NIET BESTELLEN HIER! tijden werden continu veranderd en reageren wel op je mails maar niet specifiek reageren op jou antwoord!
Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
NIET BESTELLEN HIER
Ik krijg mijn geld niet terug
Half maart een bestelling gedaan. Binnen 3 dagen geannuleerd. Een keurige mail gehad dat er binnen 14 dagen terugbetaald zou worden.... Na 2 weken weer gemaild, toen excuus met het bericht dat dit zo spoedig mogelijk gedaan zou worden maar dit is tot op heden niet gebeurd. Als ik alle reviews zo lees vrees ik het ergste. Ben je zomaar even €447,- lichter 😭
Wat een slechte bedrijf ik stuur ze…menzzo
Wat een slechte bedrijf ik stuur ze elke dag een mail dat de bedrag terug gestort moet worden.
Geen enkel reqctie wat is dit toch sldcht zeg
Wat moet ik doen met hen.msind januarie mee bezig
Beter echt niet bij Menzzo bestellen
Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bij aankomst.. er is geen oplossing geboden. *Update na 3 jaar: de banken zijn geheel versleten en inmiddels weggegooid, en met versleten bedoel ik echt verrot...
Kortom, helemaal geen aanrader, echt geen goede spullen of klantenservice.
Zeer slechte ervaring.
Ik heb twee stoelen besteld en daarna de bestelling geannuleerd. Ik heb een bevestiging ontvangen dat de annulering was geregistreerd en dat het geld zou worden terugbetaald.
Tot op heden heb ik niets ontvangen: geen reactie, geen terugbetaling.
Het is vrijwel onmogelijk om contact te krijgen met dit bedrijf. Op e-mails wordt niet gereageerd.
Ik heb via Klarna betaald, en nu eist Klarna betaling voor een bestelling die ik nooit heb ontvangen en die bovendien geannuleerd was.
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan
Snelle levering en goed product
Product is qua kwaliteit goed
Product is qua kwaliteit goed. Levering duurde wel heel lang
Zeer slechte ervaring met Menzzo
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad. Ik wacht al een jaar op een terugbetaling voor een niet geleverde eettafel en een schadevergoeding voor een beschadigd item. Ik heb meerdere keren mijn rekeningnummer doorgegeven voor de betaling, maar telkens komt Menzzo met excuses dat ze het nummer niet hebben ontvangen. Inmiddels is Testaankoop betrokken om het dossier af te handelen.
Mijn advies is dan ook om je meubels ergens anders te kopen.
Hele slechte bedrijf
Hele slechte bedrijf, oplichters, geen klantenservice, bestelling niet ontvangen , dikke oplichterij
Oplichters!!!
Oplichters!!!
In augustus bestelling gedaan 4 eetkamerstoelen. Nu bijna half jaar later niks ontvangen tal van e-mails want telefoonnummer hebben ze niet ! Ze reageren nergens op het is 1 grote oplichting zoals vele andere mensen de dupe van zijn!!
Incompleet bankstel
Op woensdag 17 december 2025 is er een incompleet bankstel bezorgd, heb verscheidene mails gestuurd maar geen reactie ontvangen. Geld heb ik ook niet terug gekregen. Mijn advies BESTEL/KOOP HIER NIET
Commande incomplète et service client inexistant
Zeer slechte ervaring.
Eén bed is beschadigd aangekomen, het andere bed is nooit geleverd.
Het is bijna onmogelijk om contact op te nemen met de klantenservice.
Ondanks meerdere pogingen via chat, WhatsApp en e-mail is er nog steeds geen oplossing.
Ik raad deze winkel niet aan.
Ik kocht een crèmekleurige stoel en ze…
Ik kocht een crèmekleurige stoel en ze stuurden me een beige stoel. Ze weigeren toe te geven dat ze een fout hebben gemaakt en weigeren te helpen. Ik heb voor de crèmekleurige stoel betaald en de beige stoel was goedkoper dan de crèmekleurige stoel. Ze weigerden ook het prijsverschil te betalen. Ik raad het absoluut niet aan. Ze maken mensen belachelijk. Meenzzo is een teleurstelling.
Echt rotzooi
Echt rotzooi
Zwaar beschadigde bank thuis gekregen
Zou een vergoeding terug krijgen
Moet het nu nog krijgen
Verschrikkelijk hoe ze met klanten om gaan. Wil Nooooit meer wat van deze oplichters
Levering was snel geleverd
Levering was snel geleverd ! De chauffeur had netjes van te voren gebeld hoelaat die aan zou komen. Alles netjes verpakt niks beschadigd hele mooie marmer tafel zeker een aanrader !
Ik was echt bang toen ik de reviews las…
Ik was echt bang toen ik de reviews las want ik deed al een bestelling van een aanzienlijk bedrag maar ik was blij toen alles op tijd geregeld werd! Een dikke pluim voor deze firma ! Geen paniek het is dik in orde om hier te bestellen
Make-up tafel gekocht kleur taupe bij…
Make-up tafel gekocht kleur taupe bij levering gezien dat het grijs is en geen taupe gemaild naar hun antwoord na 1 week gekregen ik heb gevraagd om te ruilen naar ander kleur gezien deze geen taupe was ik moest foto sturen en ze zeiden nee sorry pas heel goed op wat je daar koopt ze zetten je zwaar in het zak
Op 3 februari order geplaatst
Op 3 februari order geplaatst, zou geleverd worden, werd vertraagd en in mei uiteindelijk werd de order geannuleerd. Ik zou mijn geld terugkrijgen is mij toen bevestigd per mail, maar daarna nooit meer iets gehoord en op mails daarna reageren ze niet meer.
Meer dan €4800 gestolen !
Mijn bestelling van €4800 Is nooit toegekomen omdat het meer dan een maand vertraging had. Deze is vervolgens geannuleerd geweest en wacht al maar dan 5 maand op mijn terugbetaling !! Ik heb hun meerdere keren geemaild maar ik krijg geen antwoord terug.
Goedkoop is duurkoop
We hadden de bank besteld de bezorging liep continu mis kon niks volgen elke dag kreeg ik een mail dat de bank zou komen nou opeens stond hij voor de deur doos op een pallet hij laat je tekenen en daar staat de bank midden op de stoep in een doos met pallet nou dan ga je alles in elkaar zetten blijkt de stof naast rits aan de onderkant los netjes een mail gestuurd ze waren heel netjes kon kiezen voor 10% me geld terug of 15% tegoed bon dacht nou pak de tegoedbon wil toch een stoel erbij maar de tegoed komt niet meer div malen contact gehad ik kan niet meer in me account dus kan fluiten naar alles en zit met een bank die kapot is dus dacht prima meld hem aan en stuur hem retour ben er klaar mee maar ook dat zal jiet mee vallen want er is geen enkele mogelijkheid om contact te krijgen dus nu bij klanra het probleem gemeld hopelijk kunnen hun nog iets voor mij betekenen maar ik zal er nooit meer iets kopen