Levering 3x uitgesteld en dan moet ik nog zelf contact zoeken om het te weten te komen. Beloofde tegemoetkoming na levering nog steeds niet mogen ontvangen na ca. 4 maand na uitspreken van belofte a... Toon meer
Aangekocht product stond gafficheerd als binnen 4- 6 weken ter beschikking. Gedirende voorbij 5 maanden blijkt dat product nu voor !december! staat aangekondigd.Intussen kost product op site 'gesoldee... Toon meer
Kwaliteit van het product is aan de magere kant. Kleine beschadigingen en precies dat dit al eens gedeeltelijk in elkaar werd gestoken. Een dag later dan de uiterlijke ontvangstdatum verzonden. De koe... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte ervaring: bestel elders!
In februari 2024 een bureau besteld. Echter werd een ander bureau geleverd wat totaal niet hetgeen was wat ik wou. Het geleverde bureau werd teruggestuurd doch herhaalde vragen voor een terugbetaling worden niet ingewilligd op opgevolgd.
Zeer slechte ervaring. Ik raad ten stelligste af te bestellen via deze site!
Niet geleverd product , geen terugbetaling
Ik had in april 2024 een poef besteld, is nu (febr 2025) nog steeds niet geleverd. Ze beloven me het geld terug te storen maar hier wacht ik al op sinds november 2024.
In onze zetel zat er onderaan een gat
In onze zetel zat er onderaan een gat. Ik ging akkoord met een kleine gedeeltelijke terugbetaling. Het heeft maanden geduurd en heel veel emails met telkens dezelfde vraag tot ik geld heb teruggekregen.
Ik hou van het aanbod maar ik denk niet dat ik hier nog wat durf aankopen. Onveilig gevoel.
Geen ger
Mijn bestelling was fout en terug gestuurd en nu is 10 maanden en nog geen geld treug gekregen. Zeker niet goed. Altijd gekregen ik antwoord is in behandeling en nog geen stoel en geen geld.
Geen levering - geen contact
Twee fauteuils bestelt. Zouden binnen 7 dagen geleverd worden.
Geen levering gehad en ook geen update.
Telefonisch contact niet mogelijk en op mails reageren ze niet.
Ik vertrouw het zaakje niet.
Niet bestellen dus, want je bent gewoon je geld kwijt
Zeer goed!
Khad wat mn twijfels, zetel was goedkoop maar kwaliteit is goed en leuke zetel! Heb er lang moeten op wachten maar dat wist ik bij het bestellen. Zeer goed!
Het artikel was perfect alleen zat er geen handleiding bij.
Het artikel was perfect, ik ben er heel blij mee. Toch geef ik maar 3 sterren omdat ik 1 jaar op de levering heb moeten wachten, zonder verwittigen van aangepaste leveringsdatum en er veel email verkeer en stress bij kwam.
NOOIT MEER !!!
Geen communicatie.
Enkel een sorry voor de vertraging als je zelf mailde. Geen concrete datum levering doorgekregen bij de vertragingen.
10 MAANDEN moeten wachten op een eettafel.
Afrader : bestelling verloren gegaan - terugbetaling blijft uit - communicatie beneden alle peil
Kleerkast bestelt in november 2023 en half februari 2024 nog steeds niet ontvangen.
Blijkbaar was mijn bestelling verloren gegaan bij de transporteur.
Toen ze de bestelling opnieuw wilden invoeren heb ik geweigerd (omdat ik al een andere kast had gekocht ondertussen).
Mijn bestelling werd geannuleerd en ik zou binnen de 14 werkdagen terugbetaalt worden.
1 maand later nog steeds geen geld op de rekening.
Ze blijven wel antwoorden op mijn e-mail met standaardantwoorden, maar er wordt geen concrete informatie gegeven. Telefonisch is dit bedrijf ook onbereikbaar. Conclusie : Afrader als het fout gaat.
Goed, maar zou beter kunnen …
Het is spijtig dat alles op een een ander tijdstip arriveert. je blijft wat in de rommel zitten omdat je nog niet alles een nieuw plaatsje kan geven. De leveringen zouden beter gecoördineerd moeten worden. Mits ik nog niet alles in bezit heb kan ik over de kwaliteit weinig zeggen. De lange wacht duur is best lastig als je een nieuw interieur wil.
Ik heb nog steeds mijn bestellingen niet
Ik heb nog steeds mijn bestellingen niet!!! Plus er is geen datum door gegeven wanneer juist de bestelling zou komen. Ik moet zelf zorgen dat er parkeerplaats is en dat vraagt ook tijd om aan te vragen.
En ineens voor de deur staan is geen optie hier.
Dus op vraag, geef mij een datum en dan kan de bestelling door gaan.
Liefs via email beantwoorden.
Vriendelijke groeten
Van den Poel Bina
Fantastische relaxzetel en snelle levering
Heel comfortabele relaxzetel en snelle levering.
Velvet taupe eetkamer stoelen
Ik heb eetkamer stoelen besteld. Ik heb ze in de perfecte staat ontvangen. De levering was super snel, we zijn heel tevreden!!
Mooi binnen de levertermijn
Mooi binnen de levertermijn. Geen gedoe, levering op afspraak. Dik in orde!
Tafel beschadigt ontvangen
Te lang wachten
Tot heden mijn bestelling nog niet ontvangen .... wacht al sinds oktober... zal wel de laaste keer zijn .?
Ik heb 6 keer mailtje gestuurd
Ik heb 6 keer mailtje gestuurd
En mijn factuur is nog altijd niet in orde
Scandinavische fauteuil, zeer tevreden
Kocht de Scandinavische fauteuil Romilly. Helemaal netjes, ben er zeer blij mee. Heeft wel 3 maanden geduurd in plaats van 2 maanden, maar was goed op te volgen tot aan de bezorging.