Fantastisk läkare Rebecka Erichsen Francke. Inlyssnande, tog verkligen tid och lyssnade. Kände mig hörd. Kom med bra förslag och skickat förslaget till mig. Mycket kunnig. Empatisk. En av de bästa l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har haft två läkarkontakter, äntligen någon som är skicklig. Det var som att slå på en lampa, efter att ha varit i primärvårdens okunniga mörka rum i 7 år, som vägrat mig specialist trots stort be... Toon meer
Har varit kund hos Medicheck i flera år och är supernöjd. Har fått hjälp och rätt medicinering av min hypotyreos, den blir inte bara kontrollerad utan man går även på mitt mående när man medicinera... Toon meer
Aleksandr Kulak är helt fantastisk och har verkligen tagit sig tid att hjälpa mig. När ordinarie läkare på Psykiatrimottagningen inom öppenvården inte går att få någon kontinuitet med, utan nya ST ell... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Professionellt bemötande som erbjöd en ny behandling som har givit mig många nätter med god sömn. Känner inte samma oro på morgonen som innan behandlingen.
Tack, Henrik Wahlberg

Antwoord van MediCheck AB
Det var en kunnig saklig läkare.Ingen stress utan fråga en del för att kunna förstå min sjukdomsbild.Han lyssnade verkligen in i patientens mående.oerhört tacksam.Rekommenderar verkligen honom.Stort Tack

Antwoord van MediCheck AB
I’m a Swedish American who recently moved to Sweden. I wanted to find a medical doctor with extensive knowledge about hypothyroidism. I was concerned that I would have to go back to USA to keep my care the way it works well for me, it would be a long and expensive trip just to draw my blood and get my annual refills.
Meeting with the Dr on Medicheck was a gift from heaven, I was listened to, there was no attempt to enforce a new kind of therapy.
Being health minded and caring for my body, it was great to be met with an understanding medical doctor.
I’m very happy with the meeting and outcome, it was a big stress relief to have proper care overseas!
I highly recommend Medicheck for you who want individualized and optimized medical care.

Antwoord van MediCheck AB
Rekommenderar inte. Felskrivning i journal (på ett ställe står det icke rökare, ett annat rökare - inte rökt någonsin). Konstiga provtagningsrekommendationer som inte alls nämndes under samtalet och som inte alls har med problematiken att göra. Ingen remiss. Alldeles för dyrt för 20 min samtal.

Antwoord van MediCheck AB
Mycket kunnig gynekolog, inlyssnande och professionell. Jag var mycket påläst och visste allt jag behövde och ville ha och fick jättebra hjälp och uppföljning! Han avbokade första besöket pga sjukdom men höll de tider vi sedan bestämde. Han förklarade mycket, saker jag redan visste men bra för de som behöver det!

Antwoord van MediCheck AB
“Jag är väldigt nöjd med mitt besök. Läkaren var både lyhörd och professionell, och jag kände mig verkligen sedd och förstådd. Fick snabbt den hjälp jag behövde och väntetiden var kort. Kan varmt rekommenderas till andra som söker en pålitlig och kunnig läkare.”

Antwoord van MediCheck AB
Största skämtet i historien! Fick ingen hjälp. Skulle få ta prover men ingen remiss skrevs, fanns ingen journal etc! Varnar för dessa! IVO anmälan gjord på avsaknad av journal och jag kommer bestrida fakturan!

Antwoord van MediCheck AB
Jag blev fakturerad trots att det inte gick att koppla upp till samtalet/mötet (det går bra med andra videomöten), de påstådda efter att jag krävt makulering av fakturan på 795kr🥵 att läkaren ringt mig ett flertal ggr vilket inte stämmer. VARNING ⚠️ BLUFF

Antwoord van MediCheck AB
En stor varning för detta företag ,dem lurar en bara på pengar tyvärr ,du kommer inte få hjälp
Är detta ett skämtföretag? Sökte hjälp för utmattning, fick för en kvinna som sjukskrev mig och skrev ut antidepressiva, uppföljningingen var inget att prata om, allmänt ointresserad attityd, tredje besöket avbokade hon i sista sekund och skulle återkoppla vilket hon aldrig gjorde. Hörde av mig och bytte läkare och fick en gubbe som satt hemma i vardagsrummet och höll på med en julduk. (Inget skämt) det samtalatet varade ca 15min där han rekommenderade mig att söka hjälp på vårvårdcentralen. Vill ni bokstavligen ge bort era pengar så är det här ett bra företag. Nån hjäl får man då inte

Antwoord van MediCheck AB
Verkligen oprofesionell hantering av ärende, inte tillmötesgående kundtjänst

Antwoord van MediCheck AB
Läkaren jag fick kontakt med var så avvisande att jag känner mig väldigt dålig nu. När man söker vård förväntar man sig i alla fall att bli lyssnad på. Jag behöver hjälp för min ångest, depression och utmattning. Dessutom tycker jag inte att man ska behöva betala en hög summa för att må ännu sämre efter ett besök.

Antwoord van MediCheck AB
Jag fick träffa en fantastisk lyhörd doktor. Tog sig tid att lyssna.

Antwoord van MediCheck AB
Doktor Khaleed var mycket bra att ha att göra med och efter att ha kämpat med den vanliga vården i många år och inte fått något annat än Levaxin vilket inte har hjälpt mig så kände jag att jag äntligen hade kontakt med en läkare som var specialist på sköldkörtelsjukdomar.

Antwoord van MediCheck AB
Sökte hjälp för att ev kunna få licensläkemedel för sköldkörteln och fick bra kontakt initialt med en specialist. Han gjorde allt enligt protokoll ända tills han skickat in licensansökan till Läkemedelsverket. Verket efterfrågade kompletterande uppgifter som han aldrig skickade in, men till mig påstod han att han gjort det. Efter att jag själv tagit del av en skrivelse (genom mitt Apotek) från verket där det framgår att jag fått avslag på licensansökan delvis pga att kompletterande uppgifter inte kommit in, kontaktade jag Medicheck för att få en förklaring. De svarar att ansvarig läkare ska höra av sig. Det gjorde han och svarade att ansökan blivit avslagen och att han inte jobbade kvar på Medicheck. Ingen förklaring. Inga noteringar i journal. Journalanteckningar saknas helt, förutom en kort notis om att licensansökan är skickad till Läkemedelsverket. Det är så illa skött allt, att jag kontaktat ansvarig läkare på Medicheck som inte heller vill göra något. Nu återstår IVO. Det här företaget måste granskas.
UPPDATERING:
Den 23 januari fick jag flera swish-inbetalningar från Medicheck som återbetalning för fakturorna jag betalat för samtal med läkaren. Fortfarande inga förklaringar eller kommentarer från företaget.

Antwoord van MediCheck AB
Till skillnad från Primärvården så lyssnar ni på patienten. Som patient får man vara delaktig i behandlingen.

Antwoord van MediCheck AB
Vilken skillnad på läkare o läkare. Varit lite strul med mediciner o apotek o licens men denne Dr har verkligen gått all in för att försöka hjälpa mig. Så då känns 1500 ändå ok för att få hjälp.

Antwoord van MediCheck AB
Lees meer over geverifieerde reviews.