Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bi... Toon meer
Half maart een bestelling gedaan. Binnen 3 dagen geannuleerd. Een keurige mail gehad dat er binnen 14 dagen terugbetaald zou worden.... Na 2 weken weer gemaild, toen excuus met het bericht dat dit zo... Toon meer
NIET BESTELLEN HIER! tijden werden continu veranderd en reageren wel op je mails maar niet specifiek reageren op jou antwoord!
Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik wil mijn pakket retourneren,en heb…
Ik wil mijn pakket retourneren,en heb v.a 7 aug al 3 mails gestuurd om te vragen voor een retourlabel,er staat op de site dat je binnen 2 werkdagen antwoord krijgt,tot op heden zijn jullie nog niet zo netjes geweest om een antwoord te geven,ik lees 1 en al slechte reviews,ik vrees dat ik nu met 2 barstoelen blijft zitten waar ik niks aan heb omdat ze niet passen onder mijn bartafel,jullie geven 14 dagen de tijd om te retourneren,maar er is al een week voorbij,terwijl het aan jullie ligt,want ik krijg geen antwoord,wat een slecht beleid
Mijn ervaring is positief
Mijn ervaring met de bestelling was positief; de tracking en tracing functionaliteit functioneerde naar behoren. De samenwerking tussen GLS en Menzzo verliep echter niet optimaal, wat voornamelijk aan GLS lag. De zending heeft een maand in de hub gelegen. In Nederland Desondanks zou ik in de toekomst wederom een bestelling plaatsen.
Niks kopen hier wacht al twee jaar op…
Niks kopen hier wacht al twee jaar op mijn geld
Nooit wat bestellen hier.
Nooit wat bestellen hier.
Heb de bestelling geannuleerd, heb er 25 mailtjes over moeten sturen voordat er uberhaupt gereageerd wordt. Vervolgens al 2 maanden bezig met klarna om de annulering door te voeren. Via klarna kan ik niets betalen omdat de geannuleerde bestelling nog open staat. Ook klarna krijgt geen antwoord van ze. En moet nog een maand wachten voordat klarna het kan afsluiten.
Niks bestellen
Niks bestellen. Zijn oplichters. 650 euro tafel gekocht. Tafel kwam beschadigd aan. Retour gedaan. Geld nooit terug gekregen. Meerdere malen contact alleen via mail mogelijk maar ze antwoorden is in behandeling. Inmiddels 6 maanden verder. Stelletje oplichters.
Nooit wat bestellen van dit bedrijft,ik…
Nooit wat bestellen van dit bedrijft,ik heb een lounge stoel besteld en tot heden niks ontvangen,wat blijkt te zijn het bedrijf moest invoerrechten betalen en dat hebben ze nooit gedaan waardoor mijn artikel terug is gestuurd en tot heden nooit mij geld ontvangen.
Ze reageren ook niet op de mails van mij,Klarna of gls .
Mooi product
Nooit hier iets bestellen
Nooit hier iets bestellen! ze reageren nergens op en terug sturen gaat zeer moeilijk en ze werken niet mee. Ze sturen je steeds van het kastje naar de muur. En doordat ze amper reageren gaat er maanden overeen. Wees gewaarschuwd en bestel hier niet.
In februari 2025 een bureaustoel gekocht
In februari 2025 een bureaustoel besteld en betaald € 114,71.
Ik zie nu dat de levering steeds weer met maanden wordt uitgesteld en staat nu zelfs op half augustus.
Op de website staan een hele opsomming van uitstel redenen waar je dus niets aan hebt.
Heel stom dat ik hier ben ingetrapt, een waarschuwing aan iedereen, doe geen zaken met dit bedrijf!!!
Oplichters
Oplichters. 2 jaar geleden eethoek gekocht, nooit gekregen. Mijn advocaat is hier nu achteraan.
Bien service
Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets, zonde van geld en tijd.
traduction en français du message ci-dessous
Zelfs 1 ster is eigenlijk nog te veel.
