Prachtige kwaliteit dekbedden. En hun customer service is onwijs goed. Had een probleem met de levering en dit hebben ze goed en snel opgelost! Aanrader :)!
De hoeslakens 'ledikant' zitten écht mooi om zowel een 60 x 120 matras (ledikant) als om een 70 x 140 matras (juniorbed). De hoeslakens voelen prettig aan, zijn mooi stevig en blijven ook na herhaalde... Toon meer
Wat een prachtige prints, zachte stoffen, mooie materialen en fantastische combinatiemogelijkheden hebben jullie! Sinds ik Mies&Co tegenkwam is er geen baby(kamer)product meer wat tegen deze gave coll... Toon meer
Snelle levering en altijd mooi verpakt met een lief persoonlijk kaartje, maar bovenal een top kwaliteit van alle verschillende items. Oudste is 5 jaar en veel items gebruiken we nog bijna dagelijks. N... Toon meer
Wij zijn Mies & Co en wij ontwerpen bewuste en high end producten voor jouw kindje. Producten die stijlvol zijn, comfortabel, eigen en puur.
Molenstraat 22, 7462 TL, Rijssen, Nederland
- 0620487794
- info@miesenco.nl
- miesenco.nl
Vraagt klanten om een review
artikel is keurig ontvangen.
artikel is keurig ontvangen.
Het duurt alleen wel 11 dagen
Snelle levering en het product is…
Snelle levering en het product is precies zoals op de foto. Blij mee!
Snelle verzending en bezorging
Vroeger was de verpakking mooier en op het bedankkaartje stond toen ook altijd je naam. Ik heb het toen altijd heel persoonlijk gevonden.
Maar wel snel verzonden 👍🏻
Prachtige kwaliteit en hele fijne…
Prachtige kwaliteit en hele fijne klantenservice 🥰❤️
Altijd heel erg tevreden geweest en gebleven.
Snelle levering en mooi ingepakt.
Twee lakentjes besteld bij Mies & Co
Twee lakentjes besteld bij Mies & Co, ondanks een redelijk vertraging van mijn bestelling super tevreden over de service en kwaliteit van het product. Ik ben steeds op de hoogte gehouden en de lakentjes zijn super mooi!
Super stretchy!
Hoeslaken kwaliteit is fantastisch! Super stretchy dus perfect voor het matras in onze familiewieg welke groter is dan normaal. Super blij mee!
Hele duidelijke site en super producten!
Overzichtelijke webshop
Overzichtelijke webshop, snelle en nette levering. Mooie producten!
Fantastisch merk
Fantastisch merk. Hele fijne stofjes! We zijn vooral dol op de hoeslakens, onze zoon doet daar al ruim 3 jaar mee (ondanks talloze malen wassen en in de droger). Kwaliteit is top!
Goed product
Goed product. Netjes verzonden via DHL, dus je wordt goed op de hoogte gehouden en hebt keuze waar je pakket wordt geleverd. Vlotte afhandeling van de bestelling.
Een grote fan hier
Een grote fan hier. Prachtige kwaliteit en materialen.
Flotte levering in leuke verpakking. Een echt cadeautje voor jezelf (je kind) of om weg te geven.
Heeel blij met mijn gebloemde lakentje
Heeel blij met mijn gebloemde lakentje. Super snelle service
Blij met het product en service
Blij met het product en service. Er wordt goed en snel gereageerd op vragen via Instagram
Lange levertijd
Ik bestelde al eerder beddengoed bij Mies en Co en ben zeker tevreden over de kwaliteit. Mijn laatste bestelling plaatste ik op 26/08. Zowel bericht gekregen van DHL als Bpost dat mijn pakje door hen geleverd zou worden?! Intussen een week later en nog steeds geen pakje in ontvangst mogen nemen.. jammer!
Prachtige kwaliteit!
Ik heb voor ons zoontje verschillende producten gekocht, zoals aankleedkussenhoezen, lakentjes, hoeslakens en dekentjes. Niet alleen is het ontwerp supermooi en echt anders dan anders, maar na het wassen blijft de stof prachtig. Echt topkwaliteit! Voor mama’s die net als ik houden van “niet hetzelfde als iedereen” voor hun kleintjes: echt een aanrader!