Ik heb hier een iTheorie licentie aangevraagd. Destijds met extra korting, waardoor ik maar 30 euro kwijt was. Uitstekend pakket, beter dan die dikke ANWB of Vekabest boeken. Die zijn niks waard.... Toon meer
Je denkt dat je bij cbr aanvraagt naar niks hoor gaat via een omweg waar je 35 euro meer betaald als bij de echte cbr en dan moet je ook. Nog is 44,95 extra betalen voor oefenmatriaal terwijl je dat... Toon meer
Zeer slechte ervaring met deze planners. Kreeg 4 maanden geleden een mail dat de theorie niet door ging, begrijpelijk wegens COVID-19. Vervolgens kreeg ik 2 maanden later “een update” en kon ik mijzel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Snel, gemakkelijk en veilig het CBR theorie-examen aanvragen via Mijn Theorie Aanvragen ✓ Altijd op korte termijn examens beschikbaar. ✓ Kies direct een datum op jouw CBR locatie!
Verenigde Staten
- mijntheorieaanvragen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte service
ik had 27 januari theorie examen geplant via mijn theorie aanvragen. Geld afgeboekt alleen geen mail gekregen. Wist alleen dat ik tussen 8;40 en 11:00 examen had. Eenmaal aangekomen bij het cbr stond er geen examen klaar. Dus die beste man van het cbr heeft mij gezegd dat ik contact moet opnemen met mijn theorie aanvragen.
Zo gezegd zo gedaan eerst volgende datum is ruim 5 weken later pas op 4 maart.
Daarbij heb ik geen enkele tegemoetkoming gekregen en betaal veel meer als dat ik via mijn cbr zou boeken
Dit is pure oplichterij
Dit is pure oplichterij. Als je je examen reserveert via het CBR betaal je maar de helft.
1 ster is nog veel te veel
1 ster is nog veel te veel. Waardeloos bedrijf. Veel mensen hebben niet in de gaten dat ze niet met het CBR van doen hebben. Daarnaast laten ze je zonder pardon helemaal van Utrecht naar Groningen reizen waar daar aangekomen blijkt dat ze het examen niet voor je geboekt hebben. Dit is vervolgens het moment dat je er achter komt dat je helemaal niet bij het CBR zelf een examen geboekt hebt. Het excuus van theoraanvragen.nl is alleen maar dat het fout is gegaan en dat je een andere datum kunt uitkiezen. Mensen trap er niet. Je betaalt daarnaast ook nog eens onnodig te veel geld. Als je weet dat dit niet het CBR zelf is waarom zou je hier dan boeken? Wat is de toegevoegde waarde? Geen enkele behalve de boel oplichten. Waarom grijpt niemand hier in? CBR? Doe ook aangifte......
oplichters
Idd dikke oplichters hier o, ik had het niet door en dacht bij het CBR te reserveren..
Maar toen stond ik vandaag bij het CBR, zegt die man dat ik te veel betaald, ik huh? wat hoe kan dat nou? en nu ging het thuis na kijken en ja hoor idd en die website naait je gewoon.
nou dikke piep ik wil me 20 euro terug ik heb helemaal niet gevraagd of hun me administratie bij het CBR wouden doen, ik wou en kan dit zelf en hun hebben me gewoon een oor aan genaaid vieze oplichters.
Door verkopers van het theorie. Je voelt je opgelicht!
Door verkopers van het theorie. Oplichters berekenen 19 euro administratie kosten! Let op dat je naar de cbr site zelf gaat en zeker niet via deze site! Scheelt je zo n 20 euro.
Wat een afschuwelijk bedrijf
Wat een afschuwelijk bedrijf, theorie ingepland vervolgens word het geannuleerd, vervolgens krijg ik een alternatief voor een maand later echt super slecht bij CBR kan je zelfs nog eerder inplannen.
Ze verkopen gewoon reserveringen terwijl deze niet meer beschikbaar zijn.
Vraag vervolgens mijn geld terug en daar doen ze moeilijk over na HEEL VEEL mail contact kreeg ik de helft terug.
Wat een rot bedrijf zeg. Dikke oplichters. Die de plaats verkopen aan de hoogste bieder.
Ik adviseer jullie om bij het CBR te halen en niet bij dit bedrijf.
Gr thijs
Misleidende site
Misleidende site. €19,95 duurder als via CBR. Omdat de site bedrieglijk veel lijkt op die van het CBR trap je er snel in. En als je erachter komt, kan je alleen het examen zelf annuleren, de €19,95 extra ben je kwijt ook als blijkt dat er nog geen examen voor je gereserveerd is en mijntheorieaanvragen.nl er dus nog geen werk aan heeft gehad. Wees gewaarschuwd!!
misleidende bedrijf
PAS OP! Oplichtingspraktijk.
Onnodig 20 euro duurder.
