Mooie website met goede productfoto's en informatie. Fijn contact via zakelijke WhatsApp. Snelle verzending en mooi ingepakt! De ketting is van zeer degelijke kwaliteit, echt veel zwaarder dan ver... Toon meer
Fijne verkoper. Mooie sierraden..Echt waar voor je geld Goede kwaliteit en Service.
Levering was snel en correct. Twee mooie,aparte armbanden ontvangen, conform de afbeeldingen, die ik zeker vaker zal gaan dragen. Daarnaast nog een gratis surprise in de vorm van een armband die mooi... Toon meer
Een hele leuke sieraden shop, is voor iedereen wat te vinden. Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs (naar mijn mening dan natuurlijk). Ik was zo tevreden met mijn aankoop dat ik nu (week later)... Toon meer
Sieraden kopen | Alles voor een mooie look | betaalbare en kwalitatieve sieraden
Heerenwal 55, 8556XW, Sloten, Nederland
- info@meisjewellery.nl
- meisjewellery.nl
Vraagt klanten om een review
Helemaal top
Helemaal top! In mijn ketting zat een losse schakel, ik stuurde een mail en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Heel erg behulpzame service. De ketting is van goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee!

Topper!
Voor de 2de keer een bestelling geplaatst en super blij met de armbandjes! Thanks again !

Hele fijne webshop.
Hele fijne webshop.
Snelle levering en goede service.
Ik had een te grote armband besteld en dit was totaal geen probleem.
Snelle reactie na bericht via WhatsApp.

Aanrader!!
Armband is exact zoals verwacht, en erg leuk hoe het wordt geleverd. Keurig in cadeautasje ontvangen. Ook snelle hulp bij vraag naar leverdatum. Zeker een aanrader!

Tevreden
Product zoals op de foto's, oogt als goede kwaliteit, leuk extraatje erbij en vriendelijk briefje :) tevreden klant weer!

Aanrader
Zeer tevreden met de bestelling en de kwaliteit hiervan! Ik heb 3x de Viking oath ring besteld en kreeg er een gratis armband bij. Al met al erg enthousiast over de organisatie! 👍🏻

Antwoord van Mei's Jewellery
Tevreden over de afhandeling van de…
Tevreden over de afhandeling van de bestelling.
Netjes en snel geleverd.
Enige puntje: niet de juist bestelde lengte armband ontvangen (groter)

Betrouwbaar
Betrouwbaar, goede levering, niks kapot. Toch wel redelijk duur. Heb wel een extra bandje erbij gekregen!