Het duurde even voordat de bestelling geleverd werd. Was niet op voorraad en voor het ongemak kreeg ik Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laa... Toon meer

Heel fijn geholpen met het uitzoeken en daarnaast snelle reactie. Had de verkeerde maat gekozen na 2 dagen meteen nieuwe binnen. Fijne producten ! Ben er heel blij mee 😊.

Klantenservice reageert snel. Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband ko... Toon meer

1. Bodyshaping-les
  2. Lingeriefabrikant
  3. Lingeriewinkel
  4. Kraamkledingwinkel
  5. Sportkledingwinkel

Dames opgelet! Ben je helemaal klaar met die muffin tops en love handles die in de weg zitten van jouw #bodygoals? Zoek dan niet verder dan MilayaPantera.com waist trainers! Onze trainers zijn als een BFF die je niet veroordeelt als je dat extra stuk pizza eet, maar er wel voor zorgt dat je er geweldig uitziet in je favoriete jurk. We hebben maten en vormen voor iedereen, zodat je met vertrouwen je rondingen kunt laten zien. En met onze uitzonderlijke klantenservice, expert advies, snelle en gratis verzending, eenvoudige retournering en veilige betalingsopties, zul je je afvragen hoe je ooit zonder ons hebt geleefd. Shop nu en zeg vaarwel tegen muffin tops en hallo tegen een heel nieuw niveau van fierce!

4,4

Uitstekend

Het duurde even voordat de bestelling…

Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laatste deel. Vind mooi gebaar en alles was toch binnen 10 dagen geleverd. Goede service

20 januari 2025

Potentie werd teleurstelling werd bestelling

Wat begon als een fijn contact, liep uit op radiostilte via hun communicatiekanalen. Op hun website zag ik dat een artikel nog op voorraad was, echter deze stond op uitverkocht op bol.com. Gevraagd of dit bijgewerkt kon worden, zodat ik deze toch daar kon halen. Dit kon, als ik de serienummers van de producten kon doorgeven zouden zij ervoor zorgen dat het werd bijgewerkt. Zou echter wel een werkdag duren voordat het zichtbaar was. Prima! Nu, drie weken later en meerdere gestuurde update verzoeken, wacht ik nog steeds en krijg geen reactie meer op mijn berichten.

UPDATE 27/1
Op mijn verzonden e-mail heb ik een reactie ontvangen met een alternatieve oplossing waardoor ik een bestelling kon plaatsen op bol.com.

14 januari 2025

ik wacht nog steeds op

ik wacht nog steeds op, Faja Postoperatief - Blackberry - M / Black. Ik kan dus over niets oordelen

15 oktober 2024

Beste Dorothy,

Bedankt voor je feedback.

Ons distributiecentrum heeft helaas twee keer de verkeerde maat verstuurd, en daarvoor bieden we oprecht onze excuses aan. We hebben een volledige terugbetaling voor je verwerkt en beloofd je bestelling alsnog met de juiste maat kosteloos te leveren. Daarnaast hebben we je een korting van 50% aangeboden voor je volgende bestelling. We begrijpen je frustratie, maar fouten kunnen gebeuren, en we denken dat we een zeer royale inspanning hebben geleverd om het goed te maken. We vinden dan ook dat een beoordeling van 1 ster wat streng is, gezien onze reactie.

We wensen je een fantastische rest van de week, gevuld met liefde en zonneschijn. ❤️ ☀️

Team Milaya Pantera

Wespentaille. Platte buik. Dikke bil

Klantenservice reageert snel.

Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband komt. Big back who?!!

Lovehandels worden platgedrukt en je bil krijgt een lift. Perfect! Ik kan erin dansen en bewegen en een paar uur aanhouden. Omdat de faja op je maag eindigt kan je slechts kleine hoeveelheden eten.

Je zit en loopt wel erg rechtop door de faja. Prima. Ik heb wel 2 maten kleiner genomen dan mijn reguliere maat. Zo zit het goed strak.

Ik zou het niet snel onder een zomerjurkje dragen. Dit omdat her toch een hang en sluitwerk is. Ondanks de plasrits onderaan.

Maar voor mijn trouwjurk of avondjurk is het zeker de moeite waard.

1 oktober 2024

Top service

7 juni 2024

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop. Zal zeker aanraden aan mijn vriendinnen.
Thanks Mila’s pantera.🙏

17 april 2024

Beste Rishma,

We zijn zo blij om te horen dat je blij bent met je aankoop! Het maakt onze dag om te weten dat je tevreden bent.

Heel erg bedankt voor het overwegen om ons aan je vrienden aan te bevelen, dat betekent echt veel voor ons! We streven ernaar om geweldige producten aan te bieden, dus jouw feedback is geweldig.

We hopen dat je vele gelukkige momenten zult beleven met je aankoop!

Het Milaya Pantera Team

De levering kon niet plaatsvinden

De levering kon niet plaatsvinden: het bedrag werd terug gestuurd en de bestelling wordt toch geleverd.

8 april 2024

Hallo Charlotte,

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! We zijn verheugd dat je blij bent met je aankoop! Klanttevredenheid staat bij ons voorop, dus we zijn blij dat we dat konden leveren.

Het Milaya Pantera Team

Alles word snel en intact geleverd.

Alles word snel en intact geleverd.
Misschien dat ik 1 maat te veel gedragen heb en daardoor wat uit gerekt heb, maar ik heb zeker het idee dat er een groot verschil zit tussen de maten van de producten.

2 april 2024

Dag Yvette,

Bedankt dat je ons laat weten over je recente aankoop! We zijn erg blij te horen dat het snel en in perfecte staat is aangekomen.

Natuurlijk willen we dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben met de maatvoering, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent!

Met zonnige groet en de wens voor perfect passende kleding ☀️

Top website

Zeer tevreden met mijn aankoop.
Pasvorm is goed, ga het zeker aanraden aan mijn vriendinnen!
Thanks milaya pantera 😁

25 januari 2024

Beste Kelly,

Super dat je blij bent met je aankoop! Een perfecte pasvorm maakt ons ook blij. Bedankt dat je ons aanbeveelt, dat betekent veel! Geniet ervan om mooie herinneringen te maken.

Hartelijke groet,
Het Milaya Pantera Team

Ondanks drukte van kerst toch op tijd geleverd. Fijn.

Ondanks drukte van de Kerst toch op tijd geleverd zeer netjes verpakt. Maakt belofte waar!

27 december 2023

Beste Isisa,

Graag gedaan! We zijn erg blij dat uw bestelling ondanks de drukte voor kerst zo snel en netjes is aangekomen. Het is fijn om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen

Uitermate tevreden

Uitermate tevreden over het deskundige advies wat betreft het model en de maat.
Het product overtreft mijn verwachtingen

29 september 2023

Beste Felicity,

We zijn verheugd te horen over je uiterst tevredenheid met ons deskundig advies over het model en de maat! Het is fantastisch om te weten dat het product niet alleen fantastisch zit, maar ook jou verwachting overtrof. Jouw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd en inspireert ons om topdiensten te blijven leveren. Als je nog meer vragen hebt of als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen, neem gerust contact met ons op. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!

Milaya Pantera

Top product en snelle levering

Top product, snelle levering

5 september 2023

Hallo Mario,

Jouw complimenten voor ons product en snelle levering maakt ons helemaal blij! We zijn dolblij dat je zo tevreden bent. Als er nog iets is dat je nodig hebt of waar je over wilt praten, dan zijn we er helemaal voor jou. Op naar nog meer eersteklas ervaringen!

Milaya Pantera