Vil du have et liv med succes, opnå dine vildeste drømme og have den mest dedikeret coach, som yder og selv har været igennem processen?! Mike er så inspirerende og deler ud af hans opskrift på et s... Toon meer
Jeg har været i gang med forløbet 4 uger nu (netop færdiggjort det i dag) og jeg har allerede set massiv fremgang! Jeg har fået mere fokus og blevet bedre til at implementere deep work sessio... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk forløb for dig som vil udvikle din virksomhed og tage den til et nyt niveau! Mike sørger for at du ikke bare forstår materialet, men også inderligt brænder for at tage ACTION. Hurtigt vil d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er i gang med mit mere mentor forløb, vil virkelig give min varmeste anbefaling af Mike og hans team bag. Dette er med til at skabe nye positive ændringer i mit mindset og nye gode/sunde vaner. Har... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
An online mentorship built for high-income men who are ready to eliminate self-sabotage, take full control, and rebuild their identity through a proven 6-step blueprint.
Zweden
- mikeradoor.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
MERE forløbet er et super forløb for…
MERE forløbet er et super forløb for dig som gerne vil opnå mere. Det handler om personlig udvikling, refleksioner og målsætning.
Mike har en super energi, nærværende og til tider også provokerende… På den gode måde ☺️

Antwoord van Mike Radoor Coaching
Hvorfor nøjes, når du kan få MERE…
Klart bedste mentorforløb ever, best value for money, og du får mærkbar gevinst allerede efter første modul.
Dette er 360 graders forløb med det bedste fra alle verdener, og det bedste er at det er på et niveau hvor man forstår alt, og ikke løber sur i for meget langtrukkent og kedeligt materiale.
Dette er mentorforløbenes svar på en 3. Stjernet Michelin Restaurant, lige bortset fra prisen :)
Kan varmt anbefale både Mike og hele forløbet, det er det hele og meget MERE værd.

Fantastisk mentorforløb
Fantastisk mentorforløb! Alle pengene værd!
Mike leverer budskaberne på en powerfull og overbevisende måde der giver masser af motivation.
Hvis du gerne vil sigte højere i livet og ændre din adfærd så køb dette forløb!

Best practice performance struktur
Mike’s forløb er perfekt hvis man gerne vil have best practice processer og frameworks til at øge performance.
Herudover er han en energibombe der hver uge giver god sparring.
Som en bonus er hans forløb også en netværksgruppe hvor man kan få sparring og inputs.
Kan kun anbefale det varmt til alle der vil øge sin performance 👊🔥

Antwoord van Mike Radoor Coaching
Vanvittigt høj value for money
Vanvittigt høj value for money. Den bedste investering i flere år. Tør slet ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg havde haft det her for 2 år siden.
Meget konkrete tools og redskaber, der virkeligt udfordrer og udvikler én. Har allerede taget mig som selvstændig til næste niveau på flere områder, bl.a. målsætninger, mindset, daglig eksekvering mm.
Herudover det fedeste community, hvor det ikke bare er en Facebook-gruppe, som folk bliver smidt ind i, men der aktivt bliver gjort en masse for networking - afholdt events, gæstetalere, rejser og en masse andre fede ting.
Glæder mig til endnu MERE med forløbet!

Ærligt og gennemarbejdet
Hvis du vil M-E-R-E med din personlige udvikling er det dette forløb du skal have. Mike Radoor har givet alt og deler ud af alle sine erfaringer - Sejre, nederlag op- og nedture. Et ærligt og gennemarbejdet kursus, som aldrig stopper hvis du vil videre og top performe, både personligt og professionelt.
Det har rykket mig på et personligt plan med omgående positive resultater. "Start med vanerne" som Mike siger, følg rådene og vejledningerne og få de resultater som du ønsker i dit liv. Q&A sessioner, mentor samtaler der kickstarter din hverdag, netværk og meget mere. Du er aldrig alene. Mine varmeste og bedste anbefalinger til Mike Radoor og M-E-R-E.

Antwoord van Mike Radoor Coaching
Ekstrem selvindsigt og forståelse for målsætningsarbejde
Uden tvivl en af de BEDSTE investeringer jeg har lavet til dags dato. Jeg har efter forløbet fået ekstrem selvindsigt og forståelse for hvordan jeg gør mine drømme/ønsker/mål til virkelighed.
Kan klart anbefales hvis du ønsker at performe på højt plan.

Mentorforløb MERE er fremragende
Mentorforløb MERE
er fremragende
Hele MERE forløbet er fantastisk velformuleret og indeholder en masse af hands-on materiale. Mike formår at formidle de svære emner så de er til at forstå og griber det hele an på en super overskuelig og velformuleret måde. Alt indhold er utroligt værdifuldt og er klar til at man kan eksekvere på det med det sammen!
Man får lov til at udføre en masse af opgaver undervejs som bidrager til at alt den viden man indlærer sidder meget bedre fast og man føler virkelig at man rykker sig mentalt! Hver gang man ser forløbet om igen, lærer man noget nyt hver gang, igen og igen.
Hidtil en af de bedste investeringer til dato, for mit vedkommende. Kan kun anbefale MERE!

Get moving!!!
Selvudvikling, planlægning, målsætning, principper, ritualer... Det er svære discipliner at navigere i, i et univers der stikker så dybt og bredt.
I modsætning til "Do these three things, and success will be guaranteed", så er M-E-R-E et mentorforløb, der baner vej for sparring, refleksion, selvindsigt, udvikling, og en struktureret adaptiv proces.
Hvis du er villig til at yde en disciplineret, proaktiv indsats for at blive til noget mere, så er det her et forløb der tjener sig selv mange gange.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Mike Radoor Coaching
Godt forløb til refleksion over sig selv og sine målsætninger
MERE forløbet bruger jeg til at arbejde med mit mentale mindset.
At være bevidst om de valg jeg træffer, eller ikke træffer, for at komme tættere på mine målsætninger hver eneste dag.
Med Mike får du en mentor som brænder for at gøre dig bedre.
Han er hudløs ærlig, han er imødekommende og han er positiv.
Hvis man gerne vil opnå mere, hvad enten det er personligt eller professionelt, så sender jeg de varmeste anbefalinger til MERE forløbet.

Antwoord van Mike Radoor Coaching
Mike er en fantastisk mentor og en…
Mike er en fantastisk mentor og en utrolig dygtig formidler, hvor man med det samme mærker hans enorme gå-på-mod, og store erfaring han har med i baggagen. Online mentorforløb MERE har på kort tid for mig, allerede været guld værd. Mike guider/viser alle de metoder, der skal til for at blive en high performer. Jeg glæder mig til MERE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mentorforløbet M•E•R•E er fantastisk
Mentorforløbet M•E•R•E er fantastisk! Du finder ikke et andet mentorforløb som er udført på samme måde og i så højt niveau!
Det vildeste ved forløbet er at hvergang du ser et modul udvikler du dig, men ser du modulet igen opdager du hvordan du kan videreudvikle dig endnu mere! Det jeg mener er, at indholdet aldrig bliver forældet og du kan med garanti altid gense det og blive mind blown. Det er incredible!
Værktøjerne, principperne, opgaverne og generelt alt indholdet er så konkret, praktisk og værdifuldt at mentorforløbet er et “must have”.