Honestly one of the better sites I've used lately. Verification was fast, took like 2 hours max, and got my first cashout of 400 bucks the same evening. Games don't lag which is a huge plus compared t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hver gang jeg rejste et problem, lød det som om kundeservice læste op fra en manual, med formuleringer som "vi forstår din frustration" uden at de reelt gjorde noget. Det bliver hurtigt tomme ord.
Got my first debit card payout processed in under six hours, which is pretty rare for standard bank methods.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
For let at indsætte, svært at hæve
Indbetaling tog sekunder, udbetaling tog dage og flere dokumenter. Skæv balance.
Lidt for glatte svar
Kedelige kampagner
Deres løbende kampagner er virkelig uinspirerede, de sender mails om "store tilbud" som viser sig at være 10% ekstra på en indbetaling eller 5 free spins med latterlige betingelser, ikke værd at logge ind for.
Ingen rigtige kampagner for småspillere
Alle tilbud virker rettet mod dem der sætter meget ind. Spiller man småt, føler man sig lidt overset.
For lidt fokus på pause
Alt handler om at spille mere, meget lidt om pauser og grænser, selv om de påstår andet.
Ingen danske dokumenter
Alle deres vigtigste dokumenter, som privatlivspolitik og vilkår, er kun på engelsk, og sproget er tungt juridisk, jeg føler ikke jeg helt forstår hvad jeg siger ja til, så det blev ikke til mere end en enkelt indbetaling.
Designet irriterer øjnene
Farverne er skrigende, bannere blinker, og jeg fik nærmest hovedpine efter 10 minutter. Ved godt det lyder småt, men det gør det svært at slappe af og bare spille lidt.
Dårligt oversat indhold
Nogle tekster er halvt på dansk, halvt på engelsk, og der er mange stavefejl. Det giver et rigtig useriøst indtryk, som om de har skyndt sig at smide siden sammen uden at læse korrektur.
Bare træt af det
Indsatte 200 kr, væk på 15 minutter. Spil laggede, røg ud af en automat midt i free spins og fik intet igen. Orker ikke engang at brokke mig til support. Det var bare en irriterende oplevelse efter en lang arbejdsdag.
For mange popups
Man kan næsten ikke spille i fred, der kommer hele tiden beskeder om nye spil, bonusser, kampagner. Jeg vil bare have ro når jeg spiller.
Koldt supportteam
Skrev til chatten fordi mit spil crashede. Fik bare standardsvar kopieret ind, ingen undskyldning, ingen forklaring. Følte mig virkelig bare som et nummer.
dårligt overblik over kampagner
der er mange tilbud, men de ligger hulter til bulter, ingen kalender, ingen orden. jeg mistede hurtigt lysten til overhovedet at forsøge at forstå det.
Mistet bonus ved fejlklik
Jeg kom til at trykke “afmeld” på en bonuskampagne ved en fejl, og der var ingen måde at få den tilbage på. Support sagde bare at systemet ikke kunne ændres.
Ikke imponeret
Indbetaling gik fint men siden frøs midt i spillet, så gevinsten forsvandt bare.
Mange ord, lidt mening
Vilkårene er skrevet i et sprog der nærmest gør det umuligt at forstå hvad man egentlig går med til. Jeg opgav halvvejs og det føles ikke rart.
Really cool loyalty program
Really cool loyalty program, points stack up automatically and you can trade them for free spins.
Had a minor UI glitch where balance…
Had a minor UI glitch where balance didn't refresh instantly, but a quick page refresh solved it.
The live dealer stream quality scales…
The live dealer stream quality scales nicely on tablet screens without dropping frames during round results
Verification status bar in the user…
Verification status bar in the user profile updates in real time so you know exactly what is happening.
I like that demo mode is available even…
I like that demo mode is available even when you are logged out so you can test new games risk free.
Lees meer over geverifieerde reviews.