Slechte en weinig foto's en productomschrijving op de site. Zowel voor het model alswel het materiaal. Maatvoering van slecht bv geen breedtematen aangegeven ik heb maat 41 maar de schoenen leken wel... Toon meer
Prachtige schoenen. Al heb ik er enorm lang op moeten wachten. Corona gooide roet in het eten. Ik werd echter keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk zat er bij levering... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
McDaddy is je leverancier van awesomeness. Voor de liefhebber van cool, kleurrijk en anders. Aanbieder van one of a kind schoenen. Onze gehele collectie is te zien op www.mcdaddy.nl of in oonze winkel!
De Waag 14, 7751 GW, Dalen, Nederland
- 0643503587
- info@mcdaddy.nl
- mcdaddy.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Eerlijk is eerlijk
Eerlijk is eerlijk, ik was niet tevreden over de afhandeling van mijn klacht, echter bleek er iets mis te zijn in hun systeem betreffende bestelling. Hebben mij een nette mail gestuurd met de reden betreffende klacht en bestelling. Ben blij met de oplossing en moet daarom terugkomen op mijn beoordeling.
Oplichting???
Op 4 januari bestel ik schoenen voor de trouwdag van mijn dochter. Op 6 januari krijg ik een mail dat zij een fout hebben gemaakt: mijn maat is niet voorradig. Dat kost vier weken. Ik mail terug dat ik die vier weken niet heb, dan is de trouwdag al voorbij. Geen enkele reactie, niet op de mail, niet op het contactformulier en bij de whatsapp krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is. Dit begint langzamerhand op oplichting te lijken
Ik heb een vraag gesteld over een retournering, maar krijg geen reactie en geen contact.
Op 5 november 2024 ontving je bestelling van een paar schoenen. Omdat deze niet voldeden aan mijn verwachtingen, wilde ik ze retourneren. De retour link die ik had ontvangen werkte echter niet meer, hoewel de termijn van 28 dagen sinds ontvangst nog niet verstreken was. Ik heb vervolgens eerst op 27 november per e-mail en vervolgens op. 1 december per WhatsApp gevraagd hoe ik de retour dan moet regelen. Ik heb d’r ook geen enkele reactie ontvangen en telefonisch is mij niet te bereiken. Ik vind dat zeer teleurstellend voor een winkel die zulke positieve scores heeft. Ik zou graag zien dat men alsnog contact met mij opneemt om een en ander netjes te kunnen regelen.
Fijne website
Fijne website, snelle service! Ook het retour sturen ging erg gemakkelijk.

Antwoord van McDaddy
Uitstekend geholpen via de chat
Ik werd uitstekend geholpen via de chat. Ik had nog een vraag over de riem die ik bij de schoenen wilde bestellen, deze stondennog niet op de site maar kon ik zonder problemen erbij bestellen. Super service!

Antwoord van McDaddy
Top geregeld schoenen zijn geleverd…
Top geregeld schoenen zijn geleverd zoals afgesproken. Zal zeker weer bestellen via McDaddy

Toegankelijke website
Toegankelijke website, prettig om te zoeken en te vergelijken. Prima sales en naar verwachting is ook de aftersale goed. Aanrader voor bijzondere zaken!

Antwoord van McDaddy
Zat een lange levertijd op mijn schoenen , alles volgens afspraak verlopen en goede service. Updates per Whatsapp perfect .

Leuke gadgets
Super origineel oer-Hollands ontwerp en lekker flexibel materiaaal, top.

Super snel bezorgd
Super snel bezorgd, en dat een week voor kerst. Mijn man had een top kado! Bedankt

Antwoord van McDaddy
Mijn man is heel blij met zijn…
Mijn man is heel blij met zijn schoenen. Top! Goede en snelle levering!

Voor 12 uur bestel volgende dag in huis
Het enige wat ik me kan bedenken is dat de regel voor 12 uur bestel de volgende dag in huis maar zal wel wat drukker zijn geweest bij de bezorgers want het was 24 uur langer, maar verder ga zo door. Groeten Alex

Antwoord van McDaddy
Website totaal niet up-to-date wat beschikbaarheid betreft
Ik bestel schoenen die maar niet geleverd worden. Na een aantal dagen contact gezocht blijken de schoenen in mijn maat niet leverbaar te zijn. Of ik een maat groter wil hebben. Volgens de website was op dat moment mijn maat nog steeds te bestellen en die maat groter niet.
Vreemd