Mestora Mies Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Klantvriendelijkheid staat erg hoog hier! Beantwoord snel vragen, stuurt extra foto's en info. Echt top! Snel verzonden, erg leuk ingepakt en een gratis boekje! Support ook andere zelfstandigen (zat e... Toon meer

1. Kledingmarkt

Timeless modest essentials

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste kwaliteit!

Heel mooi ingepakt, netjes uitleg bij hoe je het moet wassen/strijken. Kwaliteit is op en top, allahouma barek! Je hebt een vaste klant bij.❤️🌸

24 april 2022

Salaam aialkoum zuster michella

Salaam aialkoum zuster michella.
Ik graag zeggen dat de gebedkleding en jurken van mestora prachtig en mooie kleding zijn. Ik ben heel erg tevreden. Moge Allah je swt succesvol schenken ameen 🤲

21 april 2022

Mestora Mies top kwaliteit en service!

Mestora Mies is zeker een aanrader! Ik heb vorige week een gebedsjurk besteld en die had ik heel snel, mooi ingepakt met een leuk kaartje, in huis. Het gebedsjurk beviel mij zo goed, dat ik er zojuist nog drie heb besteld voor mijn moeder, zus en zusje. Ze waren even niet op voorraad, maar kreeg gelijk een berichtje toen ze weer op voorraad waren. Top service, kwaliteit en een hele lieve en behulpzame dame. Zoek je nog wat leuks? Kijk dan zeker op de webshop van Mestora Mies!

21 april 2022

Top service

Top service! De beheerder van de instapagina reageert super snel en is heel behulpzaam. Ik heb drie hele leuke jurken besteld, alle drie zijn van een lekker zittende luchtige stof. De jurken zijn ook lang dus voor de lange dames die moeite hebben met het vinden van lange jurken; Mestora Mies is zeker een aanrader!

29 maart 2022

Premium jersey

Ben erg tevreden. De premium Jersey heeft een hele fijne stof, en heel mooi afgewerkt. Zeker een aanrader!!

16 maart 2022

Erg tevreden

Erg tevreden. Bij mijn vragen kon ik haar gemakkelijk contacteren, ze reageerde snel en duidelijk. Ik ben super tevreden met de blouse die ik heb besteld, ik zocht super lang naar zo een soort blouse voor bij de blazers. Ik zal zeker vaker bestellen! Bij mijn bestelling kreeg ik ook een super leuk islam boekje bij, wat erg is gewaardeerd!

16 maart 2022

Ben erg tevreden❤️

Ik ben heel erg tevreden met de jurken en de khimaars een hele mooie fijne stof. Het zit ook lekker fijn, En allahoema bareek echt een lief mens bent u. En de bestellingen komen ook altijd op tijd binnen heel handig.
Ik vindt het een hele leuke website met hele goede bedekte kleren, Alhamdulillah.

31 januari 2022

Premium jersey beige

Ik heb laatst premium jersey beige laatst besteld, mooie kwaliteit stof. De stof is me goed bevallen en de sjaal zelf valt ook mooi. Goede service door lieve Michella ♥️ Ik ben zeker tevreden & zal vaker hier bestellen.

19 januari 2022

Tevreden klant!

Ik ben super tevreden met de klantenservice en met de kledingstukken die ik tot nu toe heb besteld bij Mestora Mies! Wat je ziet is wat je krijgt! kwaliteit van de kleding is echt een 10+++.

19 januari 2022

Go-To winkel!

Voor de leukste hoofddoeken , zowel jersey als medina, moet je echt hier zijn! Ze zitten zo comfy en zelfs na meerdere malen wassen zijn ze gwn nog perfect zoals de dag van aankoop. Idem geldt voor de kleding die je hier kan terug vinden, altijd trendy, goed passend en vooral heel scherp geprijsd! En dan heb ik nog niet gehad over de super leuke en ook razendsnelle verzending en verpakking! Kortom dit is tegenwoordig mijn go-to webwinkel.

16 januari 2022

Super leuke collectie

Super leuke collectie en altijd behulpzaam. Michella doet er alles aan om haar klanten tevreden te houden.
Ik ben iig altijd tevreden.
Heel erg bedankt voor alle moeite Michella.

11 december 2021

Top service

Top service, top kwaliteit, top prijzen kortom alles top. Ik ga hier zeker vaker bestellen in de toekomst. Hele prettige ervaring! Bedankt voor je hulp :)

1 december 2021

Geweldige onderneemster!

Geweldige onderneemster! Reageert heel snel, vriendelijk en behulpzaam. Bij het retouren is het pakketje zoek geraakt. Mestora mies had er alle begrip voor, en is gaan helpen om het pakketje te vinden. Uiteindelijk is het pakketje terecht gekomen. Dit was buiten de retour termijn. Ik kreeg alsnog een bericht met de mededeling dat mijn geld werd teruggestort. Eerder ook besteld, en Kwalitatief gewoon top! Hier ga ik zoiezo vaker bestellen.

18 november 2021

Top!

Goede service, snelle levering en mooi ingepakt! Hoofddoeken zijn van goede kwaliteit. Ga zeker weer bestellen!

Top top top!

Ik heb goede ervaringen met Mies alhamdulillah. Alles wat ik bij haar bestel is goede kwaliteit. Daarnaast is het ook een eerlijke prijs. Wat mij ook een goed gevoel geeft is dat een deel van jouw uitgaven sadaqa word. Voor vragen kan je altijd bij haar terecht. Levering is snel (meestal 2 dagen). Wat je besteld krijg je. Kortom, een uitstekende shop!

Geweldige service

Geweldige service, mooie assortiment, snelle verzending en alles met zorg en liefde ingepakt.
Met al mijn bestellingen zeer tevreden!!

Zeer tevreden

Ik ben inmiddels een vaste klant geworden van Mestora Mies. Ze heeft een leuke collectie met betaalbare prijzen. Binnen 24uur heb je je bestelde items in huis.

14 november 2021
Reviews in alle talen tonen. (109 reviews)