Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Reviews

4,7

Al jaren lang een fijne partner op het gebied van slijptechniek. Goede adviezen bij probleem vraagstukken en de mogelijkheid om producten uit te proberen. Zeer klant en service gericht.

Telefonisch besteld en stond netjes klaar toen ik het op kwam halen. Vriendelijk personeel.

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Toon meer

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Toon meer

1. Gereedschapgroothandel
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Metaalbranche leveranciers

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppie

Groot assortiment.
Snelle levering.

8 augustus 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie feedback, zeer gewaardeerd!

prima

Duidelijke uitleg en snelle levering, zelf ophalen ook geen probleem.

6 augustus 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor dit mooie compliment. Juist die uitleg, dat vinden we leuk om te doen!

Snel en correct

Snelle en complete levering

1 juli 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor je mooie review, Arjan. Altijd leuk om te horen!

Snelle levering van goed materiaal en…

Snelle levering van goed materiaal en vriendelijke prijzen. Uitgebreid assortiment.

3 juni 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, Tim! Daar zijn we blij mee. Als er behoefte is aan bezoek van onze vertegenwoordiger, laat het dan gerust weten!

Uit te voeren reparatie

Reparatie die uitgevoerd moest worden verliep soepel via het in te vullen formulier

22 mei 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn te horen dat ook het reparatieproces soepel verloopt! We wensen u weer veel plezier met/van de machine en danken u voor de moeite om deze review te schrijven. We gaan graag voor de vijf sterren, dus als u nog aanbevelingen heeft, dan horen we dat ook graag!

Zoals beloofd

Zoals beloofd is de bestelling weer snel en netjes geleverd.

8 mei 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review en positieve feedback! Kennelijk is er nog ruimte voor verbetering om ook die vijfde ster te bemachtigen. Daar werken we graag aan, dus kom ook gerust met aandachtspunten!

Top communicatie

Top communicatie, en heel hulpbehoevend.

1 mei 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u onze communicatie en service zo waardeert! Bedankt voor de mooie review!

Ik bestel altijd met veel plezier mijn…

Ik bestel altijd met veel plezier mijn spullen voor te slijpen en te lassen bij Metaaltechniek.
Ze hebben alles wat ik hebben moet en het wordt snel geleverd. Super.

26 april 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat goed te horen heer Heymann! Fijn dat u zo tevreden bent. Onze collega in de buitendienst is regelmatig in de buurt, even een telefoontje en hij komt langs om kennis te maken en mee te denken.
Bedankt voor uw mooie review!

Gemakkelijk bestellen

Gemakkelijk bestellen, goede communicatie, correcte aflevering!

15 april 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we blij mee! Bijzonder om een orgelbouwer als klant te hebben, tussen al die metaalbedrijven :)

Zeer goed geholpen en veel kennis o.h.g.v borstelen van RVS!

Heel goed geholpen en geinformeerd over schuurbanden en rollen voor satineren van RVS. In eerste instantie had ik verkeerde rollen besteld en dit werd heel snel aangepast en de volgende dag had ik de spullen binnen. Super!!

17 april 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat je zo tevreden bent en dit ook op deze manier laat weten! Dankjewel Vincent! Je weet ons te vinden voor de toekomst, veel succes met je bewerkingen.

Wordt altijd correct en duidelijk…

Wordt altijd correct en duidelijk geholpen.
Leveringen zijn ook altijd netjes.

22 maart 2024

Antwoord van Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review, dankuwel. Zeker ook voor de mensen van logistiek goed om te horen dat hun zorgvuldigheid gewaardeerd en gezien wordt!