Ben al redelijk lang klant van micelare maar kwam er achter dat jullie puur alles 1 op 1 copy pasten van andere zonnebrillen merken zoals Red prestige, James oro etc… Jammer dat jullie dit doen, de... Toon meer
Heb een aantal weken terug een zonnebril besteld, waarvan ik niet kreeg wat ik in eerste instantie dacht (een zonnebril met chrome glazen i.p.v. op de website zwarte glazen). Hierbij dacht ik dat ik m... Toon meer
A provider of luxury eyewear sunglasses. We craft unique eyewear that pushes the boundaries.
Van der sterrweg 15-100, 1784 NR, Den Helder, Nederland
- info@micelare.com
- micelare.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Matige service
Kwaliteit van de bril is goed. Maar pakketje was flink vertraagd (duurde 2 weken voordat ik heb binnen had) en mij werd beloofd dat deze voor mijn vakantie binnen zou komen, door Rose van klantenservice. Dit was niet het geval en kreeg ik deze later binnen dan beloofd. Hele matige service, maar wel een goeie bril
2 brillen besteld en maar 1 ontvangen
2 brillen besteld en maar 1 ontvangen. Contact opgenomen en pas na 1 week een reactie waar je alsnog niks mee kan. Nu paar weken en emails verder en nogsteeds geen steek verder. Mocht je hier willen bestellen, denk 2 x na!
1 bril niet ontvangen
Ik heb een bestelling gedaan #25491MCE waarbij ik 2 brillen heb besteld. Helaas heb ik er maar 1 ontvangen maar wel 49€ betaald. Inmiddels heb ik contact opgenomen en ik heb ook al reactie gehad. De eerste bril die binnen was die zat goed en was top dus hoop ook dat die andere geleverd word maar als het goed is is die onderweg. Wil Micelare bedanken voor de snelle reactie en zodra die binnenkomt ben ik hartstikke tevreden!
2 brillen besteld 50euro nooit…
2 brillen besteld 50euro nooit aangekomen stelletje oplichters.
Scam
Scam, nooit wat ontvangen 55 euro kwijt. Geen reactie op de mail
Ik heb nog altijd mijn bril niet…
Ik heb nog altijd mijn bril niet ontvangen. Ondertussen al 5 mail gestuurd en nog steeds geen antwoord gehad !!! Ben totaal niet content. Ik wil mijn geld terug
De bril was precies wat ik zocht
De bril was precies wat ik zocht, de frame voelt stevig aan. Ik zal zeker vaker aankopen doen hier. 🔥 Top
Zuivere Helderheid en Elegantie
De MICELARE zonnebril biedt ongeëvenaarde helderheid en stijl. De lenzen blijven altijd kristalhelder, terwijl het lichte en elegante frame maximaal comfort biedt. Ideaal voor elke zonnige dag – je ogen verdienen het beste.
Ik kan mooie zonnebrillen echt enorm…
Ik kan mooie zonnebrillen echt enorm waarderen. De brillen van Micelare (ik heb er nu 2. De authentic & prestige) zijn supergoede kwaliteit en zien er prachtig uit. Al veel complimentjes gekregen!
Super blij met me nieuwe Micelare…
Super blij met me nieuwe Micelare zonnebril.
😎❤️
Mooie brillen snelle levering…
Mooie brillen snelle levering kwalitatief goeie brillen.
super blij mee!
Zonnebril
Ik heb laatst een zonnebril besteld, de zonnebril is stevig en is van goeie kwaliteit. De prijzen zijn betaalbaar, voor al voor zo’n zonnebril. Ik ben blij!!!
Kwaliteit van de brillen zijn goed
Je bent gek als je niet besteld!
Ik heb altijd één vast model wat ik draag van dit top merk! Ik draag de bril nu al een aantal jaar en vanwege de goede service kan ik altijd terecht als er iets mis mee is. Ik raad een ieder ook zeker aan om bril aan te schaffen anders mis je vd zomer de puntjes op de i met je outfit