Min Børnebog Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig imponeret over denne bog. Min datter er helt opslugt af den og insisterer på at læse den hver aften med stor begejstring. Det er så skønt at se, hvordan den motiverer hende ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og sjov hjemmeside og virkeligt et flot resultat, bogen bliver et hit for min datter på hendes fødselsdag her inden længe. Jeg vil gerne sige tusinde tak for en fantastisk service fra A... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den lovede leveringstid blev ikke overholdt, og jeg fik først bogen 1 uge forsinket. Jeg skulle have brugt bogen som gave, så meget ærgerligt. Firmaet fralægger sig al ansvar, når bogen er sendt ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkelig charmerende og unikt produkt! Bogen formåede at røre og begejstre mit barn takket være den personlige historie og de smukke illustrationer, der føles som om de er skabt specielt til ham. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderboekwinkel
  2. ook in
  3. Boekwinkel

Geschreven door het bedrijf

MinBørneBog tilbyder en unik oplevelse med personlige børnebøger, der kombinerer avanceret kunstig intelligens teknologi med børnebogens magi. Forældre kan skabe en fantastisk bog, hvor deres barn er hovedpersonen – på blot få minutter. Processen er enkel: upload et billede af dit barn, vælg et spændende tema, og vores system skaber en personlig historie, der inkorporerer dit barns billede med vidunderlige illustrationer. Resultatet er en bog af høj kvalitet, rørende og uforglemmelig. Vores bøger er designet til børn i alderen 1-13 år og giver en berigende læseoplevelse, der fremmer fantasi, læseglæde og selvtillid. Hver bog er en unik kreation, specielt tilpasset til dit barn. Hvorfor vælge MinBørneBog? Fordi vi tilbyder: Fuld personalisering Fremragende trykkvalitet Et udvalg af spændende temaer En enkel og hurtig skabelsesproces Et kært minde Skab en uforglemmelig gave, der vil følge dit barn i mange år frem. Bestil nu og oplev magien i en personlig historie til dit barn!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

er super glad for bogen og man kan se…

er super glad for bogen og man kan se hvem det er på bilderen midt banabarn kunde kende sige selv hun er 2 år kan anbefale at det er en god kvalitet

2 oktober 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din anmeldelse, Susanne. Det glæder os særligt at høre, at selv jeres toårige kunne genkende sig selv på billederne. Vi sætter pris på jeres anbefaling.

Fantastisk flot bog 📕

Fantastisk flot bog 📕

2 oktober 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din anmeldelse, Dorte. Det glæder os, at bogen lever op til forventningerne.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kvaliteten af selve bogen er super fin

Kvaliteten af selve bogen er super fin. Men syntes der er plads til forbedring af ligheden mellem orginal billede og tegning, og detaljer som, at tøjet hun har på igennem historien er det samme. Selve historien kunne godt trænge til en ny forfatter, er ikke super godt skrevet.( Har ændret en del i min bog. )
Men sjovt koncept, og er sikker på at min lille niece vil elske bogen med hende som hovedperson.

28 september 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din konstruktive feedback, Gitte.
Det glæder os, at du er tilfreds med kvaliteten og konceptet. Vi noterer dine observationer om ligheden i billeder og detaljer samt historierne. Netop på baggrund af tilbagemeldinger som din har vi både udviklet nye redigeringsfunktioner og fået en dansk sproglærer til at forbedre de eksisterende historier på hjemmesiden.
Vi håber, at din niece vil få glæde af bogen og blive glad for at se sig selv som hovedperson.

Antwoord van Min Børnebog

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at bogen har vakt sådan glæde og lykke hos jer. Det er præcis dét, vi håber at opnå med vores bøger – at skabe smil, sjove øjeblikke og mindeværdige stunder mellem børn og voksne.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Det betyder meget for os!
De bedste hilsner,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig fin børnebog med gode…

Virkelig fin børnebog med gode billeder… ville dog ønske, der kunne flettes en hund med i billederne, og at man selv kunne bestemme lidt mere selv i historien- kun derfor der ikke gives 5 stjerner

20 augustus 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du synes børnebogen er virkelig fin med gode billeder - det betyder meget for os.
Din feedback om at kunne inkludere en hund i billederne og have mere indflydelse på historien er rigtig værdifuld. Vi noterer os altid kundeønsker som disse, da de hjælper os med at udvikle endnu bedre produkter i fremtiden. Det er fantastisk input, som vi bestemt vil tage med i vores overvejelser til kommende udgivelser.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker om bogen. Selv om den ikke blev til 5 stjerner denne gang, håber vi, at I har haft mange hyggelige læsestunder sammen.
Tak igen for dit køb og din ærlige feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt vedr bestilling og bogen er…

Alt vedr bestilling og bogen er fantastisk , er meget tilfreds .

