Meli Jewelry & Accessories AS Reviews 10

4,2

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Om oss – Meli Jewelry & Accessories Bak Meli Jewelry & Accessories finner du Janis Truls og Effie, et par som forener norsk og gresk lidenskap for stil og kvalitet. Med base i Hellas har Effie, som er gresk, og Janis Truls, en nordmann med røtter dypt forankret i accessoirer gjennom tre generasjoner, drevet en lignende virksomhet med suksess i over 20 år. Nå er tiden endelig inne for å bringe vår unike kolleksjon til det norske markedet gjennom meli.no. Med solid erfaring innen design av smykker i rustfritt stål for både damer og herrer, er vårt mål å tilby deg eksepsjonell «value for money». Vi er stolte av å kunne presentere smykker av høy kvalitet til rimelige priser. Vår designfilosofi er inspirert av en subtil «Hellas-vibe» – en følelse av tidløs eleganse og varme som vi håper vil falle i smak i Norge. Vår visjon er klar: vi ønsker å bli en ledende aktør innen smykkebransjen i Norge. Men våre ambisjoner stopper ikke der. I fremtiden ser vi for oss å utvide vårt sortiment med et nøye utvalg av lekre vesker i skinn, elegante skjerf og tørkler i silke, samt andre spennende tilbehør for både damer og menn. Vår lidenskap for vakre og varige produkter driver oss hver dag. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, fra design til produksjon, og vi setter stor pris på fornøyde kunder. Hos Meli Jewelry & Accessories kan du forvente produkter med sjel og en serviceinnstilling som strekker seg litt lenger. Vi gleder oss til å dele vår verden av smykker og tilbehør med deg!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Buy one neckless Get one free…

Buy one neckless Get one free…. Well getting to excaxtly like necklesses is not excactly what I needed.

Fikk svar om at jeg kunne bestemme smykke nr to selv. Men det fremkom IKKE noen steder da jeg bestilte mitt. Så fikk to helt like smykker noe jeg ikke har bruk for.

22 januari 2026

Antwoord van Meli Jewelry & Accessories AS

Hei! Vi selger våre smykker 1+1 gratis men du trenger ikke å kjøpe to like.... Du kan velge to smykker uansett design eller type, så betaler du for det ene 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nice products for an ok price.

Nice products. The bracelet i order, looks acaktly the same as on the picture (the model). Nice quality for an ok price.

24 november 2025

Tusen takk - Thank you so much 💙

Anbefales!

Flotte smykker til en god pris. Veldig kjekt med ringer som kan justeres, så man unngår å bestille feil størrelse. Fikk det jeg bestilte etter kort tid, rett hjem, og pent pakket inn. Veldig fornøyd 👍

23 oktober 2025

Anbefales!

Veldig fornøyd!
Smykkene har nydelig design og er i god kvalitet. Perfekte størrelser – passer både til hverdags og fest. Kommer absolutt til å handle her igjen 🤍

26 september 2025

Nydelige smykker

Nydelige smykker til en bra pris.Jeg var på utkikk etter både øredobber og halskjede til hverdagen men også til fancy occasions, og fant akkurat det jeg så etter. Leveringen kom raskt og pent pakket inn. Stor fornøyd.

26 september 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer til å kjøpe igjen!

Kjempefine smykker som gir en eksklusiv vibe uten at det koster mange tusen! Veldig smart med ringer som kan justeres, så man slipper å bestille feil størrelse. Fikk det jeg bestilte etter kort tid, lekkert pakket inn i både eske og en søt pose ☺️

20 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.