Mike Radoor Coaching Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil du have et liv med succes, opnå dine vildeste drømme og have den mest dedikeret coach, som yder og selv har været igennem processen?! Mike er så inspirerende og deler ud af hans opskrift på et s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været i gang med forløbet 4 uger nu (netop færdiggjort det i dag) og jeg har allerede set massiv fremgang! Jeg har fået mere fokus og blevet bedre til at implementere deep work sessio... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk forløb for dig som vil udvikle din virksomhed og tage den til et nyt niveau! Mike sørger for at du ikke bare forstår materialet, men også inderligt brænder for at tage ACTION. Hurtigt vil d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er i gang med mit mere mentor forløb, vil virkelig give min varmeste anbefaling af Mike og hans team bag. Dette er med til at skabe nye positive ændringer i mit mindset og nye gode/sunde vaner. Har... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Les
  2. Levenscoach

Geschreven door het bedrijf

An online mentorship built for high-income men who are ready to eliminate self-sabotage, take full control, and rebuild their identity through a proven 6-step blueprint.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eminent Mentoring & Community

Full Steam Ahead med Mike Radoor!! :0) MERE performance, MERE struktur, MERE redskaber, skabeloner, og guidence til at skærpe rejsen og eventyret. Super fed mentoring, læring, og online community med ugentlige sessions og ekspert indlæg. Fem stjerner - takker - Muchas Gracias!!

14 maart 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak Johan! Nu ved jeg du sidder i Shanghai til dagligt og derfor har et engelsk tastatur, so be it!! Det er en fornøjelse at være med på din rejse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mike er manden der kan tage dit liv til next level og gøre dig til mere!

Jeg har været utrolig glad for Mikes forløb, det har bestemt gavnet alle aspekter i mit liv! Det med at være med i en netværksgruppe med ambitiøse individer samt Mikes erfaringer, metoder, råd, teknikker både fra ham selv men også gæste eksperter der holder foredrag hver uge, er alle pengene værd. En investering der gavner dig resten af dit liv! Siden jeg købte Mikes forløb og har taget forløbet til mig, har det hjulpet mig til at:
- kun få topkarakterer på mit studie
- Starte min første virksomhed
- Være i min bedste mentale og fysiske form
- Samtidig med at arbejde næsten fuld (iøvrigt også fået lønforhøjelse)

Der er ingen tvivl om, at hvis du gerne vil opnå mere med dit liv - skal du først blive til mere. Mike er manden der kan tage dit liv til next level og gøre dig til mere! Kæmpe anbefaling!

24 februari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Magnus! Du er så meget på vej. Tak fordi du gav mig chancen og tillykke med dine hårdtslidte resultater!

Indsigt giver udsyn

M-E-R-E er et super fedt forløb, hvis man har besluttet sig for at man vil lære mere om sig selv, så man kan opnå nogle større resultater. Mike gør virkelig en indsats for at man som en del af M-E-R-E har alle forudsætningerne for at kunne udvikle sig personligt og opnå nogle store ting.

M-E-R-E er det længste fra et quick-fix forløb du kan komme, og du skal KUN blive en del af det, hvis du selv er indstillet på at blive en bedre version af dig. Du kommer til at arbejde benhårdt med dig, og det føles både super hårdt men også super fedt på samme tid! Man finder nemlig ud af, at det er utrolig mange procent at hente.

Stor anbefaling herfra!

20 februari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak Mads. Et quickfix kursus er aldrig en god investering. Det er inspiration og det er det. Når vi skal få vores drømme til at blive til mål, til at blive til planer, til at handle på dem... kræver det noget. Men det har jeg gjort simpelt for dig, ikke let.

FEDT at være med på din rejse

Super godt forløb med M-E-R-E

Super godt forløb med meget konkrete råd, og arbejdspapirer som tvinger dig til at arbejde med tingene. Det er en stor forskel fra fx at hører endnu en lydbog eller podcast.

31 januari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak Mads. Når vi først får styr på det vi VIRKELIG vil i livet, så begynder tingene at se lysere ud. Når vi så får den struktur som kræves for at opnå dem, så sker der ting og sager. Følger med på din rejse !!

TAG SNAKKEN MED MIKE

Det, som virkelig overrasket mig var - at MIKE RADOOR er tilgænglig, lige ved siden af dig. Det er den følelse du får. Han er et klik væk.

Og det er den støtte jeg havde Aller mest brug for - som er et kæmpe bonus!!!

