Merkmeubelstoffen Reviews

4,6

Top service en snelle verzending van prachtige meubelstof Ik kan iedereen dit bedijf aanbevelen. Zij verdienen meer sterren.

Bestellen was eenvoudig, als professional lever je wel wat marge in maar daar staat tegenover dat de keus uit merken ruim is. Levering duurde langer dan we gewend zijn als we direct bij fabrikanten be... Toon meer

Snel en goed contact, met maar één persoon. En correcte behandeling, en belangrijkste: meedenken. Op de (15 jaar oude) aankoop offerte van de stoelen stond de hoeveelheid gebruikte stof vermeld. Volg... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topkwaliteit stof en snelle, fijne service

Ik heb hier stof besteld om onze stoel opnieuw te laten stofferen en ben echt heel tevreden. De levering was snel en netjes geregeld. De kwaliteit van de stof is top, precies wat ik zocht. Ook de service viel direct op. Er werd snel gereageerd, de communicatie was duidelijk en er werd goed meegedacht. Fijn bedrijf om bij te bestellen, ik kom hier zeker terug.

3 april 2026

Koop graag mijn stoffen hier

Koop graag mijn stoffen hier. Groot assortiment kwaliteitsstoffen.
Out- en indoor stoffen.
Je wordt goed en snel geholpen. Bij advies staan ze ook voor je klaar.
Kortom mooie stoffen goede services!

31 januari 2026

Ik bestel hier graag mijn stoffen

Ik bestel hier meestal mijn stoffen, omdat je snel en professioneel geholpen wordt. De website is duidelijk, maar ben je op zoek naar een andere specifieke stof dan kunnen ze je vaak ook helpen. Het allerfijnst vind ik nog wel dat je eenvoudig telefonisch contact kan opnemen en ze met je meedenken als dat nodig mocht zijn. De levering is vlot en het bestellen van staaltjes is erg handig. Absoluut een aanrader!

25 januari 2026

Wij kopen regelmatig stof voor…

Wij kopen regelmatig stof voor herstoffeerprojecten bij Merkmeubelstoffen. Zeer grote keuze, makkelijk te zoeken op kleur of andere specificaties, goed advies over toepassingen en alternatieven en de beste prijzen!

2 januari 2026

Wat een service van dit bedrijf!

Wat een service van dit bedrijf! Geweldig! Mijn bestelling stond bij DPD als afgeleverd terwijl ik niets had ontvangen. Er was niet eens aangebeld, terwijl ik wel thuis was. Merkmeubelstoffen gebeld en die hebben onmiddellijk mijn bestelling opnieuw verstuurd. Nu via PostNL. Dat werd snel en goed afgeleverd. Waar vind je dit soort eerlijkheid en service nog? Dankjewel, Gordian!

11 november 2025

Snel, vriendelijk en oplossingsgericht

Bij het aanschaffen verkeerde aantallen doorgegeven, maar met een berichtje is dat recht gezet. En toen er een artikel per ongeluk was vergeten in te zenden en ik hen er van op de hoogte heb gehouden, kreeg ik twee dagen later het artikel binnen. Super snel, vriendelijke reacties en fantastische service! Zeer aanbevolen.

16 september 2025

Het duurde lang maar verder prima

Het duurde ongeveer 2,5 weken voor de stof binnen was. Maar het scheelde zoveel in prijs, dat was t wachten waard. De klantenservice was goed bereikbaar, maar ik had het beter gevonden als ze zelf goede updates in de mail zouden geven over de verwachte levertijd. Scheelt ze veel telefoontjes denk ik. Stof was goed verpakt dus verder prima!

1 mei 2025

Prima

Naar aanleiding van reviews wat terughoudend met bestellen van meubelstof. Echter prima geholpen met goede afspraken over levering en betaling. Stof is snel geleverd. Prima ervaring.

23 januari 2025

klantgerichtheid 0 sterren

De stof die op hun site in de aanbieding was, is niet aanwezig. Mijn daaropvolgende telefoontje met de vraag wanneer deze stof weer voorradig is, werd afgedaan met een "stuurt u maar een mail".
Toch doorgevraagd, en wat bleek: de dienstdoende dame was van logistiek en wilde eigenlijk van deze storende vraag af. pfff, 1 ster is al teveel,..

21 oktober 2024

Er gaan een aantal dingen mis bij dit…

Er gaan een aantal dingen mis bij dit bedrijf, gezien ook de vele positieve reacties. Ik denk dat de moeilijkheid vooral ligt bij het bestellen van stalen stof. Ik heb een tijd terug 3 stalen besteld en kreeg de volgende mail:
'We kunnen u de kleurstalen toesturen. De Ploeg en Gabriel stalen heeft u binnen enkele dagen. Het Bute kleurstaal duurt anderhalve week.' Na 2 x mailen, verschenen 2 van de 3 stalen alsnog na een maand. Staal nr. 3 is nooit gekomen. Omdat ik nogal haast had, en de stalen niet binnen de aangegeven dagen had, heb ik ze ook bij een ander bedrijf besteld. Die kreeg ik binnen twee dagen. Gratis. Zo kan het ook. Tip aan merkmeubelstoffen: beloof geen dingen die je niet waar kunt maken.

21 april 2024