Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bi... Toon meer
Half maart een bestelling gedaan. Binnen 3 dagen geannuleerd. Een keurige mail gehad dat er binnen 14 dagen terugbetaald zou worden.... Na 2 weken weer gemaild, toen excuus met het bericht dat dit zo... Toon meer
NIET BESTELLEN HIER! tijden werden continu veranderd en reageren wel op je mails maar niet specifiek reageren op jou antwoord!
Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Product binnen gekregen met kapotte dozen
Product binnen gekregen met kapotte dozen. Ook kleine beschadiging op het bed. Bezorg kosten van 95 euro is echt belachelijk hoog voor hoe het binnen kwam. Nooit vergoeding gekregen. Het antwoord werd gegeven dat het hij partij lag die bezorgde. Dus ik ga hier nooit meer bestellen.
Hoofsbord. Het is een prachtig artikel
Het is een prachtig artikel. Goede prijskwaliteit verhouding.
Prachtige Kwaliteit stoeltjes
Duurde lang naar prima geleverd!
Ziet er top uit!
Value for money
Nooit meer!
Hier heb ik voor het eerste en laatste keer een bestelling geplaats. Een eettafel besteld kwam netjes binnen. De tafel was niet mooi en kwaliteit was erg slecht. Volgende dag heb ik direct een afspraak gemaakt om deze tafel te retouneren. 8 April is deze eettafel netjes weer opgehaald. Tot nu toe heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen €500 euro!!!! Elke keer hoor ik hetzelfde smoes dat ze geen zicht hebben bij de afdeling retouren. Normaal gesproken zou het niet meer dan 14 werkdagen moeten duren. Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in deze zaak en ga hier zeker een werk van maken.
Bestel hier nooit!!!!!!
Klacht
Onderwerp: Klacht over bestelling en verzoek tot terugbetaling
Geachte heer/mevrouw,
Ik schrijf u deze e-mail om mijn ontevredenheid te uiten over mijn recente bestelling bij Menzzo.nl. Helaas moet ik u mededelen dat de ontvangen stoelen niet voldoen aan mijn verwachtingen.
Bij ontvangst bleek het materiaal van de stoelen beschadigd en van slechte kwaliteit. Dit is absoluut niet wat ik had verwacht bij mijn aankoop. Vanwege deze teleurstellende ervaring, wil ik graag mijn geld terug. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan vraag ik om een terugbetaling van ten minste de helft van het aankoopbedrag.
Gezien de huidige situatie, voel ik me genoodzaakt om anderen te adviseren om niet bij Menzzo.nl te kopen. Ik hoop echter dat we tot een bevredigende oplossing kunnen komen.
Ik zie uw reactie graag spoedig tegemoet.
Sally Shaabouk
Tevreden
Bankje snel geleverd, binnen de aangegeven tijd. Mooie stof, goede kwaliteit/prijsverhouding.
Zeker de moeite waaard, hele mooie meubels
De bestelling werd snel geleverd. Via de mail en de track and trace is het prima te volgen waar je bestelling blijft.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Ik ben hier helemaal niet van, maar begin februari een ronde fauteuil besteld welke 6 mei geleverd zou worden, werd toen 26 juni, kon ik restitutie van 10% krijgen. Die 10% nog niet ontvangen en de leverdatum is weer verplaatst naar 28/08/2024.
Ik was sceptisch na alle slechte…
Ik was sceptisch na alle slechte reviews,maar ik ben blij dat ik toch besteld heb! Alles is goed gegaan & ik ben super blij met mijn bank en stoel!
6 weken na beloof terugbetaling, nog steeds geen geld
Op 6 februari, 2024 een bestelling geplaatst, kwam 3 weken te laat en dan kwam het verkeerd product en super beschadigd. Retour werd niet toegestaan en 20% terugbetaling (belachelijk) werd aangeboden. Tot nu toe heb ik geen geld terugontvangen en er is steeds en reden voor vertraging. Terugbetaling na 2 weken belooft, we zijn nu 7 weken later. Geen geld, geen klantenservice bereikbaar. Heb klacht ingediend via consuwijzer.nl, teleurstellend bedrijf.
Nog steeds geen geld teruggestort…
Nog steeds geen geld teruggestort gekregen op mijn bankrekening van een annulering van 4 eetkamerstoelen. Zijn er meer mensen die echt geen terugbetaling hebben ontvangen? Ik overweeg Radar in te schakelen.
Prima service!
Foute info op website
Stoelen gekocht die op website 45 cm hoog zouden zijn, goed genoeg voor aan de eettafel. Maar ze bleken nog geen 40 cm hoog. Stoelen moeten retour en daar beginnen de problemen. Ik wacht al weken op het transport bedrijf die de stoelen komen ophalen. Nog steeds niet opgelost.
Waardeloos
Ik heb op 4 januari besteld en ik ontvang het pas op 16 mei. Nu wordt er gevraagd een recensie in te vullen, terwijl ik nog niets binnen heb. Waardeloos.
Menzzo is een onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb bij Menzzo in juli 2023 een fauteuil besteld die in december werd geleverd. De fauteuil en is op 21 december weer opgehaald. Tot zover was de service correct. Volgens de verkoopvoorwaarden hoort een klant vervolgens binnen 14 werkdagen (half januari) zijn geld terug te krijgen.
Het is inmiddels eind maart 2024 en het geld is nog steeds niet terugbetaald. Eindeloze mailwisseling en zelfs een klacht richting directie hebben niet geholpen. Steeds weer een slap excuus en dat men zijn uiterste best doet om het geld zo snel mogelijk over te maken. Conclusie: Menzzo is niet van plan om het geld terug te betalen en misleidt zijn klanten!
04-04-2024
Na nog meer onaangename mailtjes is het bedrag eindelijk overgemaakt.
Slechte communicatie wordt gebruik…
Slechte communicatie wordt gebruik gemaakt van een vertaal app.
Product voldoet niet aan verwachtingen en door de slechte communicatie begrijp ik niet wat er wordt bedoeld. 2 maanden wachten op producten die kwalitatief slecht zijn.
artikel besteld die niet op voorraad…
artikel besteld die niet op voorraad was, hiervan werd 2 keer de leverdatum verschoven. Na 8 maanden had ik er geen vertrouwen meer in.
2 keer Contact opgenomen met klantenservice (email ) en heb dit uitgesproken.
Wordt behulpzaam verder geholpen en ik kreeg opties.
Uiteindelijk een ander produkt op voorraad uitgezocht met een korting.
En dit produkt werd binnen 2 weken geleverd.
Kortom teleurgesteld voor het eerste bestelde produkt
Maar blij met het geleverde produkt.
Diefstal!!! Tafel niet geleverd
Ik heb in november een bestelling geplaatst een bestelling van bijna 500€. Er werd aangegeven dat het pas in februari geleverd zou worden, we zijn ondertussen 18maart en nogsteeds niks. Ze hebben vorige week gebeld ze zoude vorige vrijdag leveren. Geen chauffeur gezien en nog sterker, ze doen zelfs niet de moeite om even te verwittigen dat ze niet komen! Ik heb hier speciaal verlof voor genomen! Echte diefstal noem ik dit. Geen tafel geen geld terug en nog steeds geen nieuws van MENZZO!
Moest ik een dikke 0 kunne zetten had ik dat ZEKER gedaan!
Beautiful products!
Goed product