Voor de leukste hoofddoeken , zowel jersey als medina, moet je echt hier zijn! Ze zitten zo comfy en zelfs na meerdere malen wassen zijn ze gwn nog perfect zoals de dag van aankoop. Idem geldt voor de... Toon meer
Geweldige onderneemster! Reageert heel snel, vriendelijk en behulpzaam. Bij het retouren is het pakketje zoek geraakt. Mestora mies had er alle begrip voor, en is gaan helpen om het pakketje te vinden... Toon meer
Ik ben heel erg tevreden met de jurken en de khimaars een hele mooie fijne stof. Het zit ook lekker fijn, En allahoema bareek echt een lief mens bent u. En de bestellingen komen ook altijd op tijd bi... Toon meer
Klantvriendelijkheid staat erg hoog hier! Beantwoord snel vragen, stuurt extra foto's en info. Echt top! Snel verzonden, erg leuk ingepakt en een gratis boekje! Support ook andere zelfstandigen (zat e... Toon meer
Timeless modest essentials
Rotterdam, Nederland
- +31 6 81 58 71 21
- info@mestoramies.nl
- mestoramies.nl
Vraagt klanten om een review
Vriendelijk
Vriendelijk contact via de klantenservice. En de instant hijabs zijn super! Enige minpuntje is dat de band rondom te los zit bij mij, zou fijner zijn als er nog 1 rij met knoopjes zat.
Vaker hier besteld altijd vriendelijke…
Vaker hier besteld altijd vriendelijke en antwoord snel als je vragen hebt. Ook snel met leveren. Ik blijf terug komen hierdoor.
Dank je wel Mies voor de mooie kleding…
Dank je wel Mies voor de mooie kleding en de mooie sale!! I lover everything 💕 Snelle levering en alles mooi en netjes ingepakt! 100/10
Kwaliteit is top
Kwaliteit is top. Bezorging en manier van inpakken was zorgvuldig verzorgd.
Super leuke webshop
Super leuke webshop! Mijn blousje is prachtig, snel geleverd en super leuk ingepakt. Er zat zelfs een kaartje bij met wasvoorschriften echt oog voor detail. Een hele fijne beleving van begin tot eind!
Snel in huis en precies wat er staat
Snel in huis en precies wat er staat.
Goede kwaliteit en ook nog leuk
Top service
Top service, kwaliteit is hoog en totaal geen spijt van mijn bestelling! Zeker een aanrader!
Super mooie instant hijabs de bamboe…
Super mooie instant hijabs de bamboe stof maakt voor mij echt een groot verschil.
Communicatie verliep vlot en ben goed geholpen bij evt vragen.
Levering was gelijk al de volgende dag.
Ik ben zeker terugkerende klant.
Wat een top klantenservice
Wat een top klantenservice. Ik had netjes geappt naar aanleiding van een klacht. Ze had per direct contact opgenomen en meteen actie ondernomen en het zo netjes geregeld. Veel ondernemers kunnen hiervan leren. Bedankt
Top kwaliteit
Snelle bezorging, top kwaliteit. Vaker mijn hoofddoeken besteld en nooit spijt gehad.
10/10 Ervaring
Super snelle verzending en goede communicatie. Beschrijving en product komen ook precies overeen met wat je binnen krijgt.
Word snel verzonden en mooie prijs voor…
Word snel verzonden en mooie prijs voor mooie kwaliteit. Voor de eerste keer hier besteld, maar ben zeer tevreden