Mijn zon van 17 heeft zelf fout gemaakt om niet te herkennen dat het geen officiële website is. Aanvraag is ingediend in het avonduren, buiten kantooruren does! In de tijd wanneer geen administratieve handelingen worden verricht.
Bij het annulering binnen aantal uren werd gezegd dat het bedrag teruggestort wordt maar toch administratie kosten zullen in mindering gebracht worden.
Wat een volkomen oplichtingspraktijk!!!!!
Wat een volkomen nutteloos bedrijf!
Wat een volkomen nutteloos bedrijf!! Per ongeluk is mijn zoon op deze site terechtgekomen en niet onderkend dat het niet het CBR is.
Je kan gewoon bij cbr aanvragen scheelt 20 eu en je kan dan ook nog verzetten! Ik voel me genept!! Zegt het voort!!!
LET OP!!!
LET OP!!!! LET OP !!!! Niet via deze site je theorie examen reserveren. VEEL duurder als direkt bij "Mijn CBR"
Per ongeluk op deze site terecht gekomen en achteraf pas gezien. Eigen, domme fout, maar SCHANDALIG !
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag. Ik ben er net achter gekomen dat ik dus hier, en niet bij de het CBR zelf de theorie heb gereserveerd. Ik ben dus sowieso 20 euro duurder uit. Maar is het wel een betrouwbaar examen? Oftewel ik kan wel gewoon op examen gaan?
Edit: Ik kreeg net een mail (van mijntheorieaanvragen.nl) waarin staat dat het een gewoon geldig examen is. Ook hebben ze hun "meerwaarde" uitgelegd. Dit is volgens hen:
"Zonder DigiD reserveren
Gemakkelijker en sneller reserveren
Tot 5 werkdagen van tevoren het examen kosteloos verzetten (binnen 5 werkdagen kan ook tegen een toeslag)
Altijd eerder examen doen dan via het CBR zelf middels spoedplekken (kosteloos aan te vragen via ons contactformulier)".
Ik heb de waardering dan ook bijgesteld maar vind het alsnog misleidend. Ik vind de service van "mijntheorieaanvragen" dan ook overbodig. Als jullie dit willen aanbieden vind ik dit prima, maar geef de consument op z'n minst de kans om binnen een bepaalde termijn te kunnen annuleren. En zo het hele bedrag INCLUSIEF administratiekosten terug te krijgen.
PAS OP!!!
PAS OP! Oplichters
Ga aub naar de site van cbr zelf
Deze mensen zijn onbereikbaar en stelen 20euro van je die je bij annulering ook niet terug krijgt en alles is te onduidelijk
bij het cbr is het goedkoper sneller en betrouwbaar
Misleidende website
Misleidende website, pure bedrog zijn alleen maar bezit om de consument geld uit de zak te kloppen. Waardeloos.
Trap er niet in, reserveer rechtstreeks bij cbr.
Super goede hulp ik hoefde maar een…
Super goede hulp ik hoefde maar een mailtje te schrijven en binnen 1 uurtje al reactie
Ik wilde de locatie veranderen en de…
Ik wilde de locatie veranderen en de datum hetzelfde houden en dit is nog dezelfde dag geregeld. Helemaal top!
Dit is GEEN CBR voor het aanvragen van rij-examen.
Gezien de vele reacties op internet is er veel verwarring bij deze aanbieder. Met een handig gekozen naam maken ze gebruik van de verwarring bij velen om snel geld te verdienen. Natuurlijk leveren zij diensten, maar de argeloze aanvrager die misleidt wordt kan vervolgens naar een gedeelte van zijn/haar geld fluiten als je de overeenkomst herroept. Wettelijk kun je je geld terugkrijgen maar ze rekenen bijna €20 administratiekosten. Wij vergisten ons en vroegen op zondag aan, zagen gelijk onze vergissing in en herriepen direct de aanvraag. Niets gebeurd en nauwelijks administratiekosten zou je zeggen. Het gebeurde namelijk binnen een split second en buiten kantoortijd in het weekend. Ik vraag me af of je wettelijk zulke hoge administratiekosten mag vragen ten opzichte van zo'n relatief laag bedrag van €31. Wij hadden geen zin in gedoe en het werd wel heel snel bevestigd en teruggestort.
Prima
Ik werd prima en snel geholpen via Mijn Theorie Aanvragen. Over een onduidelijkheid waar ik hen over mailde werd ik direct teruggebeld. Het was wel mijn dommigheid om voor deze tussenpersoon te kiezen in het aanvragen van een theorie-examen; dat kan immers voor bijna € 20 goedkoper rechtstreeks bij het CBR. Maar voila, dat ligt bij mij.
Goed geholpen
Top mensen bedankt
Duidelijke uitleg op de site en goede…
Duidelijke uitleg op de site en goede en snelle hulp bij eventuele vragen en problemen.