Helaas kan je niet minder dan 1 ster geven. In december product retourgestuurd naar het aangegeven adres op de website. De retourkosten moesten we ZELF betalen. Sindsdien is het stil. Het bedrag v... Toon meer
Belachelijk slechte klantenservice. Eerst verkeerde product geleverd, dit netjes opgelost. Toen ik echter het bestelde product wou retourneren werden er kosten in rekening gebracht, waarvan in de mail... Toon meer
ik ben echt tevreden met de Ultra Dynamic van Mimoza. Hij droogt mijn haar supersnel en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat ik niet meer in rare houdingen hoef te staan. Het LCD-scherm is heel h... Toon meer
Product deed niet wat het ‘beloofd’ te doen. Aantal keer geprobeerd maar toch besloten te retourneren. Slechte communicatie via klantenservice, alleen bereikbaar per mail wat vervolgens dagen duur... Toon meer
Dit apparaat heeft me echt verrast
Dit apparaat heeft me echt verrast! Die extra lange airwrap barrels zijn echt een top voor mijn lange haar. En het beste is dat ik nu geen rare houdingen meer hoef aan te nemen om mijn haar te krullen door dat je de Ultra dynamic gewoon voor je kan houden en je plukken haar worden zo aangezogen. Je hoeft niet je schouder op te tillen. Het is gewoon zo'n opluchting en maakt me echt blij!
Mijn haar ziet er elke keer op keer…
Mijn haar ziet er elke keer op keer weer super uit na gebruik. Een absolute een aanrader!
Na ander half jaar gebruik ging mijn…
Na ander half jaar gebruik ging mijn airstyler toch een beetje stuk nadat ik hem liet vallen, ze deden daar gelukkig niet moeilijk over nadat ik een filmpje stuurde kreeg ik toch onder garantie een nieuwe opgestuurd!
Mooi apparaat en doet wat het beloofd
Mooi apparaat en doet wat het beloofd. Snel geleverd, nog elke dag blij mee.
De lange hold van de Mimoza mousse is…
De lange hold van de Mimoza mousse is geweldig. Ik hoef maar een beetje te gebruiken en mijn krullen blijven de hele dag mooi.
Als het gaat om een föhn
Als het gaat om een föhn, is dynamic van Mimoza echt een topper. Het werd razendsnel geleverd en ik vind hem echt mooi. Droogt mijn haar in een mum van tijd. De diffuser vind ik ook handig dat die erbij zit want veel airstyler fohns hebben deze optie niet. Zelfde met de lange airwrap barrels soms koop je een fohn en dan moet je nog een airstyler of krultang los kopen, deze heeft alles!
Ik heb veel producten geprobeerd
Ik heb veel producten geprobeerd, maar deze mousse heeft de beste hold voor mijn krullen. Bovendien gaat het lang mee omdat je er maar weinig van nodig hebt.
Ik was zeer verrast door de mooie leren…
Ik was zeer verrast door de mooie leren opberg doos. Door de extra 40mm opzet stukken die erbij zitten kon ik heel gemakkelijk brede krullen in me haar maken. Al met al een top product!
Louche bedrijf
Review:
Ik heb een artikel geretourneerd, dat door het bedrijf is ontvangen, maar tot op heden heb ik geen reactie ontvangen met betrekking tot terugbetaling. Ook op mijn e-mails heb ik geen antwoord gekregen. Ik kan deze webshop dan ook niet aanbevelen en raad af hier een bestelling te plaatsen.
Ik heb de airstyler geretourneerd naar…
Ik heb de airstyler geretourneerd naar Mimoza Beauty op 17 aug jl, uiteraard met track en trace. Dus ik weet en zie dat hij aangekomen is op 20 aug jl om 11:46 uur. En tot op vandaag nog geen teruggave ontvangen. Ik heb diverse mailtjes verstuurd, maar geen reactie. Gelukkig zit Klarna er bij mij tussen die het nu overneemt. Wat een louche bedrijf is dit. Nooit iets bij bestellen, is mijn advies!!!!
Product geretourneerd en is al drie…
Product geretourneerd en is al drie weken geleden aangekomen volgens de track and trace. Nog steeds mijn geld niet terug en geen enkele reactie op mailtjes of na het invullen van het contactformulier. Ik zou graag een oplossing willen.
Helaas is mijn airstyler kapot gegaan…
Helaas is mijn airstyler kapot gegaan na een half jaar. Ik kreeg te horen dat ik de opzetstukken verkeerd had gebruikt en daardoor dat het apparaat de warmte niet kwijt kon! Kijk je op de meegestuurde link in de mail van een medewerker Mimoza…. staat er precies een foto op deze site hoe ik hem gebruikte.
Krijg ik te horen…. Dit is alleen een foto ter illustratie….. heel apart! Erg misleidend dus! Ik krijg dus ook geen nieuwe airstyler toegezonden, ik moet een nieuwe bestellen! Niet echt klantvriendelijk!
Product werkt niet
Product werkt niet. Probeer al 1 week contact te krijgen om de difect product te retouren... krijgt geen contact.
Zeer slecht kwaliteit en service.
Snel en kwalitatief goed
Snel ontvangen en de kwaliteit van de airstyler is bovenverwachting!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Bestel hier nooit! Reageren nergens op en ik zit met een kapot product!! Ongelooflijk wat een waardeloos gedoe!!!!
Een zeer slecht bedrijf
Een zeer slecht bedrijf. Komen afspraken niet na betreft verzending, garantie + reclame. In plaats van professioneel communiceren kiezen ze simpelweg blokkeren of niet reageren. Het is maar dat je een ster kan geven. Waardeloos!!!!
Heb een slechte ervaring met hun
Heb een slechte ervaring met hun. Reactie op mijn retour duurde erg lang. En dan nog 2x verzendkosten a €7,95 te moeten betalen, vind ik helemaal schandalig!!
eerste keer eentje ontvangen kapot…
eerste keer eentje ontvangen kapot gesprongen, heb ik er weer eentje gekregen en weer kapot.. heb gemaild maar geen reactie.
Retourneren
Er ging niets mis maar dat je én de retourkosten moet betalen én de bezorgkosten bij het retourneren vind ik wel een beetje too much! Ik kwam er zelf pas te laat achter helaas. Niets meer in huis maar wel €16,- armer…