Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MBT Streetwear er en dansk streetwear-forhandler, der sælger populære sneakers og streetwear via vores webshop, mbtstreetwear.dk. Vores mission er at bringe populære sko til Danmark – sko, som du ofte ikke finder i en almindelig butik grundet den store efterspørgsel. Vi er specialiserede inden for sneaker-branchen, men tilbyder også streetwear generelt. Tidligere har vi distribueret vores produkter gennem kendte handelsplatforme som Trendsales, men vi har nu taget næste skridt og åbnet vores egen webshop. Her tilbyder vi den samme gode service, som vores kunder kender og værdsætter. På mbtstreetwear.dk kan du shoppe populære mærker som Nike, Adidas, UGG, og Clarks i kendte modeller som Handball Spezial, Campus 00s, Samba OG, Gazelle Indoor, Air Max, Tasman, Wallabee og mange flere. Vi glæder os til at se dig på webshoppen! De bedste hilsner, MBT Streetwear
Contactgegevens
Peter Holms Vej 17, 1.3, 2450, København, Denemarken
- kundeservice@mbtstreetwear.dk
- mbtstreetwear.dk
Super god service
Super god service, kan bestemt anbefale.
Min datter havde fået 2 Nike tasker, så jeg var nødt til at returnere. Der var perfekt service og hjælp til returnering og pengene er refunderet, tak :)
God og hurtig.
Super god oplevelse med kundeservice
Super god oplevelse med kundeservice. De gjorde alt og mere til ift at få min ordre til at spille. Hurtig forsendelse og fede sneakers.
Delivered swiftly 👍🏻
Delivered swiftly 👍🏻 Needed to return / exchange due to fit which was easy. Would order again.
Nemt og hurtig levering
Fed oplevelse
Synes, hans udvalg af sko er godt, til en fair pris. Jeg vil 100 procent anbefale ham til andre. Jeg fik mine sko, og alt var i orden.
Nem retur & hurtig levering
Nem retur & hurtig levering, alt var godt
Super pålidelig og fleksibel med…
Super pålidelig og fleksibel med levering. Kan 100% anbefale dem
God og simpel handel.
Rigtig godt køb
Rigtig godt køb, mine sko blev sendt hurtigt og de var helt perfekte.
Fin handel alt gik som det skulle
Fin handel alt gik som det skulle
God og nem handel
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.