22 augustus 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med bogen og synes, den er fantastisk. Sådanne tilbagemeldinger betyder virkelig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at skabe personlige bøger, der kan bringe glæde.
Vi håber, at bogen vil blive en kær ven og skabe mange smukke læseoplevelser. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet bidrage til noget, der giver så stor glæde.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det hjælper andre familier med at opdage glæden ved personlige børnebøger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lover mere end de kan holde

Firmaet fralægger sig al ansvar, når bogen er sendt til fragtfirmaet.
Firmaet ville dog give kompensation for at rette op herpå ved at give 50 % på ny bog. Altså skulle jeg bruge yderligere 200 kr. for at firmaet skulle bevise, at de en anden gang godt kunne levere til tiden.

6 augustus 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din ærlige tilbagemelding. Vi sætter stor pris på alle anmeldelser og bruger dem til konstant at forbedre vores service.
Du har helt ret i, at der opstod forsinkelser i leveringen af din bog, og vi forstår fuldt ud din skuffelse over, at bogen ikke nåede frem i tide til at kunne bruges som gave. Det er vi virkelig kede af.
Som du nævner, har vi begrænset kontrol over forsendelsesprocessen, når pakken er overgivet til fragtfirmaet. Vi arbejder med tredjepartsleverandører som DHL, og desværre har vi ingen direkte indflydelse på deres leveringstider eller eventuelle forsinkelser i deres system. Når først pakken er afleveret til fragtfirmaet, er vi afhængige af deres processer og kan kun følge med og informere dig om status.
Vi arbejder dog tæt sammen med vores leverandører for at sikre så pålidelige leveringstider som muligt og følger altid op på forsendelser, der ikke leveres som forventet.
Vi er glade for, at vores kundeservice kunne tilbyde dig en kompensation på en ny bog. Vi forstår, at dette ikke fuldt ud opvejer for den opståede situation, men det var vores måde at vise, at vi tager ansvar for den oplevelse, du har haft.
Din oplevelse hjælper os med at blive bedre, og vi vil fortsætte med at arbejde på at forbedre både vores kommunikation og leveringsprocesser.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Synes det er træls at det er svært at…

Synes det er træls at det er svært at kontakte dem kunne ikke få lov st ændre side 7 i bogen og de kan ikke ringes til og mailen kunne ikke findes har ikke modtaget bogen endnu så er spændt på resultatet men perfekt bliver den jo ikke når der bliver en fejl på side 7 så jeg køber der ikke igen desværre

11 juli 2025

Antwoord van Min Børnebog

Først og fremmest tusind tak for din feedback.

På vores forside finder du alle vores kundeservice-mails, og vi svarer altid inden for 24 timer på henvendelser:

📧 contact@minboernebog.dk
📧 support@minboernebog.dk
📧 info@minboernebog.dk

Bekræftelsen på din bestilling blev sendt fra den sidste adresse – og du kan altid svare direkte på den for at komme i kontakt med os.
Vi anbefaler varmt at skrive til os direkte – vi svarer altid venligt og hjælpsomt.

Vi har sendt dig en personlig mail angående den fejl, du nævner på side 7 i din bog.

Det er vigtigt for os at præcisere, at alle kunder modtager en mail efter køb med et link til at redigere hele historien – både tekst og billeder.
Du kan selv justere hver enkelt side og billede, og først når du har godkendt bogen, går vi videre til tryk. Du har også altid mulighed for at annullere ordren og få pengene tilbage, indtil du godkender bogen.

Det endelige godkendelsesklik ligger altså altid hos kunden – og vi trykker ikke noget uden det.

Vi håber, du vil svare på den mail, vi har sendt dig – så hjælper vi dig gerne videre ❤️

Dårlig kvalitet

Har bestilt 3 bøger. Teksterne var dårligt oversat og flere sætninger gav ingen mening, så jeg måtte skrive meget om selv, under bestilling. Dårlige AI generede billeder, men valgte at gennemføre bestilling. Billederne i de printede bøger er dog grynede og jeg vil ikke anbefale at bruge så mange penge på så dårligt et resultat. Mange andre gør det væsentligt bedre!

