Mijn Theorie Aanvragen Reviews

1,6

Ik heb hier een iTheorie licentie aangevraagd. Destijds met extra korting, waardoor ik maar 30 euro kwijt was. Uitstekend pakket, beter dan die dikke ANWB of Vekabest boeken. Die zijn niks waard.... Toon meer

ik had 27 januari theorie examen geplant via mijn theorie aanvragen. Geld afgeboekt alleen geen mail gekregen. Wist alleen dat ik tussen 8;40 en 11:00 examen had. Eenmaal aangekomen bij het cbr st... Toon meer

Zeer slechte ervaring met deze planners. Kreeg 4 maanden geleden een mail dat de theorie niet door ging, begrijpelijk wegens COVID-19. Vervolgens kreeg ik 2 maanden later “een update” en kon ik mijzel... Toon meer

1. Onderwijs en training

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Snel, gemakkelijk en veilig het CBR theorie-examen aanvragen via Mijn Theorie Aanvragen ✓ Altijd op korte termijn examens beschikbaar. ✓ Kies direct een datum op jouw CBR locatie!

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

werkende iTheorie licentie

Het iTheorie pakket daarentegen bereid je veel beter voor in een kortere tijd. Wel 2 volle dagen aan besteed, maar uiteindelijk na 9 van de 50 oefenexamens het CBR examen gehaald.

De licentie werkt dus echt, nam het risico omdat de 70 euro op de iTheorie site wel echt veel geld is. Uiteindelijk dus iedere euro waard die ik via deze site heb betaald.

23 april 2024

Je denkt dat je bij cbr aanvraagt naar…

Je denkt dat je bij cbr aanvraagt naar niks hoor gaat via een omweg waar je 35 euro meer betaald als bij de echte cbr en dan moet je ook. Nog is 44,95 extra betalen voor oefenmatriaal terwijl je dat bij anderen er gratis bij krijgt dus bij cbr rechtstreeks had ik theorie en oefenmatriaal voor 99 euro gehad bij deze oplichters ben ik 180 euro kwijt daar had ik haast 2 examen voor af kunnen nemen
Stelletje hufters
Dat zoiets mag in Nederland laten ze dit toch verbieden

2 maart 2023

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Wat een oplichters. Ga niet in zee met dit bedrijf. kost handen vol geld. Nooit te bereiken. Je krijgt je geld niet terug. Wil je verzetten dat kom je aan de beurt op 1 januari 1970. ja u leest het goed. Hoe is het mogelijk dat je zelf niet de data kunt blokkeren bij CBR. Dat dit kan. Ongelooflijk. Moet op zwarte lijst.

7 juli 2021

Oplichters

Je denkt dat je bij CBR een examen heb gereserveerd, maar door een truckje op de website reserveer je via mijntheorieaanvragen.nl Je betaald onnodig extra om een examen te reserveren. Ik ben al 1 jaar bezig om mijn geld van mijn examen terug te krijgen. Maar na elke mail krijg ik een antwoord: Wat vervelend, hierbij bevestigen wij de terugbetaling binnen verdien dagen, ondertussen is het 14 maanden geweest nog steeds niks ontvange.

5 maart 2021

Zeer slecht
Mijn tante dood en dan geen geld storten na dagen
Vervolgs contact opnemen en dan hooren dat hun er niks aan doen
LET OP GA NAAR HET ECHTE CBR WEBSITE IS GOEDKOPER
Hopen dat niemand meer naar jullie gaan OPLICHTERS

4 december 2020

⚠️LEES DIT⚠️

⚠️LEES DIT⚠️

Wat ongelofelijk jammer. Denk je even je theorie examen aan te vragen. Ingeschreven, maar bleek al snel niet pluis te zijn:

- Ik kon niet al mijn gegevens bij de aanmelding in vullen.
- Ik kreeg een mail ter bevestiging van het examen, maar dit kon niet gepland worden omdat niet alle gegevens ingevuld zijn.
- Ik stuur een mail, met de vraag hoe ik mijn gegevens verder kan invullen.
- Hierop krijg ik een link, waarmee ik op hetzelfde aanmeld formulier beland als de eerste keer.
- Weer gemaild, ik wil graag mijn geld terug, hoe kunnen we zorgen dat dit netjes afgehandeld word.
- Geen reactie.
- Weer een mail gestuurd, dat ik geen antwoord krijg, maar ik graag mijn geld teruggeboekt wil krijgen.
- Krijg een mail terug dat dit direct geregeld word.
- Dit gebeurd na nog wat aansporende mailtjes nog steeds niet.
- Ik zoek het bankrekeningnummer op.
- Ik kopieer deze, en plak deze op Google.
- En ik schrik me wild van alle nep bedrijfjes die zij op hun naam hebben.

