Milaya Pantera Reviews

4,4

Wat begon als een fijn contact, liep uit op radiostilte via hun communicatiekanalen. Op hun website zag ik dat een artikel nog op voorraad was, echter deze stond op uitverkocht op bol.com. Gevraagd... Toon meer

Het duurde even voordat de bestelling geleverd werd. Was niet op voorraad en voor het ongemak kreeg ik Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laa... Toon meer

Heel fijn geholpen met het uitzoeken en daarnaast snelle reactie. Had de verkeerde maat gekozen na 2 dagen meteen nieuwe binnen. Fijne producten ! Ben er heel blij mee 😊.

Klantenservice reageert snel. Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband ko... Toon meer

1. Bodyshaping-les
  2. Kraamkledingwinkel
  3. Lingeriefabrikant
  4. Lingeriewinkel
  5. Sportkledingwinkel

Dames opgelet! Ben je helemaal klaar met die muffin tops en love handles die in de weg zitten van jouw #bodygoals? Zoek dan niet verder dan MilayaPantera.com waist trainers! Onze trainers zijn als een BFF die je niet veroordeelt als je dat extra stuk pizza eet, maar er wel voor zorgt dat je er geweldig uitziet in je favoriete jurk. We hebben maten en vormen voor iedereen, zodat je met vertrouwen je rondingen kunt laten zien. En met onze uitzonderlijke klantenservice, expert advies, snelle en gratis verzending, eenvoudige retournering en veilige betalingsopties, zul je je afvragen hoe je ooit zonder ons hebt geleefd. Shop nu en zeg vaarwel tegen muffin tops en hallo tegen een heel nieuw niveau van fierce!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle levering

Super snelle levering. Goede kwaliteit..
Ik ben benieuwd naar de resultaten.

3 september 2023
Logo Milaya Pantera

Antwoord van Milaya Pantera

Hallo Rachida,

Jij bent absoluut geweldig! 🌟 Jouw vriendelijke woorden laten ons een vreugdedansje maken! 💃 We zijn zo blij dat je genoten hebt van de snelle levering en de eersteklas kwaliteit. En weet je wat? De resultaten zullen net zo fantastisch zijn als jij! ♥️ Als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we luisteren graag!

Ik wens je een dag vol zonneschijn en glimlachen toe ☀️

Met vriendelijke groeten,
Milaya Pantera

Erg enthousiast!

Erg enthousiast over zowel de waisttrainer van Milaya Pantera als de klantenservice.

Snelle bezorging. En daarna ben ik goed geholpen bij de verwerking van een retourzending. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 augustus 2023
Logo Milaya Pantera

Antwoord van Milaya Pantera

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, Judith! We zijn verheugd te horen dat je enthousiast bent over onze Milaya Pantera waist trainer en klantenservice. Ons team streeft ernaar om een snelle levering te garanderen en uitstekende hulp te bieden, precies zoals jij hebt ervaren. Als je meer feedback hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We waarderen je steun enorm, Judith, en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Top kwaliteit!

Ik heb het gisteren ontvangen en ben er super blij mee!
Bij het dragen van deze korset zit ik recht en geeft steun aan mijn rug. Geen dikke buik meer :)
Top kwaliteit!

15 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)