Materiale, indhold, struktur…
Du får meget mere end du betaler for.

26 januari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak Sahin! Let's make stuff happen. Det er en fed rejse vi er på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige præcis DET jeg havde brug for at…

Lige præcis DET jeg havde brug for at komme fra drømmene til de ACTIONS der skal til for at opnå resultaterne.

Jeg har arbejdet med (store skræmmende) målsætninger i årevis, men først nu set lyset for hvordan jeg konverterer dem til handling og resultater.

23 januari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Og du er kommet godt fra start! Det er en fornøjelse at have dig med ombord, så jeg på tæt hold kan følge din udvikling.

KEEP GOING Jonas

Top forløb

Jeg har fået mere fokus og blevet bedre til at implementere deep work sessions, fået bedre døgnrytme og søvn, samt fået lang mere styr på mine daglige og ugentlige ritualer samt målsætningsarbejde.

Det kræver dog også man selv arbejder med materialet. There is no quick fixes..

Vigtigst af alt er det fuldstændig crystal clear hvad jeg skal tage action på i 2023 får at opnå mine målsætninger og skabe massiv succes.💪

Invest in yourself... Noone else does it for you.

14 december 2022

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak for den Christian! Jeg fryder mig over din udvikling og glæder mig til at se endnu mere fremover. Let's get the goals!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forløbet, der pt. forbedrer mit liv dag for dag.

Efter at være startet i Mikes forløb og blevet en del af MERE, har jeg det som, at jeg tog den røde pille i The Matrix og vågnede op.
På rekordtid har mit privat- og arbejdsliv fået en saltvands indsprøjtning og mine eneste regret er, at jeg ikke gjorde dette tidligere.
Mikes forløb er skræddersyet for at gøre komplicerede psykologiske adfærds teorier spiselig og til at komme igang med- det er håndgribeligt.
Lad mig sige det sådan her; Hvis en personlig træner rykker dig rent fysisk og en guru hjælper dig spirituelt, hvorfor så ikke få hjælp med din performance?
GØR DET!

19 januari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Jeg er WOW'et af din anmeldelse Emil. Fra hjertet tak fordi du giver det en ærlig chance. Mit blue-print er blot DIN start på at udløse det enorme potentiale du besidder.

KEEP IT UP!

Ekstraordinær værdi....

Der findes et hav af coaches og mentorer i dag, og mange har helt sikkert gennem deres materiale, et godt bud på hvordan man bliver mere effektiv, opnår sine drømme og bliver mere tilfreds med sit liv.

Mikes materiale og formidling leverer i særdeleshed også på de områder, og er i en klasse for sig selv - men der hvor værdien af MERE mentorforløbet stikker helt af er:

* Netværket med snart 200 ligesindede og ambitiøse high performers, hvor man virkelig har mulighed for at skabe stærke relationer til sparring, forretningssamarbejde og venskaber. Vi "mødes" online 3 gange ugentligt, mødes fysisk til middag i DK og snart til 3 dages World meeting i Spanien.

* Mikes engagement, passion, indlevelsesevne og oprigtighed tør jeg næsten garantere, at man ikke finder i samme grad i andre mentorforløb.

Kæmpe anbefaling herfra!

17 januari 2023

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tusind tak for denne Kim. Det er virkelig en ren fornøjelse, så jeg ved godt hvorfor min gennemslagskraft er tydelig. Det er på grund af alle jer dygtige mennesker, som jeg har fået æren af at være mentor for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Værdifuldt online mentor forløb!

Materialet M.E.R.E som Mike har strikket sammen er fyldt med en masse gode værktøjer til at blive mere struktureret og derigennem performe bedre i hverdagen.
Det kræver at du selvfølgelig selv er klar på at gi den en skalle og arbejde aktivt med dig selv og fordybede dig i materialet, men gør du det får du også fuld valuta for pengene. Jeg synes på en måde at forløbet er “for billigt” i forhold til hvad man får igen, for det er enormt.
I forløbet er der mulighed for flere gange om ugen at spare med andre medlemmer og også Mike, i et online forum.
Jeg vil klart anbefale folk at deltage i M.E.R.E, hvis i gerne vil performe bedre både professionelt, men også i dit familieliv.
Med det her materiale, har Mike sat rammerne for dig, og er du frisk på at bruge tiden på det, vil du med garanti ikke fortryde noget.

