Mikromakker Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 måneder. Fantastisk professionel, venlig, tålmodig og herlig service, gør ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har brugt mikromakker det senest halve år, og har netop forlænget min aftale. Har svært ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man ønsker at leje en bil i kortere tid med even... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt før vi havde regnet med. Det løste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og service, virkelig venligt og imødekommende personale! Tabita skal ha særlig ros for sin tålmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kørt i 2 forskellige mikrobiler f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoverhuur

Geschreven door het bedrijf

Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for første måneds leje ved aftalens indgåelse.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt som forventet

Alt som forventet, og som det skal være.

1 maart 2023

Hej Mikkel🙂

Amazing

Amazing team. Reliable and very friendly. Would definitely recommend it.

26 februari 2023

Thank you very much Raage🙂

Super oplevelse!

Vi har lejet en bil i 6 måneder fordi vi var “mellem” biler og det har været en super oplevelse. Faktisk så god at vi fandt ud af vi som familie godt kunne leve med en minibil og det er sådan en vi nu har købt. Mikromakker har til hver en tid været hjælpsomme og imødekommende og vi vil til enhver tid anbefale dem 🤗 Da der var lidt med bilen kunne jeg bare komme forbi og få det lavet.

22 januari 2023

Hej Maya🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg må sige jeg er vild med…

Jeg må sige jeg er vild med Mikromakker. Jeg skal ikke tænke på noget, andet end fylde benzin på. Vi får en lånebil hvis bilen skal til reparation og det tager lang tid , super service . Jeg har kørt bilen i halv anden år , uden problemer. Bilen køre bare, så tak for det.
Mvh
Dorthe Prip Gramkob

11 december 2022

Hej Dorthe🙂
Mange tak for de fine ord og de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for😃
Du rammer ret præcist det vi efterstræber hver dag👍

Alle tiders Service

Jeg har kørt med Mikromakker i godt og vel et år. Bilen kørte bare. Klasse service. Kan anbefales til unge, da mam undgår de dyre forsikringer og selvrisikoer.

8 december 2022

Hej Markus🙂

En anbefaling værdig

En rigtig god oplevelse at leje bil hos mikromakker. De er utrolig hjælpsomme, og man føler sig i trygge hænder under hele udlejningsforløbet. Servicen er i top.

29 november 2022

Hej Marie🙂

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

racistisk mand.

forfærdeligt udlejningsted. manden er racistisk og ustabil. 3 forskellige mennesker af forskellige baggrunde har han afvist i løbet af få mdr. først blev jeg afvist fordi jeg har et taletidskort. nu er 3, person afvist og får at vide der er hans nr, selvom han har et abb.
først efter man tilsender pengene afviser han en.

11 oktober 2022

Kære Sebiha
Jeg er aldrig blevet beskyldt for, hverken at være ustabil eller racist før. Jeg troede også der skulle mere til, end at have forskellige retningslinjer for at kunne leje bil hos os. Retningslinjer som vi er nødt til at have, da vi ikke beder om depositum eller låser et beløb på vores kunders kreditkort, som mange andre udlejere gør. Årsag eller årsager til afvisning kan være registrering i RKI som dårlig betaler, taletidskort, manglende sammenhæng mellem oplyst adresse og registreret adresse, eller hvis bilen skal benyttes til erhvervskørsel.
Om de andre du nævner vi har afvist, er registreret i RKI og har taletidskort, eller det er en af de andre årsager, eller en kombination, kan jeg af gode grunde ikke vide, da jeg ikke ved hvem de er. Men det er naturligvis en mulighed, at 3 forskellige personer kan afvises af 3 forskellige årsager. Om det er det der gør, at du synes jeg er ustabil, kan jeg kun gætte på.
Det var i øvrigt ikke kun pga. at du havde taletidskort du blev afvist.
Nogle gange når mulige lejere at overføre lejen, inden vi har haft mulighed for at lave undersøge ovenstående nærmere. Vi går som udgangspunkt ud fra at de ikke bliver afvist. Viser det sig at man er registreret i RKI f.eks., så informerer vi naturligvis kunden og tilbagebetaler lejen straks. Vi har ingen interesse i at vente med at afvise efter vi har modtaget lejen. Det betyder kun ekstra administration.
Heldigvis har vi igennem de seneste 3 år haft rigtig mange kunder igennem, som ikke synes det er et forfærdeligt udlejningssted vi har. Faktisk tvært i mod, hvilket vores øvrige anmeldelser også bærer præg af.
Mvh. Palle/Mikromakker🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Herfra skal der lyde den største…