Voor alle duidelijkheid: Het gaat om mijntheorieaanvragen.nl. Staat volgens Google geregistreerd op het adres:
Stationsweg Oost 281d
3931 ER Woudenberg

Overigens: je betaald €31,80 voor het examen zelf (die je nooit krijgt) en 18,15 administratie kosten.

Echt: maak NOOIT geld over, en doe nooit iets met deze mensen.

Heel veel succes met het aanvragen en behalen van je examen❤️

3 december 2020

Zeer slecht..

Zeer slecht... Ze vragen meer dan 20 euro administratie kosten... Te zot voor woorden! Ik zou graag zien dat er een tegemoetkoming plaatsvindt! Op het cbr zelf heb je theorie examen voor 34 euro! En hier 55,95!

27 november 2020

Na maanden mailen nog nooit een reactie…

Na maanden mailen nog nooit een reactie van mijntheorieaanvragen mogen ontvangen, telefonisch niet bereikbaar vanwege Corona, maanden voordat de Corona uitbrak was de telefoon al afgesloten en was er 0 contact mogelijk. Als je het bankrekeningnummer invoerd op Google komen er wel 30 “bedrijfjes” naar boven die met hetzelfde bankrekeningnummer werken..een en al ellende en oplichting. Ongelofelijk dat dit bedrijf nog mag bestaan en zij zitten achter het bureau geld binnen te harken..te triest voor woorden.

24 november 2020

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Reserveer je theorie-examen via het CBR, en niet via deze site. Hun verdienmodel zijn de administratiekosten die je nog steeds moet betalen als je wilt ontbinden of herroepen. Eén grote scam is het.

30 oktober 2020

Zoals meerdere dacht ik ook bij het CBR…

Zoals meerdere dacht ik ook bij het CBR rechtstreeks te boeken omdat deze site als eerste aangeboden werd.
Nadat ik dit ontdekt heb mailcontact gezocht met dit bedrijf en binnen 3 dagen was het geld weer teruggestort

25 oktober 2020

Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan. Gewoon lekker via het CBR aanvragen anders kost het je 20 eu extra. De datum die je aangeeft krijg je niet, zelfs niet als je binnen 5 min bevestigt.
Je krijgt snel reactie op de mail. Maar dan wel op de helft van je vragen en direct het juridische standaard antwoord dat ze klaar hebben staan, want ja zoals je hier kunt lezen krijgen ze veel dezelfde klachten.

Aangegeven dat het misschien handig en fair is om alles wat duidelijker neer te zetten, nou dat vonden ze niet nodig.

Kortom, als je geld wil weggeven voor niks, dan moet je hier wezen.

24 oktober 2020

Niet mee in zee gaan!!!

Doordat het idee gewekt wordt dat je bij het CBR een examen aanvraagt heb je in 1e instantie niet in de gaten dat het hier gaat om een bedrijf die alleen uit winstbejag te werk gaat. Het lijkt, nadat je hebt betaald, alsof het examen is aangevraagd inclusief een datum. Tegen de tijd dat het examen er zou moeten gaan komen, is de datum niet meer beschikbaar!!!!!. EN zo kan het heel lamg doorgaan. Het CBR is op de hoogte van de wanpraktijken maar kan er niets tegen beginnen. Uiteindelijk: geen examen, administratiekosten worden eraf gehaald en je krijgt een deel van je geld terug!!!. En examen opnieuw aanvragen. Let Op: het aanvragen kan ook alleen maar als je eerste aanvraag door Mijntheorieaanvragen.nl is gedeblokkeerd bij het CBR. Mijntheorieaanvragen.nl zorgt voor een blokkering bij het CBR. Hoe is het mogelijk dat dit in Nederland gewoon maar kan. Geld terugvragen kan via Mollie/NL/consumers en een klacht indienen bij Consuwijzer. Als iedereen dat steeds gaat doen moet er toch wel eens een eind komen aan deze praktijken?!!

