Ik heb mijn set op de Huishoudbeurs gekocht ik ben er zo blij mee zo fijne stof je merkt het niet eens dat je wat aan hebt zulke fijne stof Ps de 2 vrouwen die achter de stand stonden zoo fijn en li... Toon meer
Fantastisch ondergoed, persoonlijk had die voor mij een antisliprandje mogen hebben aan de buik om hem omhoog te houden (dikkere billen,smallere taille). 1 keer toch doorgelekt aan de randen, gelukkig... Toon meer
Het broekje zit niet comfortabel, voelt stug en dik aan. Ondanks dat ik het broekje als aanvulling op mijn menstruatie cup gebruik, lek ik toch door. Voor mij een teleurstelling! Daarna benaderd... Toon meer
MyFleury® duurzaam menstruatie ondergoed waar je blij van wordt. Ultradun, comfortabel, vrouwelijk en gezond. Het beste voor jou én het beste voor onze planeet.
Nederland

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ps de 2 vrouwen die achter de stand stonden zoo fijn en lief door geholpen thanks dames

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ik had altijd maandverband gehad en nu sinds een tijdje de broekjes van myfleury ik vind het echt geweldig ze zitten zo fijn wat ik heel fijn vind is de steun voor over je buik ook heen ze zijn mooi en zitten heerlijk ik wil nooit meer anders

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ik ben en blijf fan van MyFleury. Dit broekje zit goed, maar voor het comfort had hij van mij nog hoger op mijn buik mogen zitten.

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Fijne service, snelle reactie. Verzending gaat ook netjes. Enige verbetering zou zijn dat het wasbare verband voor de hygiëne ook op 60 graden wasbaar is.
Op de huishoudbeurs in contact gekomen met dit product. Na flink wat aarzelingen toch een meegenomen om te proberen. Mijn dochter was tijdens gebruik gelijk mega enthousiast. Inmiddels heeft ze genoeg boxers (voor zowel de hevige als minder hevige dagen) om haar periode te overbruggen. Ze wil niks anders meer. Ook met sporten (dragen van witte kleding verplicht) is ze niet meer onzeker! Echt een aanrader en ook zeker voor tieners! Misschien het enige min puntje is dat wij moeders meer moeten wassen :).
Snelle verzending, mooie kwaliteit/model broekjes. Mijn dochter is er tevreden mee.
Zelf niet opgezocht van te voren. Maar blijkt dat je geopende verpakking niet mag retourneren.
De bestelling kwam meteen. De bikinibroekjes werden goedgekeurd en gedragen door twee tieners. Ze wilden aanvankelijk niets weten hiervan omdat ze dachten dat je het afzichtelijk goed kon zien. Maar het was onzichtbaar. Goed model. En het bleek een uitkomst te zijn op vakantie.
Had 4 broekjes gekocht en helaas waren er 2 niet goed. Ben keurig geholpen door Fleury!
Na een passende oplossing gevonden te hebben, ben ik 100% tevreden. Ik kan nu met een gerust gevoel gaan slapen, zonder te checken of mijn maandverband niet doorgelekt heeft. Heb de high waist gekocht, deze zitten heerlijk comfortabel omdat de rand niet in je onderbuik duwt.
Aanrader!
Fijn ondergoed, ik gebruik het tegen het doorlekken vanwege zware menstruatie problemen, dit werkt goed. Het hoge model zit lekker, wellicht dat er nog een anti slip randje op kan tegen het zakken bij een smalle taille.
Fijn draagcomfort
Alleen absorberend materiaal had voor mij verder “naar voren” gemogen

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
ik wist niet zeker of ik de juiste maat had gekozen en ben super snel en heel goed via de mail geholpen. ze dacht echt met mij mee :) ik heb het high-waist model gekocht en gister voor het eerst geprobeerd. ik ben erg onder de indruk en ben blij dat ik het een kans heb gegeven! ik kon zorgeloos mijn dag door, niet doorgelekt en het zit lekker. afgelopen zomer ook het bikini-model gekocht en heb stressloos kunnen zwemmen op vakantie! al met al ben ik super blij met de producten (en de snelle levering) en het is ook top dat alle modellen in het zwart zijn! :)

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Hele snelle levering...de volgende dag al in huis👍👍Ik kreeg ook gelijk antwoord op mijn vraag omdat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had gedaan. Het werd binnen 2 minuten opgelost en ze is ook super vriendelijk! De broekjes zien er goed uit en voelen zacht aan. Of het ook helpt weet ik volgende week pas want dan ga ik pas zwemmen maar alleen al de service en hoe snel het verzonden werd ben ik echt heel erg over te spreken! Je merkt echt dat deze vrouw met liefde haar bedrijf runt! Ik denk dat ik naderhand het ondergoed ook bestel want de prijs is ook netjes!

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
De onderbroeken zijn echt amazing! Zitten heel comfortabel en werken goed ook bij de wat zwaardere dagen. De klantenservices is ook echt top! 10/10💛💛

Antwoord van MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Heel fijn ondergoed, lekt niet & zit lekker. Dit is de 2de keer dat ik bestel. Na een spiraal plaatsing zijn de menstruatie wat heviger en kon ik wel wat meer broekjes gebruiken ;) de levering was buitengewoon snel, ze heeft het langs gebracht! Ik woonde in de buurt, dat is nog is meedenken en een persoonlijke touch ;)
Top service & kwaliteit!
Al jaren fan van dit merk! Absorptie is geweldig, geen geurtjes en ongemakken meer
Dochter was 1 dag (ook nog op zondag dus veel winkels waren dicht) voordat we op vakantie gingen voor het eerst ongesteld geworden. Chat geopend bij myfleury, toevallig moest er iemand bij mij in de buurt zijn die het zwembroekje kon afleveren. Superfijn dat we toch nog onbezorgd op vakantie konden en mijn dochter lekker kon zwemmen.