3 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din ærlige feedback. Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger, både positive og mindre positive, da de hjælper os med at forbedre vores service.
Vi er glade for at høre, at du valgte at gennemføre bestillingen trods udfordringerne. Vedrørende teksterne kan vi oplyse, at vores historier nu er skrevet på forhånd, og vi har ansat en dansklærer, som også er mor og tilfreds kunde, der har foretaget en grundig korrekturlæsning af alle vores historier. Hun har tilpasset dem bedre til børns alder og til det passende sprog for godnathistorier. Nu er den eneste mulighed for at ændre teksten, hvis du ønsker at tilføje en personlig hilsen til dit barn i historien.
Du er velkommen til at læse alle vores historier helt gratis på minboernebog.dk#bog uden at skulle købe noget.
Vi har sendt dig en e-mail til den adresse, du bestilte fra. Vi vil meget gerne modtage billeder eller endda selve bøgerne, hvor du oplever, at billedkvaliteten ikke lever op til standarden. Dette er meget vigtigt for os, og hvis det er nødvendigt, vil vi rette fejlene og endda skifte trykkeri, hvis vi føler, det er påkrævet for at forbedre produktet. Naturligvis har vi i e-mailen sendt dig en kode til at bestille nye og korrekte bøger til din fulde tilfredshed.
Vi vil meget gerne høre fra dig gennem vores kundeservice og fortsætte med at håndtere din bestilling. Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder forlader os tilfredse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Husk at tjekke billederne for fejl!!

4 stjerner, fordi bøgerne næsten er perfekte.
Det er en skam at figurerne skifter tøj mellem hver side, selvom historien foregår samme dag.
Bøgerne er super fine, og ansigterne ligner børnene rigtig godt.

Men...
Man skal virkelig også være vågen og tjekke alle billeder godt efter!!!
I bogen med "Besøg på dyregården, har dyrene forkerte ansigter. Der var Køer med fårehoveder, får med grisetryner osv.
Så se godt efter!

Tæl arme og ben, fingre og tær.
Tjek ansigterne osv..

Men jeg tænker det er nogle ting, som I vil få rettet op på, når I ser anmeldelser som min.

13 mei 2025

Antwoord van Min Børnebog

Tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse! Vi sætter stor pris på den tid, du tog dig tid til at give os denne konstruktive feedback.
Du har fuldstændig ret i dine observationer, og vi undskylder for den uoverensstemmelse, du oplevede i karakterernes tøj og dyreansigter i bøgerne. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi stræber efter, og vi forstår din frustration.
Vi er glade for at høre, at du synes, ansigterne klæder børnene rigtig godt, og at du generelt er tilfreds med bøgerne. Din detaljerede feedback om specifikke problemer hjælper os i høj grad med at forbedre vores produkt.
Vi arbejder faktisk i øjeblikket på en betydelig forbedring af vores system, og en ny version vil blive udgivet meget snart (næste uge), hvor vi specifikt har fokuseret på at løse de problemer, du nævner. Vi tager enhver kritik som din til os og bruger den aktivt til yderligere at forbedre vores bøger.
Tak fordi du deler din oplevelse - det hjælper ikke kun os, men også andre forældre med at vide, hvad de skal være opmærksomme på.

Hurtigere levering end skrevet

Hurtigere levering end skrevet, og billeder i bogen ligner rigtig godt så historien bliver lige meget bedre

4 mei 2025

Kære Anette,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at leveringen var hurtigere end forventet, og at billederne i bogen ligner så godt. Det betyder meget for os, at de personlige illustrationer gør historien endnu bedre for jer.
MVH

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde naturtro tegninger af børnene

Søde naturtro tegninger af børnene og gode historier

4 mei 2025

Kære Jane,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du sætter pris på vores naturtro tegninger og historierne i bøgerne. Vi bestræber os altid på at skabe personlige og mindeværdige oplevelser for både børn og voksne.
MVH

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og sjov hjemmeside og…

Jeg vil gerne sige tusinde tak for en fantastisk service fra Amir, jeg havde lidt problemer med transportøren der skulle levere forsendelsen, men det blev løst virkelig hurtigt og problemfrit.