20 oktober 2020

Schandalige tent

Schandalige tent. Mijn schoondochter heeft al lang geleden betaald en niets gehoord. Vervolgens mijn zoon op allerlei manieren in contact willen komen, maar ook hier geen reactie op. Nu maar aan Mollie gerapporteerd en meteen bij mijn rechtsbijstand gelegd. Het gaat niet eens zo zeer om het geld, maar dit soort "bedrijven" moet men tot de wortel uitroeien. Aan ieder ander, trap niet in deze praktijken, want ze doen niets voor je en het CBR trekt zijn handen er ook van af.

10 oktober 2020

Ook wij dachten via het CBR geboekt te…

Ook wij dachten via het CBR geboekt te hebben, maar helaas. De datum hadden we via deze site aangevraagd , maar ze hadden hem niet verzilverd. Dus het komt erop neer...geen examen en het CBR kan niks omdat mijntheorieaanvragen,onze zoon in het systeem had staan. Zij moesten eerst mijn zoon zijn gegevens uit hun systeem halen voordat we bij ‘ het echte’ CBR opnieuw een datum konden aanvragen. Na meerdere malen een antwoord formulier te hebben ingevuld, een telefoonnummer is niet in gebruik, werd er uiteindelijk gereageerd, en werden we terug gebeld. Toen was het ook allemaal snel geregeld. Geld terug, min 20 euro administratie kosten. Maar wij konden in ieder geval verder....dus.....volhouden! De aanhouder wint!

7 oktober 2020

Trap er niet in!

Deze organisatie heeft zichzelf op Google boven de RDW laten positioneren, waardoor mensen onbewust teveel betalen voor een onnodige service. Als je hierna binnen 1 dag je geld terug vraagt houden ze de administratiekosten(die ze niet hebben gemaakt) Trap er niet in mensen!

22 september 2020

1 ster maar verdienen 0 sterren, oplichters!

Ik heb 1 ster ingevuld maar eigenlijk zouden dit 0 sterren moeten zijn. Mijn vrouw heeft zich laten misleiden door een te duur theorie examen aan te vragen via deze oplichters. Uiteindelijk werd de opgegeven datum geannuleerd en kon ze een nieuwe datum uitkiezen. Hierna hoorden we niks.meer van ze. Ik was het op een gegeven moment zat en heb gedreigd met juridische stappen. We konden ook niet meer via het CBR een examen reserveren want dat is dan geblokkeerd omdat we het al via mijn theorie hadden gedaan. Nadat ik de transactie had gerapporteerd via de Mollie website werden we binnen 5 minuten gebeld door een vrouw van mijn theorie aanvragen. Die kwam vervolgens met een datum die we konden kiezen. Mijn vertrouwen was helemaal op en heb dit geweigerd. Heb het examen vervolgens in dat gesprek geannuleerd, krijgen ons geld terug min 22 euro administratiekosten. Ook hier was ik het uiteraard niet mee eens en heb gemeld dat ik alsnog juridische stappen ga nemen. Nu konden we gelukkig wel weer via CBR een examen reserveren en dat zelfs binnen een maand. Dus mocht je er zijn ingetuind bij deze oplichters, rapporteer dan je transactie bij Mollie en dreig met juridische stappen. Alleen op die manier kom je in contact met deze oplichters.

10 september 2020

Geboekt bij theorie aanvraag...

Geboekt bij theorie aanvraag.... eerste instantie dacht ik dat ik verkeerd zat op de site , ik dacht dat ik op de cbr site had geboekt maar bleek dus niet zo te zijn. Ik was even in paniek... in de avond belde een mevrouw en die had al een plek voor onze dochter de week erop. Dus al met al
Goed gekomen, haar bedankt voor de snelle reactie en het inplannen voor onze dochter

9 september 2020