Product deed niet wat het ‘beloofd’ te doen. Aantal keer geprobeerd maar toch besloten te retourneren. Slechte communicatie via klantenservice, alleen bereikbaar per mail wat vervolgens dagen duur... Toon meer
Mensen keken ook naar
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht, föhn kapot. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie!!!! Kooooop hier nooit iets aub!!!!
Oplichters!
In december een artikel retour gestuurd. Nooit geld terug ontvangen. Reageren ook nergens op.
Nooit iets bestellen bij dit bedrijf!!
Oplichters!
Op 30 dec artikel retour gestuurd. Van post.nl een bevestiging dat het afgeleverd is. Van Mimoza zelf ook een mail dat het binnen is en dat het geld binnen 5 dagen retour gestort wordt. Je raad het al, inmiddels tientallen mailtjes verder, 0 reactie meer en geen geld retour! Schandalig!
Helaas kan je niet minder dan 1 ster…
Helaas kan je niet minder dan 1 ster geven. In december product retourgestuurd naar het aangegeven adres op de website. De retourkosten moesten we ZELF betalen. Sindsdien is het stil. Het bedrag van 90 euro hebben wij nooit ontvangen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en via het contactformulier of mail reageren ze niet.
We zijn gewoon opgelicht!!!!
Nu uitzoeken hoe ik aangifte kan doen!
Wat n bedrijf
Wat n bedrijf
3 januari artikel geretourneerd 7 januari aan gekomen volgens post.nl
Nog steeds geen geld retour.
Diverse mails gestuurd maar geen reactie.triest.
Flut bedrijf! Geen reactie en na een maand al kapot!!!
Het begon al met de levering dat heeft meer dan een week geeduurd, diverse mails waar mijn bestelling bleef? Geen enkele reactie op gehad.. gevraagd om te annuleren nog een paar dagen verder zonder reactie.. eenmaal binnen dacht ik laat maar ..ze reageren toch niet!! Maar nu net een maand verder stopte hij er mee.. ik was m'n haar aan het föhnen en rook een brandgeur toen stopte hij er mee. Dus echt een NO GO! Ik heb vandaag gemaild dus hoop dat ze reageren zo ja kan ik deze review nog aanpassen/verwijderen indien ze met een oplossing komen maar ik verwacht er niet veel van!
De föhn van onze dochter was binnen een…
De föhn van onze dochter was binnen een jaar kapot(gemaild op 13-10-2024),omdat het garantie was zouden we een nieuwe ontvangen.
Tot op heden(23-01-2025) niks ontvangen.
Waardeloos schijt bedrijf!
WAARDELOOS PRODUCT EN SERVICE
Levering heeft onwijs lang geduurd, dit werd me na een ruime week verteld dat het allemaal langer duurder ivm kerstdagen in 2023, zet dit dan ook op je site ipv levering beloven binnen 1/2 dagen. Lag niet aan bezorger maar aan slechte voorraad. Net binnen het jaar (december 2024) geeft het ineens een defect (begint te roken). Contact opgenomen via contact formulier en na 3 weken eindelijk reactie. Word ik even keihard als leugenaar benoemd omdat ik het föhn opzetstuk niet goed zou gebruiken. Ik gebruik die niet eens.
Alleen maar de spiraal krul opzet stukken.
Ze willen niks voor me betekenen want ligt aan mij en niet aan hun product.
niet bestellen
niet bestellen, ze zeggen volgende dag levering maar het duurt een week voor verzending en dan komt het uit china. ze reageren ook nergens op
Helemaal waardeloos
Helemaal waardeloos! wacht al een week op mijn pakketje, geen enkele reactie op de mail, mocht ik mijn pakketje krijgen is het dus de eerste maar ook gelijk de laatste keer!
Ik had deze haartool aangestoken en…
Ik had deze haartool aangestoken en begon meteen vreemde geluiden te maken, het stonk ook. Heb deze nooit in mijn haar gestoken en heb die dan terug gestuurd (proper en in de zakjes zoals gevraagd). nu komen ze af dat deze niet voldoet aan de gewenste retourvoorwaarden. ik heb deze moeten betalen aan klarna en heb mijn geld van mimoza nog niet terug gekregen. 70 euro betaald hiervoor. Ik krijg ook maar een reactie van hun na een lange tijd wachten.
SCAM!
Product 7 weken na bestelling pas ontvangen, vervolgens wordt het product veel te heet en smelt vast aan je kleding. Verder komt het uit china is aan het verzend label te zien en staat de naam van Mimoza er zelf niet eens op. Heel erg nep dus! 70 euro betalen voor iets wat voor 20 euro uit china gehaald kan worden. Belachelijk.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, producten gaan kapot, en poeieren je dan gewoon af op verkeerd gebruik. Ze doen helemaal geen moeite om je te helpen.
Als zelf webshop eigenaar snap ik niet dat je op zo manier aan je geld wilt komen.
Gewoon schandalig.
Doe of koop hier niks je wordt gewoon opgelicht.
Belachelijk slechte klantenservice
Belachelijk slechte klantenservice. Eerst verkeerde product geleverd, dit netjes opgelost. Toen ik echter het bestelde product wou retourneren werden er kosten in rekening gebracht, waarvan in de mail afgesproken was dat die niet van toepassing waren. Kan gebeuren, maar na 3 mails nog geen reactie gehad. Gelukkig heeft Klarna dit netjes weten op te lossen, terwijl zij eigenlijk helemaal niet degenen zijn die fout zitten. Ik bestel hier nooit weer iets 😄
Slechte ervaring mimoza
Slechte communicatie via klantenservice, alleen bereikbaar per mail wat vervolgens dagen duurt voor je een antwoord krijgt.
Retourpakket zoek geraakt in de post, wordt totaal niet meegedacht met de klant.
Enorm fijne producten en de gratis…
Enorm fijne producten en de gratis verzending! Ik heb de ipl ontharingsapparaat van Mimoza en ben van plan ook de Airstyler te bestellen.
ik ben echt tevreden met de Ultra…
ik ben echt tevreden met de Ultra Dynamic van Mimoza. Hij droogt mijn haar supersnel en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat ik niet meer in rare houdingen hoef te staan. Het LCD-scherm is heel handig om de instellingen te zien. Zeker een betere keuze dan de Dyson en ook nog eens goedkoper.
Top service
Top service, snel geleverd 's avonds besteld en volgende dag meteen in huis! Kon ik hem mooi voor een feestje gebruiken. Ik was verbaasd hoe snel ik klaar was met krullen. Normaal doe ik er met mijn dikke haar echt heel lang over nu was ik zo klaar. En bedankt voor de clipjes die er bij zaten!
Nog steefs niks gehoord.waardeloos…
Nog steefs niks gehoord.waardeloos bedrijf.
Heb nu een dyson gekocht.geweldig
Ik heb fijn haar
Ik heb fijn haar, maar deze mousse geeft mijn korte coup toch het volume van vol haar. De 3-in-1 formule is echt een gamechanger!