Betonnen Beeld besteld van een Lezend Meisje en een Byzantijns kruis. Is keurig bezorgd in de tuin, omdat ik geen bel gehoord heb. Met een appje, waar het neergezet is. Goede ervaring, en ik ben... Toon meer

Wij hebben een prachtig jaren 50 plantentafeltje bij Meulenveld besteld en omdat het boven de €50 gratis bezorgen was, op de website even verder gekeken en kwamen twee mooie stoelen tegen. Op de gok e... Toon meer

Zowel de levering van een gebruikte buffetkast als het weer ophalen ging uitstekend vlg. afspraak. Ik moest helaas de kast retour doen omdat het wegwerken van de beschadigingen door gebruik en houtwo... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Een grote loods vol decoratieve nieuwe en gebruikte artikelen. omdat wij vaak even buiten de deur zijn, kan u alleen op afspraak onze artikelen bezichtigen.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Zeer tevreden over Meulenveld

Ik ben zeer tevreden over Meulenveld. Heel blij met de tafel en andere spullen! Hele fijne service, goed bereikbaar voor vragen etc. Levering op tijd en volgens afspraak. Alles goed geregeld.

24 juli 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Dank u wel, wij doen ons best en gelukkig is dat bij uw bestelling ook weer gelukt.

Kleine prijsjes

Overzichtelijke website, kleine prijsjes en supersnelle levering! Erg tevreden met het kastje dat ik gekocht heb 👍🏼

6 juli 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Dank u wel. Fijn dat het kastje aan uw verwachtingen voldoet. Kijk gerust nog eens op de site, er worden dagelijks nieuwe artikelen op geplaatst.

Hele mooie beelden besteld.

Hele mooie beelden besteld.
De beelden werden door 2 hele vriendelijke dames bezorgd in slecht noodweer vandaag.
De dames hadden evengoed een lach en waren super vriendelijk. Toppertjes hoor dames. Een dikke 10+ voor jullie.
Groetjes uit Anna paulowna

27 juni 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Dank u wel. De dames zijn zeer verguld met uw lofbetuigingen. Fijn dat u tevreden bent met de door u bestelde beelden.

Prachtig Indisch beeld.

Prachtig Indisch beeld gekocht voor een mooie prijs, keurig thuis bezorgd.
In een woord, TOP! 👍👍👍

15 juni 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Fijn dat ons beeld zo'n mooi plek bij u heeft gevonden en dat u tevreden bent. Graag gedaan en hopelijk tot een volgende bestelling.

Polyester beeld van een engel zittend op een bol

Bij een zeer goede vriendin van mij is door een huishoudelijk ongelukje het beeld van een engel, zittend op een bol, helaas onherstelbaar gebroken.
Zij was aan dat betreffende beeld bijzonder gehecht dus ... tranen met tuiten.
Ik ben voor haar op het internet gaan speuren en ik trof vrij snel exact hetzelfde polyester beeld op de website van Meulenveld aan.
Ik heb voor haar het beeld besteld op 16-05-2020 en op 28-05-2020 heb ik via e-mail vernomen dat het beeld op 29-05-2020 tussen 12 u en 12.30 u bij haar bezorgd zou worden.
De belofte is nagekomen en het beeld is in uitstekende staat zonder verzendkosten bij haar afgeleverd. Bij het in ontvangst nemen heeft zij verteld hoe de steel in de vork stak en dat zij heel blij is dat zij die lieve engel weer in huis heeft.

29 mei 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Wat een geweldig verhaal, wij zijn blij dat wij uw vriendin met het beeld gelukkig konden maken. Dank u wel voor uw bestelling. Misschien komt u nog eens terug op de site om nog eens te kijken of er iets van uw gading bij is.

Bestelling van mooie glazen tafel…

Bestelling van mooie glazen tafel gedaan voor heel goede prijs. Daarbij nog 2 tuinbeelden besteld. Alles goed geleverd tot in woonkamer door vriendelijke mensen. Ben zeer tevreden met de mooie spullen. Top

19 mei 2020

Antwoord van Loodsvol.com

Dank u wel voor uw mooie review. Het was een plezier en genoegen om te zien hoe mooi de tafel bij u in huis past.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, had paar betonnen beeldjes besteld, ze zijn eerlijk gezegd nog mooier in het echt dan op foto, dus heel blij mee. Correct verpakt, zeer correcte levering, werd ook netjes vooraf verwittigd en super vriendelijke dame die kwam afleveren. Originele spullen en goede prijzen. Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw. Ze geven zelf aan lange wachttijden voor levering, dus dit weet je op voorhand maar in realiteit valt dit ook reuze mee, zeker in deze tijden en helemaal tot in België :)

8 mei 2020

Prima service

Prima service, correcte prijs, specifieke oplossing gezocht voor snelle levering. Veel dank!

8 november 2019

werd zonder doos afgeleverd

werd zonder doos afgeleverd
werd bij de deur neergezet zonder aan te bellen

21 juli 2019

Antwoord van Loodsvol.com

Helaas kunnen wij geen antwoord geven op deze gebeurtenis omdat u helaas niet (onder deze naam) in ons systeem bekend staat.
Wel kunnen wij melden dat onze bezorgers altijd netjes aanbellen omdat wij de producten niet zo voor de deur/ uit het zicht neer willen zetten.
Mocht er iemand niet thuis zijn ondanks dat ze een E-mail van ons ontvangen hebben dat er iets bezorgd zou worden, dan proberen we altijd nog contact te leggen met buren om iets te regelen.

Vriendelijke groet,

Team Meulenveld.com

Snel verstuurd

Snel verstuurd, beeld kwam overeen met de foto goeie info. Ontvanger was zeer tevreden met het kado.
Als je de trol met de vinger in de neus nog krijgt wil ik die ook wel bestellen

11 april 2019

Geachte Miranda
Wij van Team Meulenveld.com willen u bedanken voor u mooie reactie.
Zodra Team Meulenveld.com de trollen heeft gevangen en in het magazijn heeft staan krijgt u van ons bericht. Maar hou voor de zekerheid ook onze site goed in de gaten

Na het overlijden van onze gehandicapte…

Na het overlijden van onze gehandicapte zoon (29) wilden wij zijn graf iets extra's geven. Via internet kwamen we bij Meulenveld terecht waar we een werkelijk schitterend beeld zagen van een liggende engel. Het staat schitterend en zijn er nog steeds -1 1/2 jaar later- heel blij mee.

5 april 2019

Geachte Daniel Bruines
Wij van Team Meulenveld delen uw verdriet, Als het beeld in de toekomst door wind en weer toch wordt aangetast dan staan wij klaar om het beeld in onze schilderswerkplaats op te knappen

Product was goed verpakt en kwam netjes…

Product was goed verpakt en kwam netjes heel aan. Zat wel in een erg (te) grote omdoos. Verzending duurt wat langer, maar dat weet je van te voren. In deze winkel vind je nog dingen die je elders nauwelijks nog tegenkomt. In mijn geval ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs. Ben tevreden.

4 april 2019

Beste M.H.
Wij van Team Meulenveld.com willen u bedanken voor u mooie reactie.
De verpakkingsmaterialen zijn i.d.d. niet altijd opmaat . Dit komt omdat Team Meulenveld 90% milieu vriendelijk werkt, en de verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk probeert te recyclen.
Wij streven ernaar om op tijd te leveren, en gaan daar zeker nog beter op letten.

Zeer leuke site en een goede…

Zeer leuke site en een goede betrouwbare service

4 april 2019

Beste Frank wij van Team Meulenveld.com willen jou bedanken voor jou reactie