In januari bestel ik 2 kastjes, deze zouden eind januari / begin februari geleverd worden.
Op de leverdatum wordt er 1 kastje geleverd welke kapot en beschimmeld is. Ik dien een klacht in betreft het beschadigde kastje en vraag wanneer het tweede kastje geleverd wordt. Want ik ga verhuizen en anders moet de nalevering op een ander adres geleverd worden.
Na meerdere emails krijg ik reactie dat het tweede kastje zo snel mogelijk geleverd zal worden en ontvang ik een voorstel van een kleine bijdrage ivm het beschadigde kastje.
Ik geef aan dat de bijdrage veel te weinig is en dat als er geen duidelijkheid is over de leverdatum
Ik het eerste kastje wil terugsturen en mn aankoopbedrag terug wil.
Na weken ontvang ik reactie dat ze eventueel het beschadigde kastje willen ruilen voor een niet beschadigd kastje. Ik reageer hierop dat als dat kan ze me dus ook meer duidelijkheid kunnen geven wanneer het tweede kastje geleverd kan worden want er blijken dus nog kastjes op voorraad te zijn (?)
Hierna met weken tijd eroverheen wat emails heen en weer en ik zou een hoger bedrag terug krijgen ivm het beschadigde kastje en het tweede kastje zou snel geleverd worden.
We zitten nu in april, ik heb nog steeds geen geld terug gehad! Maar ook nog steeds geen duidelijkheid over wanneer de leverdatum is van het tweede kastje.
In tussentijd ben ik verhuisd dus geef voor de zoveelste keer aan dat afleveradres gewijzigd is.
En nu het ergste; ik krijg een email waarin (nog steeds!) Niets staat over de leverdatum of wanneer ik het geld ontvang. Maar er staat wel in vermeld dat ze het afleveradres niet kunnen wijzigen (?)
Heb weer een email gestuurd met de vraag waarom dit niet kan, wanneer ik het kastje kan verwachten en wanneer ik het geld ontvang maar opnieuw nog steeds geen antwoord en dus geen duidelijkheid.
Erg slechte behandeling van klanten, zeer slechte communicatie en een en al drama als je hier wat besteld!
We zijn notabene bijna 3 maanden verder en ik heb 1 kapot kastje en heb veel geld betaald voor niks en er komt geen oplossing of duidelijkheid.
N'achetez jamais rien ici, perte de temps et d'argent.
Même une étoile, c'est déjà trop.
En janvier, j'ai commandé 2 armoires, qui devraient être livrées fin janvier / début février.
A la date de livraison, 1 meuble est livré qui est cassé et moisi. Je dépose une plainte concernant l'armoire endommagée et demande quand la deuxième armoire sera livrée. Parce que je déménage et sinon la livraison ultérieure devra être livrée à une adresse différente.
Après plusieurs mails je reçois une réponse indiquant que le deuxième meuble sera livré dans les plus brefs délais et je reçois une proposition de petite contribution concernant le meuble endommagé.
J'indique que la contribution est bien trop faible et que s'il n'y a pas de clarté sur la date de livraison
Je souhaite retourner le premier meuble et récupérer mon prix d'achat.
Après des semaines, j'ai reçu une réponse indiquant qu'ils seraient peut-être disposés à échanger l'armoire endommagée contre une armoire non endommagée. Je réponds à cela en disant que si possible, ils peuvent également me donner plus de précisions sur le moment où le deuxième meuble peut être livré, car il semble qu'il y ait encore des meubles en stock (?)
Après cela, après quelques semaines, quelques courriels ont été échangés et je recevais un montant plus élevé en raison de l'armoire endommagée et la deuxième armoire serait livrée rapidement.
Nous sommes maintenant en avril et je n’ai toujours pas reçu mon argent ! Mais toujours pas de clarté sur la date de livraison du deuxième meuble.
Entre-temps j'ai déménagé donc j'indique pour la énième fois que l'adresse de livraison a changé.
