blæret med din kommentar vedr. 1 Stjernet, ja urimelige anmeldelser skal bare tage en færge ud af verdenen, men jo nemt at brække sig på nettet. Nogle folk fatter bare ikke der faktisk er rigtige mennesker bag skærmen.

Ronni, du har sgu pæren i orden, så 5 stjerner direkte tilbage til dig. Har vist din anmeldelse til hele TEAM MAXIS, du får high five fra dem alle.

Flere som dig i verdenen, så skal det hele nok gå.

Rigtig god dag :O)

Mvh.
TEAM MAXIS

Lees meer over geverifieerde reviews.