Fantastisk läkare Rebecka Erichsen Francke. Inlyssnande, tog verkligen tid och lyssnade. Kände mig hörd. Kom med bra förslag och skickat förslaget till mig. Mycket kunnig. Empatisk. En av de bästa l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har haft två läkarkontakter, äntligen någon som är skicklig. Det var som att slå på en lampa, efter att ha varit i primärvårdens okunniga mörka rum i 7 år, som vägrat mig specialist trots stort be... Toon meer
Har varit kund hos Medicheck i flera år och är supernöjd. Har fått hjälp och rätt medicinering av min hypotyreos, den blir inte bara kontrollerad utan man går även på mitt mående när man medicinera... Toon meer
Aleksandr Kulak är helt fantastisk och har verkligen tagit sig tid att hjälpa mig. När ordinarie läkare på Psykiatrimottagningen inom öppenvården inte går att få någon kontinuitet med, utan nya ST ell... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb och proffsig hjälp. Lyhörda läkare som inte enbart tittar på provsvar.

Antwoord van MediCheck AB
Undvik, dyrt och du får ingen hjälp. Deras tjänst med att ladda upp bilder och dokument fungerar inte. Du laddar upp men sen säger de att de inte fått något.

Lurar folk på pengar. Sök på doktor 24 istället

Antwoord van MediCheck AB
Osannolikt usel kundtjänst som ignorerar en i det längsta, för att sedan bolla över problemet till ansvarig läkare -- Leif Hägglund -- och därefter hör man aldrig av dem igen. 750 kronor i sjön, och stort lidande för mig, som blivit utan min medicin. Trots att jag var noga med att förklara hur viktig medicinen är för mig, och att läkarens misstag (han hade skrivit fel styrka på receptet och därmed halverat min dos) skulle gå på en minut att rätta till, så struntar tydligen både kundtjänst och läkare i att rätta till felet och hjälpa mig. Undvik detta företag!

Antwoord van MediCheck AB
En snäll, varm och inkännande spec i de problem jag har, hals matstrupe.. tog bort min oro kring detta på 30 min samtal. Denna läkare hade förmågan att lyssna.
Jag blev helt lugn efter info jag fick.

Antwoord van MediCheck AB
Medicheck fakturerar dubbelt. Det går inte att bestrida faktureringen. Kundtjänst omöjlig att få tag på. Använd inte deras tjänster!

Antwoord van MediCheck AB
Fantastiskt bra, duktiga läkare och fint bemötande!

Antwoord van MediCheck AB
Efter att ha väntat i flera veckor på ett svar, börjar jag undra om det ens finns ett riktigt kundserviceteam eller om det bara är en enda person som försöker hantera alla ärenden. Den totala bristen på kommunikation och återkoppling är oacceptabel.
Det här verkar inte vara ett isolerat problem. Jag har sett flera andra kunder som har haft samma upplevelse, vilket tyder på att det finns ett allvarligt strukturellt problem i hur Medicheck hanterar sina kundärenden. Jag har nu inga andra alternativ än att rapportera detta till Konsumentverket och andra relevanta myndigheter.
Om du överväger att använda Medicheck, tänk om. Kundservice är en avgörande del av en bra tjänst, och tyvärr är Medichecks kundservice en katastrof.

Antwoord van MediCheck AB
VARNING!!! Detta företag utnyttjar hänsynslöst svaga och sjuka människor i behov av hjälp. Kundtjänsten får man jaga sig blå efter och svaren man får när de begått misstag som att ”remissen måste ha kommit bort i posten” eller ”läkaren var visst inne men du var inte det”, fastän det är helt fabricerat, är att man får boka ett nytt läkarsamtal och betala 750kr för att de exempelvis ska kunna skicka en ny remiss. Alla protester möts av tystnad. Kravbrev för uteblivna besök kommer trots att man suttit inne på länken och skickar bildbevis u-form av skärmdumpar.