En stor anbefaling herfra

16 januari 2023

Fra hjertet tak Emil!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super værdifuldt materiale og netværk

Super fedt forløb som Mike har strikket sammen. Meget værdifuldt materiale. Når man så ligger dette sammen med netværket, de ugentlige møder og gæste oplæg osv., så var det en no-brainer for mig. Og det har i den grad levet op til forventningerne. MERE kan kun anbefales!

30 december 2022

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Pay it forward netværket er magisk Søren! Tak fordi du bidrager til vores fælles personlige vækstrejse. Sammen står vi stærkere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine skyhøje forventninger er indfriet

Der findes andre udbydere af mentorforløb, og high performance kurser. Men jeg var ikke i tvivl, valget faldt på Mike Radoor og MERE. Mine skyhøje forventninger er klart blevet indfriet. Ud over et life changing online kursus, så dækker MERE over et unikt pay forward forretningsnetværk, som er særdeles værdifuldt.

17 december 2022

FEDT Ole!!! Tak for den!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mike's hjælpeflow er utroligt beundringsværdigt

Fedt program om at få styr på sine ting gennem struktur og disciplin, delt op i stykker der er til at spise. Både fysisk og mentalt. Mange gode værktøjer at bruge. Most of all, er Mike bare en en fantastisk karakter. A truly good person. At kende Mike gør ens liv rigere.

16 december 2022

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Og der er meget mere hvor det kommer fra Philip! Din rejse er først lige begyndt!

Virkelig et gennemarbejdet mentorforløb

Kvaliteten af Mike Radoor's forløb er fra øverste hylde og sætter en masse tanker i gang i forhold til at skaber struktur og fokus for at sætte større mål. Dine mål kan både være personlige, din karriere eller dit firmas. Udover selve kurset har Mike på rekordtid skabt et lukket netværk med 150+ medlemmer. Der er løbende eksklusive arrangementer både fysisk og online. Selvom om du arbejder indenfor et specialiseret felt er der mindst én eller flere som du kan spare med.

Vil klart anbefale Mike Radoor's forløb hvis man vil MERE.

15 augustus 2022

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak for den Rasmus! Med din virksomheds bragende vækst, kan jeg kune sige GODT gået og bliv nu ved!

Verdensklasse redskaber

Famlet i blinde
Jeg har længe famlet i blinde og manglet nogle værktøjer til at få min “popcorn” hjerne i en mere struktureret form. Igennem forløbet har jeg opsat mine mål, værdier og tanker både privat og proffesionelt på papir. Alle mål både på kort og langt sigt, står meget mere klart, og bliver konstant udviklet. Mike tager en i hånden fra 1. minut. Forløbet er i et sprog man kan relatere til, med en god kombi af læring og doing. Det er de bedste penge jeg har investeret i mig selv, uden tvivl. Vigtigt’s af alt så holder jeg mig til mine mål, har fået meget bedre struktur, hvor jeg tidligere har haft en tendens til at afvige. Mike gør meget for at holde netværket igang med Events, gæstetaler etc. MERE forløbet er 100% en kæmpe gave.

1 december 2022

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Det er en æmpe gave at få en mand i din kaliber ombord Simon - endnu bedre så bliver jeg stolt og glad, når jeg ser hvordan du vokser og bruger mine redskaber.

BLIV VED !

Et super forløb

Et super forløb, men du skal arbejde

Jeg var godt gammeldags skeptisk overfor dette forløb - er det ikke bare endnu en person som vil sælge vin på nye flasker - tænkte jeg. Nu har jeg fulgt Mike i noget tid og ved, at han er oprigtig, seriøs omkring sit arbejde, image og brand og derfor tænkte jeg - la' mig prøve, han lover trods alt pengene tilbage hvis det ikke fungerer.

De første videoer var super gode men undrede mig over deres varighed - det gjorde mig endnu mere skeptisk - men måtte fortsætte for at se om jeg havde ret.

Da det oprigtigt gik op for mig, at det handler om det arbejde jeg smider i det, den fokus jeg giver det og den energi jeg bruger på at blive dygtig, så begyndte tingene at vende. Det i sig selv er der ikke noget nyt i eller for mig, det vidste jeg godt, men som Mike fortæller i et modul, så er vi mennesker dovne og søger fast-track out. Det findes bare ikke. For at gøre en lang historie kort, så handler dette forløb ikke kun om det professionelle liv. Værktøjerne kan anvendes i alle aspekter af ens liv.

