Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 måneder. Fantastisk professionel, venlig, tålmodig og herlig service, gør ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt før vi havde regnet med. Det løste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super betjening og service, virkelig venligt og imødekommende personale! Tabita skal ha særlig ros for sin tålmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kørt i 2 forskellige mikrobiler f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for første måneds leje ved aftalens indgåelse.
Industrivej 5, 8963, Auning, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fornem behandling, meget fleksible og imødekommende. Jeg har leaset en bil hos dem først i én måned, så en mere og så 14 dage ekstra, og intet af det var noget problem eller kostede ekstra. Heller ikke, at jeg har kørt rigtig mange kilometer til og fra arbejde i bilen. Jeg kan varmt anbefale Mikromakker!

Antwoord van Mikromakker
Jeg har været glad for at kunne leje bil hos Mikromakker. Begge gange😊.
De er flinke og servicemindede og jeg kommer helt klart igen næste gang jeg har brug for en lille bil.

Antwoord van Mikromakker
Fantastisk oplevelse. Hurtigt og nem service, og kun et kort øjeblik fra leje til man sidder i bilen👌 Kan varmt anbefales.

Antwoord van Mikromakker
Vi har kun gode ting at sige om mikromakker .
Vi har lejet 2 stk gennem dem og kun positive ting at sige .
Bilerne er ikke sidste års model men de bliver vedligeholdt og passet .

Antwoord van Mikromakker
Hvis man skal bruge en bil fra A til B i en kortere periode, især til bykørsel og på landevejene, så er Mikromakker løsningen. Man finder ikke en billigere løsning, og næppe heller med bedre service. Kan klart anbefales.

Antwoord van Mikromakker
Utrolig venlig, dygtig og hurtig betjening i alle sammenhænge. Kan absolut anbefales. Jeg er meget tilfreds!

Antwoord van Mikromakker
Nem proces med leje. Forståelig og letlæselig kontrakt. Bilerne er ikke nye men de er mekanisk i top og dækkene er nye.

Antwoord van Mikromakker
Rigtig fin service og var hurtig til at finde en ledig bil til mig med kort varsel. Ingen problemer at få forlænget kontrakten. Alt i alt en behagelig oplevelse

Antwoord van Mikromakker
Har brugt mikromakker det senest halve år, og har netop forlænget min aftale. Har svært ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man ønsker at leje en bil i kortere tid med eventuel forlængelse med kort frist. Deres svartid er fremragende og har kun oplevet enormt god service fra deres side.

Antwoord van Mikromakker
Simpelthen den bedste service og et helt unikt koncept, Palle og Kathrine er fleksible og meget imødekommende, et rigtig godt koncept der er alle 5 stjerner værd 😊

Antwoord van Mikromakker
Kan varmt anbefales. God service og god bil. Dog ville jeg ønske et alternativ til de ubegrænsede kilometer til dem, der ikke har brug for det. Måske 15000 km/årligt for kr. 1.795/mdr - 20000 km/årligt for 1.995/mdr

Antwoord van Mikromakker
Kan helt klart anbefales!
Rigtig god oplevelse at låne en bil hos Mikromakker - søde mennesker, overholdte aftaler, fleksible og klar på at finde løsninger, hvis man ønsker at låne en bil i længere tid end først aftalt!

Antwoord van Mikromakker
Lees meer over geverifieerde reviews.