Et maintenant la pire partie ; Je reçois un email qui (toujours !) ne précise rien sur la date de livraison ni sur le moment où je recevrai l'argent. Mais il est indiqué qu'ils ne peuvent pas modifier l'adresse de livraison (?)
J'ai envoyé un autre e-mail demandant pourquoi ce n'est pas possible, quand je peux m'attendre à recevoir la boîte et quand je recevrai l'argent, mais encore une fois, toujours pas de réponse et donc pas de clarté.
Très mauvais traitement des clients, très mauvaise communication et beaucoup de drame si vous commandez quelque chose ici !
Cela fait presque 3 mois maintenant et j'ai 1 armoire cassée et j'ai payé beaucoup d'argent pour rien et il n'y a aucune solution ni clarté.
Heel slecht
Heel slecht. Kapot artikel retour, wacht al maanden op terugbetaling. Honderden mails gestuurd. Moet nu advocaat inschakelen helaas is niet anders
Hier absoluut niks bestellen dit is het…
Hier absoluut niks bestellen dit is het slechtste bedrijf wat je je maar kan bedenken, mensen wees gewaarschuwd
In september tafel en stoelen besteld…
In september tafel en stoelen besteld die niet tijdig konden geleverd worden . Bestelling geanuleerd maar was al wel betaald ! Tot nu toe nog steeds geen terugbetaling ontvangen , wel talloze mails dat ze ermee bezig zijn ! Ik vraag me af hoelang dat ze me nog aan het lijntje gaan houden . Gaat om € 276 , toch niet niks he !!!!!
Niet geleverd en niet terugbetaald
Artikel niet geleverd, iedere keer uitgesteld. Nu sinds eind november aan het wachten tpt ze terugbetalen. Ze blijven hetzelfde zeggen, even geduld. Nu is er schot in de zaak. Heb klacht gedaan bij signal conso gouv fr. Nu hebben ze zogezegd betaald maar is nog niet binnen. Ik kan de website niet volledig vermelden , dan wordt mijn review niet geplaatst. Dus hierbij misschien voor anderen een hulpmiddel.
Velvet bankstel beschadigd
Velvet bankstel binnen gekregen, alle gouden spijkers zijn beschadigd. Ik kwam erachter omdat mijn elleboog openlag van de leuning. De bank mag niet retour en ik zit nu met kleden over de leuningen. Fabrikant foutje zeggen ze dan. Ik krijg een bedrag van 20% terug of 30% aankoop korting. Nooit meer! Ik zit nu nog op mijn aankoopbedrag te wachten!
Fraude
Heb boekenkast besteld, heel slechte kwaliteit. Voor andere bestelling wacht op geld terug te krijgen sinds juni. Had bij politie melding gedaan. Frauderende bedrijf, snap niet hoe zij kunnen nog steeds bestaan
Ik heb een paar bestellingen gedaan
Ik heb een paar bestellingen gedaan, er werd aangegeven dat dit begin januari bezorgd zou worden mooi niet. Ik heb zelf gemaild na weken en meneer zegt het duurt tussen 4 en 8 weken nergens was dit aangegeven. Ze nemen geen enkele moeite om de klant te informeren. Ik wilde annuleren dat kon niet Uiteindelijk
kreeg ik elke keer een pakket ook zonder track trace info. Ik had een kledingkast besteld en kreeg een soort van dressoir binnen letterlijk plankjes hout van nog niet eens een meter onbewerkte planken met kleur verschillen dus gewoon niet het product. Gemeld heen reactie natuurlijk Je betaald driemaal de
vervoerskosten van ongeveer 53 euro meer. Zonde van je geld mensen. Ik ben zeer teleurgesteld. Slechte communicatie, eeuwenlang wachten en Uiteindelijk een product die je niet besteld hebt en dat meld je geen weder gehoor!! Je bent beter af om hier in Nederland te bestellen. Wat een schade dit pff