mijnAndersnota.nl Reviews

1,4

Bedrijf lijkt niet meer te bestaan, maar automatische incasso loopt gewoon door. Bank kan/wil mij niet zeggen van wie het rekeningnummer nu is…. Iemand is lekker makkelijk geld aan het binnenharken zo... Toon meer

Dit bedrijf staat op het punt om failliet te gaan. Zoals in alle reviews valt te lezen is dit het meest klantonvriendelijke bedrijf waar wij ooit mee hebben gesproken. Rigide, lomp, dom, onkundig en o... Toon meer

Nota niet doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraar heeft nooit iets ontvangen. Regel het maar zelf werd er na de laatste keer bellen gezegd. Drie keer een telefoongesprek (na lang wachte... Toon meer

Uiteraard niet ster waardig. Ik heb ze als grensoverschrijdend en dwingend ervaren. Kreeg hun nota in de bus met een sticker van Post.nl dat de brief was kwijtgeraakt. Breng ze keurig op de hoo... Toon meer

1. Medische factureerservice

MijnAndersnota.nl is het debiteurenportaal van Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring neemt het volledige debiteurenbeheer van uw zorgverlener uit handen. Dat betekent dat wij niet alleen facturen versturen en innen, maar ook declaraties indienen bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk! Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Indien u bijvoorbeeld het factuurbedrag niet in een keer kan betalen, dan bieden wij een gratis betalingsregeling aan. Ook kunt u (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Als de factuur onverhoopt toch niet op tijd wordt betaald, volgt een incasso- of deurwaarderstraject. Ook dan blijven wij vriendelijk en werken aan een soepele oplossing (bijvoorbeeld door niet direct de maximale incassokosten in rekening te brengen) U krijgt dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt altijd netjes en correct behandeld. Onze patiëntendesk is tegen lokaal tarief bereikbaar en wordt bemand door speciaal getrainde medewerkers. Zo krijgt iedereen altijd de aandacht die hij/zij verdient!

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onterecht een incassobureau ingeschakeld

Ik heb een incassobrief gekregen voor een factuur van 11 maanden oud, die ik nooit heb gehad - laat staan de herinneringen. Ik heb AndersNota hierover gemaild in de hoop dat dit misverstand netjes opgelost zou worden, maar na 10 dagen had ik nog geen antwoord en heb ik gebeld. Heb erg lang in de wacht gestaan om vervolgens afgekat te worden door een medewerkster die van mening was dat je niet zomaar een incassobureau op je dak krijgt. Zij had overduidelijk geen enkele behoefte om mij te helpen en nadat ze met veel tegenzin toch in mijn dossier keek stond daar zogenaamd niets. Of ik het ff wilde uitzoeken met het incassobureau, doei.

Conclusie: AndersNota is er na 11 maanden achter gekomen dat er nog een factuur openstond en toen hebben ze er maar even een incassobureau tegenaan gegooid als 'quick fix'.

Aan de reviews (hier en elders) te lezen voeren ze dit soort malafide praktijken vaker uit. Ik heb mijn tandartspraktijk op de hoogte gesteld van hun onaardige, nare manier van werken.

26 juli 2022

Maak je zaakjes op orde

Probeer, zoals ze zelf ook graag willen, de nota's digitaal te voldoen om mogelijke problemen te voorkomen.
Blijf steken op de vermelding: een onbekende fout is opgetreden. Ook telefonisch kom ik er niet tussen. Gezien de vele reviews sta ik niet alleen.
Hoe moeilijk kan het zijn. Heel moeilijk dus.

24 juli 2022

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice, onbeschoft. Alleen gericht op geld en incassokosten. Pas op en controleer je rekening goed. De factuur is misleidend. Ik ben zelfs van tandarts veranderd door deze acties.

20 juli 2022

Omdat de nota van de tandarts niet vergoed is

Omdat de nota van de tandarts niet vergoed wordt, moet ik deze zelf betalen.Ik heb 50 euro per maand te besteden aan aflossingen en betaal 2 belastingen af met 45 euro, ik zou dus 5 euro kunnen aflossen aan mijnandersnota maar zij nemen alleen genoegen met minimaal 25 euro per maand, daar gaat de belastingdienst niet mee akkoord, en nu?

2 juni 2022

Stuurt email als post

Stuurt email als post. Ze zijn niet de scherpest mes in de keuken. Krijgt ik een briefje dat zegt "kunt u hier klikken om direct via iDeal te betalen." Natuurlijk dit onmogelijk is.

Zijn website is ook zeer slecht, enkele pagina's geef 404, niet gevonden. Ze geeft de optie om in te loggen, maar dit altijd geeft een "onbekende fout" error.

21 januari 2022

Heb er werkelijk geen woorden voor.

Als je de reviews leest op Google dan zie je al dat ze gemiddeld 1,4 sterren staan.

Ze reageren niet op de reviews daar. Dus ik sta er ook niet van op te kijken als ik geen reactie terug ontvang.

Ten eerste ben ik benieuwd wat voor eisen ze stellen bij het werven van personeel. Die daar bij de klantenservice je telefonisch te woord staan. Ik heb nog nooit zo`n asociaal persoon meegemaakt. Ze zijn continue aan het schreeuwen tegen je. Terwijl je een doodgewone vraag hebt. Daarnaast willen ze zo snel mogelijk ophangen.

Wat ik zelf ondervind en wat je ook op de google reviews leest is dat hun mails niet aankomen bij de klanten van de opdrachtgevers. Waarschijnlijk hebben ze een goedkoop flut email systeem die andere mailboxen als spam/oplichting/phising mails detecteer. Waardoor ze gewoonweg niet door de filters van de grotere mailboxen door komen. Het standaard verhaal is check je ongewenste mail. Mevrouw als ik in de zoekbalk mijnandersnota invul en ik krijg geen match. Dan gaat er wel degelijk iets aan jullie kant verkeerd. Dat is het de taak van mijn andersnota om de mails beter op te stellen en misschien niet in flinke bulken die mails gaan lopen verzenden. Maar ja de klantenservice medewerkers weten ook 9 van de 10 keer niet hoe die dingen werken.

En ook ruikt het wel degelijk naar oplichting als je een brief ontvangt via de post die volgens hun al een maand onderweg is.... Want de dagtekening van hun brieven zijn een maand geleden. Wat ook super knap is.

Verder kan ik als tip aan iedereen geven die liever geen gebruik wilt maken van hun diensten maar wel bij hun eigen tandarts willen blijven. Bel de tandarts op, vraag of je de behandeling daar kunt betalen en dat de factuur naar je toe gemaild wordt.

Dan kan je die bij je eigen zorgverzekering declareren. Want ik neem aan dat de problemen die mijnandersnota.nl veroorzaken niet zomaar zullen verdwijnen. Naar mijn eigen mening willen ze je juist met herinneringskosten opjagen omdat ze anders niet genoeg inkomsten krijgen.

Gelukkig hoef ik in de toekomst geen gebruik meer te maken van mijnandersnota.nl. Mijn tandarts geeft wel de mogelijkheid om de betaling na behandeling daar te plekken te voldoen.

6 januari 2022
Reviews in alle talen tonen. (93 reviews)