Herfra skal der lyde den største anbefaling. Har kun gode ting at sige om mikromakker og dem der arbejder i Aunung.
Brian. 🙂🙂👍👍

7 november 2022

Hej Brian🙂
Mange tak og i lige måde Brian. Håber du bliver glad for din nye bil🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og professionel handling da jeg…

Hurtig og professionel handling da jeg akut stod og manglede en bil . Ældre bil men kørte som en symaskine og var ren og pæn indvendigt .
Jeg vil varmt anbefale Micromakker og vil bestemt selv leje bil hos dem igen

19 september 2022

Hej Helle🙂
Mange tak for din fantastiske anmeldelse. Den er vi meget glade for og du skal være så velkommen🙂
Mvh. Mikromakker/Kathrine/Allex/Palle🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super serviceminded og imødekommende.

Super serviceminded og imødekommende.
Tænk at leje af bil kan være så enkel og så god en oplevelse

11 oktober 2022

Hej Flemming🙂
Tak for din fantastiske anmeldelse. Det har også været en god oplevelse at have dig som lejer🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service der er styr på…

Virkelig god service der er styr på tingene. Det er ikke sidste gang de bliver brugt.

23 september 2022

Hej Susanne🙂
Mange tak for de fine ord og 5 fantastiske stjerner. Dem er vi meget glade for og du skal være hjeteligt velkommen😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og fleksibel lejeløsning

Super nem og fleksibel lejeløsning, som jeg har været rigtig glad for. Kan kun anbefales☀️ Vil benytte mig af Mikromakker igen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

5 september 2022

2 september 2022

Hej Ida🙂
Mange tak for de fine ord og 5 fantastiske stjerner. Dem er vi meget glade for😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og god måde at leje på

Gnidningsløst,og nem måde at leje bil på

23 augustus 2022

Hej Hans🙂

Kundeservice i verdensklasse!

Får du en fabriks-ny top-moderne bil? Nej
Får du til gengæld en stabil køreklar bil? Absolut!
Hvordan er kundeservicen? I absolut verdensklasse!!

Jeg har haft min lille MikroMakker i et år nu og ser ingen grund til at skifte til andre leasingselskaber :D

22 augustus 2022

Hej Line🙂
Mange tak for de fine ord og 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afleverede min mikromakker nr 41 den…

Afleverede min mikromakker nr 41 den 31.7 og fik den byttet til en 5 dørs i stedet for. Alt gik så godt og ingen bøvl med noget som helst... Jeg er kunde ved jer i mange år og forlænger min nye kontrakt på mikro 80 md efter md.... Jeg kan ikke gører det billigere..... Jeg anbefaler mikromakker til alle.. Genialt.. Er tilfreds med service. Og prisen.... Tak for jer 😊😊👍👍

11 augustus 2022

Hej Michael🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lille bil til lille pris

All-inclusive er intet mindre. Det fungerer bare ingen smalle steder. Godt koncept og jeg vender helt sikkert tilbage.

3 augustus 2022

Hej Dennis🙂
Mange tak for de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for og du skal være velkommen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fri kilometer og fantastisk service

Fantastisk service og virkelig imødekommende personale. 6 måneder har jeg leaset, og der har aldrig været problemer med at få service eller vejhjælp. Også er der fri kilometer på bilerne😎.

3 augustus 2022

Hej Rasmus🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været meget tilfreds med den lille…

Har været meget tilfreds med den lille Citroen og kan varmt anbefale Mikromakker, god service!

2 augustus 2022

Hej Gabriele🙂
Mvh. Kathrine, Palle & Allex / Mikromakker 🚗

Lees meer over geverifieerde reviews.