Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg hadde sett frem til å få tilværelsen og kroppen min mer tilbake, og produktet begynte faktisk å virke etter noen dager. Hetetoktene avtok litt og var ikke så intense som før, men det stoppet likso... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk prøvepakke, litt sent (etter betalingsfrist på pakken). Ferdig med halve pakken, får jeg mail om at ny faktura for neste forsendelse, ligger i banken. Jeg sendte mail med en gang og forklarte sit... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag har använt Menakur i flera år nu. Svårt att veta vad tabletterna gör utan att sluta använda Menakur en tid. Så med detta sagt vet jag inte om Menakur gör någon egentlig nytta för min kropp.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det dröjde ca 3 veckor innan jag fick effekt. Värmevallningarna försvann nästan helt/minskade rejält. Sömnen förbättrades från att tidigare ha vaknat flera ggr/natt. När jag slutat med Menakur har söm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Overgangsalderen kommer i mange tilfeller med en rekke plager. Disse plagene kan være alt fra hetetokter og humørsvingninger til nedsatt sexlyst og hårtap. Virkestoffene er derfor nøye utvalgt for å forsøke redusere og lindre en rekke av de typiske overgangsplagene. Menakur består av en unik sammensetning av naturlige ingredienser og er et produkt for deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,6

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har inte fått nånting varken tabletter…

Har inte fått nånting varken tabletter eller medelemsnummer. Inget

30 april 2024

Hej Therese,

Jag ser att din order har stoppats eftersom du har beställt varor med en norsk faktura, inte en svensk. Lägg gärna in en ny order på vår svenska webbplats så att du får rätt faktura.

Du kan klicka på den här länken för att beställa via vår svenska sida: https://menakur.se/

Önskar dig en fin dag :)

Fint gett delivery Hi

Hi
I m still fint gett the delivery
Regards
Zirica

6 mei 2024

Hi Zirica,

Your shipment left our warehouse on the 9th of May and should arrive any day by now.

If you need help or assistance please contact our customer support on kundservice@norisma.se

Have a great day :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Have u Send me a packade

Have u Send me a packade? I havent receiver them get.

17 april 2024

Hi Jenny,

Unfortunately, there was a error in the dispatch of your shipment for April; it was not sent from us until the 25/04-2024, but should be with you shortly.
You should have received an email with information about this delay earlier.

We apologize for the delay you have experienced!

Wishing you a great day :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vet ikke om virker

Vet ikke om virker

15 april 2024

Hei Marianne,

Jeg ser det ikke er så alt for lenge siden du mottok din prøvepakke, så du har nok ikke fått brukt produktet så lenge. Vi anbefaler å benytte produktet jevnlig over tid for best effekt, så gi det gjerne litt mer tid slik at kroppen din også blir vant til virkestoffene.

Ønsker deg en fin dag :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

No delivery and no answer

After waiting for 20 days I have still not received my order. I sent an email askimg about it and that has not been replied to either.
So as of now I can’t say that it has been a good experience unfortunately.

5 april 2024

Hi Veronica,

I can see in our systems and e-mail thread that this issue was resolved and that everything should be fine as of now.

Have a great day :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldri bestilt noe som helst hos…

Jeg har aldri bestilt noe som helst hos dere og ber og ber dere om å slette meg totalt

24 oktober 2023

Hei Linda,

Jeg ser i våre systemer at vi mottok ordre, og vare ble deretter sendt ut i henhold. Vare har kommet i retur til oss og medfølgende faktura er kreditert. Ditt kundeforhold er avsluttet helt og holdent og kontaktinformasjon er fjernet.

Om du har spørsmål eller behøver hjelp kan du kontakte vår kundeservice. Du når oss ved å sende e-post til kundeservice@norisma.no eller ring på telefon 21 56 09 80. Vi holder åpent man-fre 10.00-15.00.

I ordered

I ordered, got a message where I was thanked for ordering and after that: nothing.

3 oktober 2023

Hi,

Please contact our customer support for assistance in this matter. You can reach us by e-mail: kundeservice@norisma.dk or by phone: 89881495

Dit is Trustpilot