Vil klart anbefale Min Børnebog! 🥳👌

16 april 2025

Kære Kevin
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du synes vores hjemmeside er nem at navigere og sjov at bruge. Det er netop vores mål! Vi er særligt glade for, at du er tilfreds med den færdige bog, og vi håber inderligt, at din datter vil elske sin personlige gave på fødselsdagen.
Leveringsudfordringer kan være en kilde til ærgrelse, så det varmer virkelig at høre, hvordan Amir straks tog handling og sørgede for en hurtig og problemfri løsning. Denne type kundeservice er netop, hvad vi stræber efter at levere til alle vores kunder.
Din anbefaling er guld værd for os, og vi sætter stor pris på, at du deler din gode oplevelse her på Trustpilot.
Rigtig god fødselsdag til din datter!
De varmeste hilsner,

Poor experience

Ordered the book over 2 weeks ago & still haven’t received it. First they forgot to confirm the order, then the delivery has taken a very long time. The tracking number does not work either. And now it is too late to be birthday present.
The only positive thing is that their customer service seemed very genuine and responsive.
All in all would not order it again or recommend it.

26 april 2025
Review zonder uitnodiging

Hi Kunde,
Thank you for your feedback.

We’re genuinely sorry to hear about your experience with your book order.
This is certainly not the kind of experience we want to provide to our customers.
Whether the issue was on our end or due to a third party, we take full responsibility and sincerely apologize for the entire process. We promise to make it right. We want to ensure that you're not left with a bad impression after ordering a book from us.

Our customer service team is always here to assist with delivery issues. Unfortunately, problems sometimes occur with certain shipping providers, which we are currently in the process of replacing.
And yes, occasionally mistakes happen on our side too.

Please get in touch with us with your order number, and we will personally ensure that you receive your book, along with compensation for the inconvenience you have experienced.

Best regards,
Min BørneBog

Hyggeligt personlig læsning

Hyggeligt personlig læsning, som gør eventyret endnu mere spændende.
Jeg har bestilt 2 forskellige bøger og der var hurtig levering.
Jeg bestiller helt sikkert flere eventyr bøger.

6 april 2025

Kære Charlotte Mølgaard,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du sætter pris på det personlige præg i vores eventyr, som gør læseoplevelsen mere spændende for jeres familie.
Vi bestræber os netop på at skabe eventyr, der fanger børnenes opmærksomhed og gør læsestunden til noget helt særligt. Det glæder mig også at høre, at leveringen foregik hurtigt og problemfrit.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du allerede har bestilt to forskellige bøger og overvejer at bestille flere. Vi er altid i gang med at udvikle nye eventyr, så der vil være flere muligheder at vælge imellem fremover.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre. Vi ser frem til at skabe flere magiske læsestunder for dig og din familie.

God oplevelse

God oplevelse

3 april 2025

Hej kunde,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med minboernebog.dk.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej. Det betyder utrolig meget for os.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp med noget, er du altid velkommen til at kontakte os igen. Vi håber at se dig som kunde hos os igen i fremtiden.

Rigtig sjov ting

Hej ansigtet bliver alt for unaturligt pæn og der er stor forskel på tøjet for svært at vælge samme tøj på forskellige sider

23 maart 2025

Kære Allan,
Tak for din anmeldelse og feedback til vores personlige børnebøger. Vi sætter stor pris på, at du finder konceptet sjovt!
Vi har noteret dine observationer omkring ansigtets udseende og forskellene i tøjmulighederne mellem siderne. Det er værdifuld feedback for os. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tilpasningsværktøjer, så figurerne fremstår mere naturlige og sammenhængende gennem hele bogen.
Dine kommentarer om udfordringerne ved at vælge samme tøj på forskellige sider tager vi til os, og det er bestemt noget, vores designteam vil kigge nærmere på. Målet er selvfølgelig at gøre oplevelsen så nem og intuitiv som muligt for vores kunder.
Har du yderligere tanker eller forslag til forbedringer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er altid interesserede i at høre mere detaljeret feedback.
Tak igen for din anmeldelse!

5 stjerne til min børnebog

5 stjerne til min børnebog !
Som forælder er det en helt unik og magisk oplevelse at læse en børnebog, hvor ens eget barn spiller en central rolle i eventyret. I " Thor, bliver ikke bare en passiv læser, men en aktiv deltager i den fantastiske fortælling, og det har virkelig gjort læseoplevelsen noget helt særligt.