Antwoord van MediCheck AB
Fick svar på flera frågor och en bra läkare som verkligen tog sig tid o berätta för mig och lyssnade bra och duktig.
Tack.

Antwoord van MediCheck AB
Kompetent, erfaren, noggrann och inlyssnande kardiolog som inger förtroende. Hanterar alla ärenden professionellt.

Antwoord van MediCheck AB
Mycket smidigt. Bra och trevligt bemötande. Fick hjälp med remiss ckså

Antwoord van MediCheck AB
Inte ens värda en stjärna. Snacka om att bara vilja tjäna pengar på sjuka människor som är desperata efter hjälp. Precis som några andra redan skrivit i sina bedömningar så är det omöjligt att få tag på någon på kundtjänst, eller någon över huvudtaget, utan att boka ett besök som kostar massa pengar.
Mitt första besök kostade 1495 kr och jag var nöjd med det besöket. Jag fick min medicin utskriven som jag önskade och läkaren rekommenderade uppföljning om 4 - 5 veckor. Då tar jag förgivet att medicinen som skrivs ut ska räcka fram tills uppföljande samtal men där hade jag fel. När det gått nästan 3 veckor inser jag att medicinen inte kommer räcka fram till uppföljningen och kontaktar då Medicheck via deras tjänst "Receptförnyelse". Jag förklarade noggrant min situation men får ändå till svar att de inte kan förnya mitt recept utan att jag bokar ett nytt läkarbesök, som då kostar 995 kr. Jag gör ett nytt försök med en ny receptförnyelse och förklarar ännu mer ingående men får samma svar igen. Jag blir desperat då medicinen börjar ta slut och jag vill inte börja om med insättningen så jag bokar in ett nytt läkarbesök som kostar 995 kr. Läkaren ringer aldrig upp och jag får ett sms om att han har försökt nå mig. Jag satt och väntade i 45 minuter på att läkaren skulle ringa mig utan att något hände. Jag har kontaktat kundtjänst x antal gånger och har man tur får man ett korkat svar men oftast får man inget svar alls. Jag har även bett kundtjänst vidarebefordra mitt mail till ansvarig för Medicheck men jag får inga svar.
Jag bokade ytterligare ett läkarbesök för att få min receptförnyelse. Läkaren ringde upp mig och det tog max 5 minuter då han endast förnyade mitt recept.
Jag har fortfarande inte fått svar från kundtjänst och jag har inte fått tillbaka mina 995 kr som de har tagit utan att vi har haft någon kontakt.
Summan av det hela är att jag först betalade 1495 kr för ett första besök. Sedan betalade jag 995 kr för ett besök som aldrig blev utfört och sedan betalade jag ytterligare 995 kr för att få ett besök på 5 minuter som innebar en receptförnyelse.
SKANDAL!

Grymt bra o enkelt
Duktig läkare som lyssnade på mina behov o såg till att jag fick d jag behöver
Tack Loakeim

Antwoord van MediCheck AB
Lyhörd, proffesionell och hjälpsam psykiatriker. Evigt tacksam för den hjälp jag fått.

Antwoord van MediCheck AB
1 stjärna är för mycket!! Otroligt sjuka priser, skulle förnya recept för 100kr men läkaren ville att jag skulle betala 700kr pluss för han ville ”se hur jag mådde” när det är en medicin som ska hjälpa mot hyperhidros och har inget alls med mående eller bivärkningar med mående?? Dom vill BARA ha pengar. ALDRIG använd era pengar på Medicheck. Jag varnar er!!!!!!!!!!!!!
Läkaren lyssnade och följde upp medicineringen och min hälsa, var lyhörd och var vägledande på fortsatt behandling. Tack för ett trevligt bemötande!
Lite svårt att hitta och boka men en av dom bästa läkare som jag träffat när jag till slut hittat rätt
Lees meer over geverifieerde reviews.