Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Toon meer
Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Toon meer
Zeer vriendelijke en eerlijke mensen. Vorig jaar een mooie ketting met hanger gekocht op de Antwerpse markt. Jammer genoeg kwam de ketting los door een las-foutje en verloor ik de hanger. Ik moch... Toon meer
Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.
Nederland
- info@maylijewels.com
- mayli-jewels.com
Vraagt klanten om een review
Prachtige ring gekocht!
Ik was met mijn man op het north sea jazzfestival en daar zagen we de stand van Mayli Jewels. Wat een prachtige sieraden, maar ook ontzettend oprechte en open mensen die ons ontvingen. Ik heb samen met mijn man een prachtige ring en een steentje uitgezocht. Deze is keurig afgewerkt bij ons thuisbezorgd. Alles steeds zoals afgesproken en we werden ook steeds op de hoogte gehouden. Iedereen bij Maily Jewels bedankt!

Veelte laat verstuurd
Veelte laat verstuurd. Was dat ik reminder stuurde met vraag waar de ring bleef. Gevolg niet kado kunnen doen op verjaardag

Go-to voor unieke sieraden
Dit is mijn go-to voor sieraden. Er is persoonlijke aandacht voor de klant en de communicatie verloopt altijd super <3

Weer een mooie Jade Ring rijker
Zo als altijd weer super goed geholpen. Erg blijet m'n nieuwe green jade ring💚
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een vakkundige sieradenservice
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Mayli Jewels! Een paar weken geleden heb ik mijn ring (die niet van Mayli zelf was) opgestuurd voor reparatie en laten vergulden. De communicatie verliep heel prettig en duidelijk, ik wist vooraf wat de kosten zouden zijn. De service was snel en professioneel, en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betrouwbare en vakkundige sieradenservice.
Uitstekende klantvriendelijkheid!
Uitstekende klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Nhi dacht tot op het laatste moment mee en haar persoonlijke aanpak geeft net dat beetje extra. De ketting die we hebben aangeschaft is van uitstekende kwaliteit!
Bestelling geplaatst en hopen dat het…
Bestelling geplaatst en hopen dat het op tijd komt. Natuurlijk niet slim van mij om op het laatste moment een kadootje te gaan bestellen. Na 2 dagen dacht ik dit gaat niet goed en heb gelijk een email gestuurd. Gelukkig kreeg ik meteen een reactie van Tuyet-Nhi Pham. Helaas was de maat van de ring uitverkocht. Maar tijdens het telefoongesprek dacht ze met mij mee en uiteindelijk zijn we er samen uitgekomen welke ring ik voor mijn zus zou kopen. En gelukkig dacht ze mee om het kadootje bij mijn zus te laten bezorgen. Mijn zus deed de ringen meteen om en was er echt blij mee. Nogmaals dank je wel Tuyet-Nhi Pham voor je goede tips en zorgen. Wat een mooie collectie, echt een aanrader!!
Prachtige Qi Ring Green!
Prachtige Qi Ring Green!
Zo ontzettende blij mee! Hier gaan zeker meer van komen. altijd leuk dit soort cadeautjes aan mijzelf hihi
Prachtig werk en fijne service
Zo blij met m’n ring! Ik wilde heel graag de pablo ring als baargoud en tuyet-nhi dacht heel goed met me mee over de mogelijkheden om hem nog persoonlijker te maken. Toen de ring toch iets te groot bleek heeft ze me heel netjes geholpen, en dat echt vlak voor haar verlof. Kijk nu al uit naar de volgende ring.
Prachtige sieraden!
Prachtig sieraad laten maken met een persoonlijke tekening in de hanger. Een herinnering vereeuwigd. Heel mooi gemaakt, vlot verzonden en een feestje om uit te pakken. Zeker een aanrader!
Pure craftsmanship with a personal touch
Bij de kerstmarkt in 2024 ontmoette ik de eigenaresse van Mayli Jewels én haar man, en het was een ervaring die me altijd zal bijblijven. Ik kocht een prachtige jade armband en een ring bij haar, en wat mij het meest opviel was de warme energie en het geduld waarmee ze uitleg gaf over de sieraden. Haar liefde voor haar werk straalde door in elke handeling, en zowel mijn vriendin als ik voelden ons werkelijk op ons gemak tijdens het kopen.
Het was prachtig om te zien hoe zowel zij als haar man zoveel passie en toewijding hebben voor wat ze doen. De armband is niet alleen mooi, maar draagt ook een bijzondere betekenis, en ik ben er ontzettend blij mee. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer van deze unieke sieraden te kopen. Mayli Jewels is puur, authentiek en straalt in alles wat het doet.
Zeer vriendelijk en mooie materialen!
De ontmoeting op Creative Life met deze 'makers' was erg aangenaam.
Heel vriendelijk en meedenkend en niet gericht op de verkoop, maar gericht op een tevreden klant die met een passend sieraad thuis komt.
Top!
Het contact was snel, goed en erg behulpzaam! Mijn cadeau voor een vriendin ook op tijd binnen gekomen :)
To the moon and back
Snel reageren op bericht, snelle verzending en een prachtig mooi product
Snel geleverd Vriendelijke, correcte afhandeling
Snel geleverd. Klein foutje in levering. Na 1 telefoontje keurig hersteld.