2,4

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte ervaring mee!!

Slechte ervaring mee!!. Bestelling 3 weken geleden geplaatst en na mails gestuurd te hebben is zelfs de track en trace niet in te zien. Die geeft aan dat er geen bestelling gevonden kan worden. Wel meteen betalen maar leveren ho maar. Ik heb nu mijn geld terug gevragen maar niks gehoord.

25 april 2026

Waardeloos bedrijf!!!

Waardeloos bedrijf!!!! Koop hier nooit iets want er staat wel mijndierenshop.nl maar de levering is uit China waardoor mijn bestelling te laat binnenkwam, klantenservice ook waardeloos, wordt beloofd dat ik het kosteloos retour kan sturen maar in een volgende mail zeggen ze dat de kosten voor mij zijn. Nog steeds geen retour formulier ontvangen na weken mailen. Echt een stelletje waardeloze oplichters zijn dit.

22 februari 2025

Retour zenden

Er staat nergens op de site dat de producten uit China komen en dus ook retour gaan naar China. Ik heb het pakket 3/1 retour verzonden (ook na veel
heen en weer gemail) en het is nog steeds niet opgelost. Het pakket ligt in China en nu moeten er inklaringskosten betaald worden, dat moet ik dus blijkbaar betalen wat nergens vermeldt staat. Op hun site staat “eenvoudig” retourneren, dat is het verre van! Ik koop er nooit weer wat! Zeer slechte service.

3 januari 2025

Koop Gerust bij dierenshop.nl

In tegenstelling van mijn verwachting ben ik van mening dat ikmijndierenshop. NL achteraf bekeken verkeerd heb ingeschat, zij hebben mij eerlijkheidshalve mijn volledige aankoopbedrag terugbetaald, ik wens ook mijn spijt uit te drukken dat het vertrouwen zoek was.

21 maart 2024
Logo Mijndierenshop

Antwoord van Mijndierenshop

Beste Robert,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat we je volledige aankoopbedrag hebben kunnen terugbetalen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Mijndierenshop.nl

Lange levertijd

Bestelling geplaatst in januari, pas na 4 weken aangekregen. Beloofde tijd was tussen 7 - 14 dagen.

27 februari 2024
Logo Mijndierenshop

Antwoord van Mijndierenshop

Beste,

Onze oprechte excuses voor de vertraagde levering en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hebben je toen der tijd direct op de hoogte gesteld en een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming. We vinden het jammer dat je ervaring heeft geleid tot een éénsterrenreview, gezien onze inspanningen om het probleem op te lossen. We kijken ernaar uit om in de toekomst een betere ervaring voor je te kunnen bieden.

Lotte van Dam
Mijndierenshop.nl