Betonnen Beeld besteld van een Lezend Meisje en een Byzantijns kruis. Is keurig bezorgd in de tuin, omdat ik geen bel gehoord heb. Met een appje, waar het neergezet is. Goede ervaring, en ik ben... Toon meer
Wij hebben een prachtig jaren 50 plantentafeltje bij Meulenveld besteld en omdat het boven de €50 gratis bezorgen was, op de website even verder gekeken en kwamen twee mooie stoelen tegen. Op de gok e... Toon meer
Na het overlijden van onze gehandicapte zoon (29) wilden wij zijn graf iets extra's geven. Via internet kwamen we bij Meulenveld terecht waar we een werkelijk schitterend beeld zagen van een liggende... Toon meer
Een grote loods vol decoratieve nieuwe en gebruikte artikelen. omdat wij vaak even buiten de deur zijn, kan u alleen op afspraak onze artikelen bezichtigen.
Kempersweg 15, 7156 RB, Beltrum, Nederland
- 0613909665
- info@meulenveld.com
- meulenveld.com
Mensen keken ook naar
Beeld besteld van een Lezend meisje…
Betonnen Beeld besteld van een Lezend Meisje en een Byzantijns kruis.
Is keurig bezorgd in de tuin, omdat ik geen bel gehoord heb.
Met een appje, waar het neergezet is.
Goede ervaring, en ik ben blij met de aankopen!
Prettig zaken doen en snelle bezorging
Onlangs heb ik loodzwaar beeld van een greyhound besteld. Twee dagen later werd het in goede orde bezorgd.
Dit beeld was bijna nergens meer te krijgen, maar dus nog wel bij loods vol.
Boomplank kapstok
Mooie oude boomplank waarvan een kapstok was gemaakt op de kop getikt. Tot onze verrassing werd hij keurig netjes thuis gebracht. Daar bleek hij nog mooier dan op de foto. Wij zijn er super blij mee. Loods vol heel erg bedankt. Groeten Ad en Willy van Veen
Fantastisch
Fantastisch. Product als nieuw, exact zoals op de foto's. Bezorgsters op tijd en heel vriendelijk.
Leuke spullen, goede service
1 rieten stoel gekocht, leuk en prima thuis geleverd door 2 vriendelijke dames. Heel erg bedankt
Wij hebben hier een product gekocht en…
Wij hebben hier een product gekocht en deze werd keurig afgeleverd. Geslaagd cadeau. Bedankt voor jullie goede service.
Wat een service!
Wat een service!
Netjes thuis bezorgd, ook nog op mijn tafel gezet omdat ik dat zelf niet kan.
Erg mooie beelden, goed afgewerkt, kwaliteit.
Topbedrijf. Top mensen.
Tonny Visser uit Breda
Vandaag mijn bestelde schaapje geleverd gekregen.
Hij is helemaal naar wens.
Prijs kwaliteit is oke.
Zeer spontaane bezorgster.
Ik ga met dit schaapje iemand heel blij maken.
Jammer dat het schaapje niet was ingepakt.
Maar gelukkig heeft degene voor wie het bestemd is niets gezien.
Verder helemaal toppie.
Ik ga vaker in jullie loods snuffelen.
SUPER!
Een heel mooi spinnewiel gekocht hier en was in perfecte conditie en werkend. Ook de levering was super snel (en gratis). 100% een aanrader!
Super service
Super service, werd persoonlijk aan de deur bezorgd..dekens om het beeld om het niet te beschadigen.
Hele aardige mensen, echt fantastisch.

Antwoord van Loodsvol.com
Mooie kwaliteit & snelle levering
Mooie kwaliteit & snelle levering, ik werd zelfs gebeld om de levering af te stemmen!
top product
voor het eerst op deze site besteld,top!!!!!!!.
snelle bezorging goed verpakt.
zeker voor herhaling vatbaar.
Zowel de levering van een gebruikte…
Zowel de levering van een gebruikte buffetkast als het weer ophalen ging uitstekend vlg. afspraak. Ik moest helaas de kast retour doen omdat het wegwerken van de beschadigingen door gebruik en houtworm voor mij te ingewikkeld bleek. Vol begrip en zonder 1 wanklank is alles geregeld. Ook het geld is netjes op tijd terug gestort,
vandaag een prachtig beeld ontvangen
vandaag een prachtig beeld ontvangen, in de kleur die niet op de site stond maar bij navraag toch mogelijk was. Ze houden zich aan de levertijden en het beeld werd persoonlijk bezorgd, een aanrader
Heel blij
Vandaag zijn mijn voetenstoofjes en 2 andere artikelen geleverd door 2 zeer vriendelijke dames. Bestellen was gemakkelijk, communicatie is ook top. Aanrader!
Grootse service voor (relatief) klein…
Grootse service voor klein product
Ik vond bij Loodsvol.com een prachtige versie van het spel Kalala (mankala) voor een zeer schappelijke prijs. Twee dagen later werd het, zorgvuldig ingepakt, bezorgd.
Hartelijk dank,
Celien
PS ik heb het eerste spelletje verloren
Zeer goede service en vriendelijkheid!
Mijn kast is keurig afgeleverd door 2 vriendelijke dames. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de datum en tijd van levering. Echt een super service! De kast was veilig in een deken gewikkeld en met touwen vastgemaakt zodat hij niet om kon vallen. Respect voor deze 2 vrouwen die toch maar even heel Nederland afrijden en alles naar binnen sjouwen. Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken! Ik ben heel blij met mijn schattige ouderwetse kledingkastje :-). Groetjes van Monique uit Den Bosch.
Geweldige service en een hele mooie…
Geweldige service en een hele mooie Ganesha tuin beeld ivm verjaardag was het geen probleem om het beeld eerder te leveren een dikke prima 👌🏾👍🏽
Helemaal fantastisch
Helemaal fantastisch! Ik kocht een groot tuinbeeld wat speciaal voor mij werd geschilderd in de kleur die ik wilde en ook nogeens gratis werd bezorgd tot aan zijn plekje in de tuin.
Antieke kast
Antieke kast gekocht, afgegaan op foto en omschrijving. Kast is heel mooi, voldoet aan de verwachtingen. Na goed overleg over de bezorgdatum gratis bezorgd aan de andere kant van het land. Zeer vriendelijke mensen.