Jeg vil anbefale, at alle som ønsker en udviklings rejse at tage dette forløb fordi det ikke bare er et kursus. Forløbet giver gode værktøjer, som bryder store uoverskuelige emner, opgaver, tanker eller andet ned i små overskuelige bider, der er til at arbejde med. Dertil begynder man at forstå hvordan top-performers arbejder og tænker. Man får værktøjerne til at forstå sig selv. Man begynder at forstå hvordan man arbejder bedst. Hvordan man får skabt tid til det som flytter en. Hvordan man holder fokus på det som skaber resultater og hvordan man kontinuerligt opretholder det gode energiniveau - professionelt og privat og ikke mindst, hvordan det tilsammen eksekveres.

Personligt anvender jeg en del af værktøjerne og genser videoer for at holde mig sharp.

Thumbs up til Mike!

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Hvor bliver jeg inderligt GLAD af at læse denne Denis! Den måde du formulere det på, kunne jeg ikke have skrevet bedre.

Dine indsigter og specielt måden du har fået "aha" på - er GULD VÆRD og NETOP en af de årsager til, at jeg har lavet det her Mentorforløb.

Jeg har mødt mange DYGTIGE mennesker med et stadigt potent potentiale, hvis bare de fik de samme indsigter, som du netop har beskrevet.

YES!!!

Vh Mike Radoor

Personlig succes

Jeg har nu været en del af M-E-R-E i flere måneder og bruger redskaberne i min mentalcoaching virksomhed. På mig selv men også mine klienter.
Jeg kan varmt anbefale Mike og hans netværk da der er tilgængelighed og viden samt mulighed for sammenhold.
Bedste referencer herfra.

Godt at læse Dennis!

Tak for den og giv den endeligt ikke for lidt gas!

Mike

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DU SKYLDER DIG SELV DENNE OPLEVELSE!!!

Nok det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Mike er virkelig nærværende og har de vildeste teknikker til, at få sit game helt op som en High performer. Alt materialer er lige til at gå til og Mike forklarer det på en måde så alle kan forstå det.

DU SKYLDER DIG SELV, AT TILMELDE DIG DETTE FORLØB!!

Jeg kan kun give min allerstørste anbefaling til dette forløb.

Tak for denne Jonas!

Fokus, struktur og ugentlige ritualer kan bare noget!

Til dem der vil M:E:R:E

Et helt ekstremt gennemarbejdet koncept hvor Mike har blandet egne erfaringer, teori og selvreflekterende øvelser og opgaver, i en perfekt sammensætning som er endt ud i M:E:R:E.

Med ugentlige Live Q&A's, online morgenmøder, et voksende netværk med yderst dygtige mennesker og at Mike er tilgængelig, så har du alle de rigtige forudsætninger for at rykke dig - hvis du selv ønsker det.

5/5⭐️ her fra.
/ Emil

Antwoord van Mike Radoor Coaching

Tak for 5 stjerner Emil, men endnu mere tak for din aktive deltagelse i netværket.

Glæder mig til endnu mere udvikling sammen Emil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du finder ikke bare den slags viden her… ✌️

Du finder ikke bare den slags viden her på Youtube eller Udemy ✌️

At være en del af MERE giver dig adgang til top-notch viden inden for området: Personlig udvikling.
Om dit mål er at være en bedre kæreste, en bedre sælger, en bedre far, mor, ven, søn, datter og ja you name it, så er dette mentorforløb en katalysator for at få det til at ske, hvis du er villig til at investere pengene og tiden i det. Fordi som Mike siger, så kræver personlig udvikling selvfølgelig også at du arbejder med dig selv.

Den korte af den lange er bare: Køb det, hvis du vil fremad i livet. Uanset om dit problem er, at du er gået i stå lige nu, om du er på vej frem og karrieren boomer eller hvad end, så kan du altid lære mere og Mike er ganske enkelt bare en af Danmarks vildeste profiler, der har så uendeligt meget at give tilbage, som du kan sluge til dig. Både til Live QA, i en privatbesked eller i materialet. Guldkorn på guldkorn, så giv det et skud.

14 augustus 2022

Tak for den Rasmus.

Jeg er ærkestolt over at læse dine rosende ord, men kan også understrege at personlig udvikling kun duer, når man tager det seriøst.

Som alt andet i livet, så kræver det vi gør en indsats, men med de rette redskaber, kan det gå stærkt!

Personlig Hilsen