Det er imponerende, hvordan forfatteren formår at skabe en historie, der både er fyldt med spænding, magi og humor, samtidig med at Thor, med sin nysgerrighed og vilje til at hjælpe, får en helt central rolle. Det føles som om, bogen virkelig er skrevet til ham – hans mod, hans empati og hans eventyrlyst kommer til live på hver eneste side.

Sproget i bogen er både enkelt og smukt, hvilket gør den ideel til højtlæsning for børn i min søns alder. Historien er både fantasifuld og lærerig. Thor har allerede taget flere af bogens budskaber til sig og nævner dem ofte, når vi taler om det, han har læst. Det er klart, at forfatteren/ min børnebog har formået at skabe noget, der både engagerer børn og samtidig efterlader dem med noget værdifuldt at tænke på.

Illustrationerne er virkelig fantastiske og gør eventyret endnu mere levende. De er farverige, detaljerede og helt magiske i deres udtryk. Thor elsker at kigge på billederne og genfortælle historien, mens han peger på sig selv og syntes det det sejt med sådan en bog !
Det er tydeligt, at der er blevet lagt stor vægt på at gøre hver illustration til en del af den magiske verden, som Thor bliver en del af.

Jeg vil varmt anbefale min børnebog til alle der har børn , der ønsker en engagerende og fantasifuld læseoplevelse for deres børn. Ikke alene får børnene et spændende eventyr, men de får også muligheden for at se sig selv som en del af fortællingen – som Thor gør i denne bog. Det er en historie, der både underholder og lærer, og som vi har læst mange gange allerede. Hvis du vil give dit barn en helt unik og personlig læseoplevelse, er denne bog et must-have!

❤️

23 maart 2025

Kære Christina Maria Bjerre,
Tusind tak for din helt igennem fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det varmer virkelig mit hjerte at høre, hvordan "Thor" har fået sådan en speciel plads i jeres hverdag.
Det er netop oplevelser som din, der er kernen i det, vi stræber efter hos minboernebog.dk. At høre hvordan Thor ikke bare læser historien, men faktisk bliver en del af den, og hvordan han tager budskaberne til sig og nævner dem i hverdagen - det er simpelthen den største ros, vi kan få.
Jeg er særligt glad for, at du fremhæver både sproget, illustrationerne og den personlige dimension af bogen. Vi lægger meget arbejde i at skabe bøger, der både er spændende, smukke at se på og har et meningsfuldt indhold, som børnene kan relatere til.
Det er vidunderligt at høre, at Thor finder det sejt at have sin egen personlige bog - det er præcis den følelse af stolthed og ejerskab, vi håber at give alle børn gennem vores bøger.
Mange tak for din anbefaling og for at dele jeres oplevelse med os. Det betyder utrolig meget for vores arbejde med at skabe magiske læseoplevelser for børn og deres familier.
De varmeste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes at det er en vild fed ide

Jeg synes at det er en vild fed ide. Hvis jeg som barn kunne få den oplevelse, at få læst op om mig selv, ville jeg blive ellevild!
God og forståelig hjemmeside.

19 maart 2025

Kære Emilie,
Tusind tak for din positive feedback! Det varmer virkelig at høre, at du synes godt om konceptet bag vores personlige børnebøger. Vi deler helt din oplevelse - børn bliver typisk ekstra engagerede og begejstrede, når de selv er hovedpersonen i historien.
Vi arbejder hårdt på at skabe magiske læseoplevelser, der kan begejstre både børn og voksne, så din kommentar om at børn ville blive "ellevilde" bekræfter os i, at vi er på rette vej.
Det glæder os også meget, at du finder vores hjemmeside god og forståelig. Vi bestræber os på at gøre det så nemt som muligt at skabe en personlig bog.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening - det betyder utrolig meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nice friendly crevice excellent…

Nice friendly crevice excellent explanation and guidance witch leaded to great result thanks 🙏

18 februari 2025

Antwoord van Min Børnebog

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you found our service friendly and that our explanation and guidance led to a great result for you. At minboernebog.dk, we strive to provide excellent customer support with every interaction, and it's wonderful to know that was your experience. Your appreciation means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future. Thanks for taking the time to share your positive feedback! 🙏