Wat een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Ik ben onlangs lid geworden en heb vorige week aan een eerste activiteit meegedaan. Wat een ontzettend mooie en bijzonder... Toon meer
Zaterdag een super gezellig koffiemomentje gehad met Meet5. Lekker op het terras gezeten bij Echt Genieten in Echt, met een fijne sfeer en volop zon. Leuke nieuwe mensen ontmoet waar het meteen me... Toon meer
Meet5 ist die größte Freizeitcommunity in Deutschland, Österreich und der Schweiz. Es gibt täglich hunderte Treffen für alle erdenklichen Aktivitäten, wie Wandern, Essen gehen und vieles mehr. Der Fokus liegt auf kleinen und persönlichen Gruppen, so dass sich nachhaltige und tiefe Freundschaften bilden.
Hanauer Landstraße 147-149, 60314, Frankfurt am Main, Duitsland
- +49 151 72039674
- support@meet5.com
- meet5.de
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Makkelijke en leuke app om mensen te…
Makkelijke en leuke app om mensen te ontmoeten en leuke uitjes te beleven of zelf te organiseren
Alleen maar positieve ervaringen
Alleen maar positieve ervaringen. Fijne app!
Een fijne manier om met nieuwe mensen…
Een fijne manier om met nieuwe mensen in contact te komen en leuke activiteiten te ontdekken in mijn regio
Heb een leuke wandeling gemaakt met een…
Heb een leuke wandeling gemaakt met een groep was me zeer bevallen ga het zeker vaker gebruiken .
Eerste keer
Dit was de eerste keer dat ik zelf een activiteit heb georganiseerd en tegelijkertijd de eerste keer dat ik van Meet5 ‘gebruik’ heb gemaakt.
Het was zo eenvoudig om de activiteit aan te maken en zo leuk: er werd al snel ingeschreven. De app is erg toegankelijk. Erg leuk
Fantastische app de meet5
Superleuke app veel variateiten en leuke mensen. Had de app veel eerder mieten gebruiken
Leuke app om actief contacten te leggen
Leuke app om actieg contact te leggen, erg gevarieerd in aanbod en makkelijk te navigeren.
Mooie app voor activiteiten
Was op zoek naar een App waar je op eenvoudige wijze met elkaar in contact kan komen om samen te genieten van een activiteit. De Meet5 app is gemakkelijk in gebruik en laagdrempelig. Binnen een week meegedaan aan een wandel-activiteit en aardige mensen ontmoet. Samen is vaak leuker dan alleen. Blij dat ik de app ontdekt heb. Een aanrader.
Avondje uit eten
Gaan eten met 6 andere mensen met verschillende leeftijden. Was een super leuke en gezellige avond, goed gelachen en leuke babbels gehad. De app is ideaal om vrijblijvend nieuwe mensen te leren kennen en deel te nemen aan leuke activiteiten.
De leuke ontmoeting die ontstaat bij…
De leuke ontmoeting die ontstaat bij deelname aan een activiteit.Voor herhaling vatbaar
Goed georganiseerd
Goed georganiseerd, gezellig en je wordt prima opgevangen door de meet5 captains!
Top app
Top app! Ik heb het moeilijk met contacten te leggen en daar gebeurd het spontaan. Je doet mee aan activiteiten als het je intresseert, geen druk.
Echte aanrader!
Gegeten bij een sushi restaurant met 7…
Gegeten bij een sushi restaurant met 7 andere meet5 leden. Een hele gezellige avond gehad. Meet5 is een fantastisch medium voor vrijblijvende gezelligheid. No strings attached, opgeven voor events die jij leuk vind.
Hele leuke groep waar je mensen leert…
Hele leuke groep waar je mensen leert kennen .
Als single,koppels iedereen welkom.
Een aanrader voor iedereen
De app werkt goed en je leert mensen kennen
De app werkt goed. Ook bij het zelf organiseren van bv een fietsrondje gaat heel makkelijk. Verder is het eenvoudig om je aan te melden. Je leert allemaal nieuwe mensen kennen die van alles organiseren en het is heel gezellig. Mijn ervaringen zijn goed. Je bent ook vrij in je keuzes voor mij een uitkomst gezellig en je leert mensen kennen. Toppie
Meet 5 voelt als een warme plek waar…
Meet 5 voelt als een warme plek waar verbinding, rust en echtheid samenkomen. Een plek waar mensen elkaar mogen ontmoeten zoals ze zijn. Mooi initiatief. ✨🌸
Wat een leuke manier om nieuwe mensen…
Wat een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Er zijn elke dag wel leuke activiteiten waar je kunt aansluiten. Definitief een aanrader 👍🏼

Leusden Fort 33
Tijd en locatie en onderling contact is top. Ook als je alleen gaat wachten ze je op bij de ingang.

Antwoord van meet5.de
Eigenlijk geen goede ervaring met een…
Eigenlijk geen goede ervaring met een organisator die toch wel heel racistisch tegen mij was gewoon omdat ik vroeg of er ook Nederlands gesproken werd gezien ik in de chat wel Frans zacht verschijnen en hij heeft gezegd als ik niet tegen Frans kan maar niet moet komen. Het ergste is dat de activiteit in Aalst was de stad waar ik woon.