Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bi... Toon meer

Half maart een bestelling gedaan. Binnen 3 dagen geannuleerd. Een keurige mail gehad dat er binnen 14 dagen terugbetaald zou worden.... Na 2 weken weer gemaild, toen excuus met het bericht dat dit zo... Toon meer

NIET BESTELLEN HIER! tijden werden continu veranderd en reageren wel op je mails maar niet specifiek reageren op jou antwoord!

Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niets geleverd, geen geld terug

In maart 2024 twee stoeltjes besteld en betaald. Keer op keer werd de levering uitgesteld. Afgelopen november maar besloten dat ik ze niet meer hoef en dat ik het geld terug wil. Paar keer contact gehad met ze (duurt steeds heel lang voordat ze reageren), maar nu zijn we inmiddels in januari en heb ik het geld nog steeds niet ontvangen.

Het voelt niet als een bedrijf dit, maar als een scam.

5 januari 2025

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!
De levertijd zou tussen 24 december en 31 december zijn, maar je raad het al, helaas had ik de revieuws pas gelezen toen ik al betaald had! Dom dom dom

22 december 2024

Wacht nog steeds op geld

In september 6 stoelen bezorgd, waarvan 3 meteen stuk bij de eerste keer zitten. Na 6,5 week zijn ze eindelijk opgehaald. Ik wacht nog steeds op mijn geld. Het zou 14 werkdagen duren.......

9 september 2024

Mennzo is een grote oplichter

Wat een bedriegers dat Menzzo. NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF! Ik heb op 7 juni 2024 een meubelstuk besteld. Deze zou binnen 14 weken geleverd worden. Na 13 weken wachten stuurde ik eens een mail wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Toen kreeg ik als antwoord dat het meubelstuk niet meer leverbaar was en dat ik mijn geld terug kon krijgen. Erg vervelend natuurlijk, ook omdat ze daar zelf niet eerder mee kwamen, maar als ik dan mijn geld terug krijg kan ik het ze wel vergeven. Echter nu bijna 3 maanden later na dat antwoord wacht ik nog steeds op mijn geld! Ondanks de vele mails en beloftes in de tussentijd van Menzzo.

Mennzo is een grote oplichter.
Mennzo is a grand escroc,
Mennzo is a big scammer.

20 november 2024

Verzendtijd maanden!!!!

4 krukken besteld voor 300 euro.
Na een paar weken wachten toch maar kijken waar mijn bestelling blijft.
Blijkt pas tussen 22 en 29 december verwacht bezorgd te worden.
Als je met een bepaalde snelheid iets wilt. Dan zeker niet hier bestellen.

14 oktober 2024

Teleurgesteld in dit bedrijf

We hebben een week of 6 een wasmachine/droger kast besteld. Al snel dachten we, niet zo slim, we willen verhuizen, dus kunnen we de kast beter op een later moment bestellen. We zouden ons geld terug krijgen. Na veel mailtjes van onze kant en beloftes van de andere kant, hebben we nog steeds ons geld niet terug. Het gaat om ruim 300€.
De volgende kast die we gaan bestellen is zeker niet bij dit bedrijf, we gaan kijken of we hier werk van kunnen maken

6 september 2024

Geen item en geen geld terug

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg het verkeerde item geleverd. Nadat ik het teruggestuurd heb, wacht ik nog steeds op mijn geld, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. De klantenservice is onbereikbaar en biedt geen oplossing. Dit bedrijf komt afspraken niet na en lijkt mensen op te lichten. Ik raad sterk af om hier te bestellen!

18 juni 2024

Geen levering, wel aflever opties gegeven, na 4 maanden nog mijn geld niet terug!

Begin juli was mijn stoel bij de transport dienst. Chauffeur belde mij uit het niets of hij kon leveren. Maar ik was niet thuis. Gemaild 3 opties gegeven maar deze mail was gemist door de transportdienst waardoor de stoel weer retour was gestuurd naar Frankrijk! Ik heb inmiddels 33 mails gestuurd voor de refund. Ze wilde wel een refund doen maar de portokosten niet terug betalen, uiteraard bewijzen gestuurd dat ik wel degelijk afleverdata had aangeleverd. Tot en met vandaag 15 oktober nog steeds niet terug betaald alleen beloftes vanaf augustus dat de betaling zsm zal gebeuren! 4 maanden duurt dit al! Ik zal iedereen adviseren hier niets te bestellen!

1 juli 2024

Bestelling menzzo

Op donderdag besteld volgende maandag in huis.
Zeer netjes ingepakt in plastic en in een stevige kartonnen doos.
Netjes op de hoogte gehouden van de levering en tijd van aankomst klopte ook.
Ik had de reviews na de bestelling pas gelezen en ik dacht gelukkig heb ik met Klarna betaald .
Maar geen zorgen geweest alles is goed gegaan en netjes top.

14 oktober 2024

Ronduit vreselijk bedrijf

Ronduit vreselijk bedrijf wat alleen maar per mail bereikbaar is waar niet goed op gereageerd wordt. Heb begin september mijn bestelling geannuleerd en blijf maar aanmaningen krijgen. Er wordt niks aan Klarna doorgegeven. Krijg nu dubbele extra incasso kosten. hier moet je nooit bestellen

n° 25000011144

9 oktober 2024

Bestelling tot levering ging goed

Bestelling tot levering ging goed, alleen de communicatie was een dingetje. Kreeg een telefoontje, maar vertrouwde het niet zo erg, bleek toch wel goed te zijn, nadat ik met menzzo.nl had geappt en de levering door kon zetten. De rechtstreekse belletje van de chauffeur zou ik niet doen, omdat tegenwoordig weinig tot geen vertrouwen meer is ivm fraudeurs e.d.

21 augustus 2024

Geen terugbetaling

Een zetel besteld. Na 2de keer uitstellen voor levering geannuleerd. Zou terugbetaling ontvangen binnen de 14 werkdagen. We zijn nu een 1.5 maand verder en krijg gewoon niks teruggestort. Dus ze houden je geld gewoon als je annuleert. Dit kan toch niet.

21 augustus 2024

Oplichters

Oplichters, niet bestellen!!!
Ik heb een bestelling geplaatst na 2 maanden incomplete bestelling ontvangen. Communicatie met klantenservice verliep heel slecht. Uiteindelijk hebben ze me gemaild dat ik mijn bestelling kan retourneren. Retour is opgehaald. Mijn werd beloofd dat ik binnen 15 de nieuwe eetkamer stoelen zou ontvangen. Tot op heden niks ontvangen na 4 weken. Meerdere malen gemaild. Tot op heden geen reactie ontvangen ook geen geld teruggestort.
PUURE OPLICHTING….

8 juli 2024